Connect with us

ورزش

مراسم داوطلبی بازیکنان لیگ برتر کریکت هند با بودجه ۲۸.۶ میلیون دالر در ابوظبی برگزار می‌شود

در مجموع ۳۵۹ بازیکن در فهرست نهایی مراسم داوطلبی لیگ برتر هند قرار گرفته اند که ۱۰ تن آنان افغان هستند.

منتشر شده

در

مراسم داوطلبی بازیکنان لیگ برتر کریکت هند فردا (سه‌شنبه، ۲۵ قوس) در ابوظبی برگزار می‌شود و قرار است تیم‌ها برای انتخاب مجموعاً ۷۷ بازیکن با هم رقابت کنند.

در مجموع، مبلغی معادل تقریباً ۲۸.۶ میلیون دالر برای انتخاب بازیکنان در این مراسم اختصاص یافته است.

هر تیم می‌تواند در مجموع ۲۵ بازیکن با خود داشته باشد و برخی از بازیکنان از قبل حفظ شده اند.

تیم کلکته نایت رایدرز بیشترین بودجه (حدود ۷.۷۵ میلیون دالر) را دارد. تیم چنای سوپر کینگز با بودجه قابل توجهی حدود ۵.۲۳ میلیون دالر در رتبه‌ دوم قرار دارد، در حالی که سنرایزرز حیدرآباد با بودجه تقریباً ۳.۰۷ میلیون دالر وارد مراسم داوطلبی خواهد شد.

بودجه‌ باقی‌مانده سایر تیم‌ها به شرح ذیل است:

لکنهو سوپر جاینتز (۲.۷۶ میلیون دالر)، دهلی کپیتلز (۲.۶۳ میلیون دالر)، رویال چلنجرز بنگلور (۱.۹۸ میلیون دالر)، راجستان رویالز (۱.۹۳ میلیون دالر)، گجرات تایتانز (۱.۵۵ میلیون دالر)، پنجاب کینگز (۱.۳۹ میلیون دالر) و ممبئی ایندینز (۳۳۰ هزار دالر).

انتظار می‌رود این مراسم توجه زیادی را به استعدادهای جوان داخلی در کنار بازیکنان بین‌المللی باتجربه جلب کند. یکی از نام‌های نوظهور که باید به آن توجه کرد، کارتیک شرما ۱۹ ساله است که در کریکت داخلی هند عملکرد فوق العاده‌ای داشته است.

حضور بازیکنان افغان در مراسم داوطلبی

در مجموع ۳۵۹ بازیکن در فهرست نهایی مراسم داوطلبی لیگ برتر هند قرار گرفته اند که ۱۰ تن آنان افغان هستند.

افغان‌ها در سال‌های اخیر یکی از تأثیرگذارترین مشارکت‌کنندگان خارجی در لیگ برتر هند، به ویژه در بخش‌ توپ اندازی چرخشی و سریع بوده اند و انتظار می‌رود که تیم‌ها بار دیگر علاقه زیادی به استعدادهای افغانستان نشان دهند.

در میان بازیکنان برجسته، مجیب الرحمن است که همچنان یکی از پرطرفدارترین اسپینرها در کریکت بیست آوره است. نوین الحق، که به خاطر تغییر شیوه توپ اندازی در اواخر بازی مشهور است، یکی دیگر از بازیکنان برجسته از افغانستان است که احتمالاً توجه تیم‌ها را به خود جلب خواهد کرد، به ویژه از سوی تیم‌هایی که به دنبال تقویت گزینه‌های توپ اندازی سریع خود هستند.

رحمن‌الله گربز، توپزنی قوی در شروع بازی ارائه می‌دهد، خصوصیتی که او را به یک گزینه ارزشمند تبدیل می‌کند.

فهرست بازیکنان افغان همچنین شامل فضل‌ الحق فاروقی است که سرعت دست چپ و توانایی‌اش در چرخاندن توپ، او را در لیگ‌های جهانی به شهرت رسانده است. محمد وقار سلام خیل و قیس احمد همچنان گزینه های خوب توپ اندازی چرخشی محسوب می‌شوند.

گلبدین نایب، بازیکن همه‌کاره، با تجربه و ضربه‌های خود، تعادل بیشتری در بازی ایجاد می‌کند، در حالی که صدیق‌الله اتل، استعداد جوان توپزنی، برای دستیابی به موفقیت در لیگ برترهند تلاش می‌کنند.

وحیدالله زدران با ۱۸ سال سن، جوان ترین بازیکن در فهرست بازیکنان مراسم داوطلبی است.

قرار است فصل ۲۰۲۶ لیگ برتر هند در نیمه دوم مارچ سال آینده آغاز شود و مراسم داوطلبی بازیکنان در ابوظبی به عنوان گامی مهم در شکل‌دهی به ترکیب تیم‌ها برای این دوره از مسابقات تلقی می‌شود.

تلویزیون آریانا روز سه‌شنبه این مراسم را به صورت مستقیم در سراسر افغانستان پخش خواهد کرد.

ورزش

محدودیت تازه کریکت بورد برای لیگ‌های خارجی؛ تمرکز بر آمادگی ملی بازیکنان افغانستان

به گفته بورد کریکت افغانستان، این محدودیت در کنار اشتراک بازیکنان در لیگ جدید پنج‌تیمی کریکت بیست‌آوره افغانستان اعمال می‌شود؛ لیگی که قرار است در اکتوبر ۲۰۲۶ در امارات متحده عربی آغاز شود.

Published

on

بورد کریکت افغانستان با تصویب یک پالیسی جدید، مشارکت بازیکنان افغان در لیگ‌های خارجی را به سه لیگ در سال محدود کرد. این تصمیم در نشست سالانه عمومی بورد کریکت افغانستان در کابل اتخاذ شده است.

به گفته بورد کریکت افغانستان، این محدودیت در کنار اشتراک بازیکنان در لیگ جدید پنج‌تیمی کریکت بیست‌آوره افغانستان اعمال می‌شود؛ لیگی که قرار است در اکتوبر ۲۰۲۶ در امارات متحده عربی آغاز شود.

در اعلامیه بورد کریکت افغانستان آمده است که این تصمیم به‌منظور حفاظت از سلامت جسمی و روانی بازیکنان، مدیریت فشار کاری و تضمین آمادگی بهتر برای بازی‌های ملی روی دست گرفته شده است.

بر اساس این پالیسی، بازیکنان می‌توانند در لیگ برتر افغانستان و حداکثر در سه لیگ بین‌المللی دیگر در یک سال اشتراک کنند. این تصمیم ممکن است بر حضور ستاره‌هایی چون راشد خان، نور احمد، مجیب‌الرحمان، غضنفر و رحمان‌الله گربز در لیگ‌های مختلف جهانی تأثیر بگذارد.

افغانستان در ادامه برنامه‌های بین‌المللی خود، قرار است در یک سری سه‌گانه ۲۰آوره برابر ویست‌اندیز در امارات بازی کند و سپس برای جام جهانی ۲۰آوره سال ۲۰۲۶ راهی هند شود.

Continue Reading

ورزش

تابی ردفورد به عنوان مربی توپزنی تیم کریکت افغانستان تعیین شد

Published

on

بورد کریکت افغانستان از انتصاب تابی ردفورد، اهل بریتانیا، به عنوان مربی جدید توپزنی تیم ملی کریکت کشور خبر داده است.

ردفورد جایگزین اندربو پوتیک می‌شود و انتظار می‌رود پیش از سلسله مسابقات ۲۰ آوره افغانستان مقابل وست اندیز به تیم بپیوندد.

در کنار انتصاب ردفورد، بورد کریکت افغانستان همچنین رابرت اهمن را به عنوان مربی جدید ظرفیت سازی و آمادگی فزیکی تیم معرفی کرد. ردفورد و اهمن هر دو با قراردادهای یک ساله منصوب شده‌اند.

قرار است افغانستان در ۱۹، ۲۱ و ۲۲ جنوری در دبی در یک سلسله مسابقات ۲۰ آوره به مصاف وست اندیز برود. این سلسله مسابقات به عنوان بخش کلیدی از آماده‌سازی تیم برای مسابقات جهانی در اواخر امسال در نظر گرفته شده است.

قابل یادآوری است که ردفورد یکی از چهره‌های کلیدی کادر مربیگری تیم ویست‌اندیز در قهرمانی جام جهانی بیست اوره سال ۲۰۱۲ و همچنان پیروزی تاریخی این تیم در سلسله مسابقات تیست برابر انگلستان در سال ۲۰۱۹ بود. در رقابت‌های داخلی، وی تیم میدل‌سکس را در سال ۲۰۰۸ به قهرمانی ملی بیست اووره رساند و همچنان به‌عنوان سرمربی تیم گلامورگان فعالیت کرده است. افزون بر این، فعالیت‌های موصوف در میدان نیز درخشش فراوان دارد، او به‌عنوان استاد و رهنمای مربیان در انگلستان نیز ایفای وظیفه نموده است و نویسنده کتاب پرفروش کریکت به نام (Getting to Grips) نیز شناخته می‌شود.

از سوی دیگر، رابرت اهمن که اصلاً از شهر کاردیف ولز است، یکی از متخصصان برجسته آمادگی فزیکی در سطح نخبه‌گان ورزش می‌باشد. وی اخیراً به‌عنوان رئیس بخش علوم عملکرد و طبابت ورزشی کریکت بورد انگلستان و ویلز ایفای وظیفه کرده است. موصوف در دسمبر ۲۰۲۲ این مسئولیت را به‌عهده گرفت و از آن زمان به بعد، مسئولیت آماده‌سازی فزیکی و خدمات صحی تیم‌های ملی کریکت انگلستان را نیز بر عهده داشت.

اهمن با بیش از دو دهه تجربه در بخش آمادگی فزیکی ورزش‌های سطح عالی، پیش از این به‌عنوان مسئول ملی آمادگی فزیکی کریکت بورد انگلستان (۲۰۱۷–۲۰۲۲) و همچنان مربی در برنامه‌های مسیر پیشرفت بازیکنان انگلستان فعالیت داشته است.

موصوف تحقیقات علمی متعددی را در موضوعاتی چون «ارتباط حجم کاری روزانه، وضعیت سلامتی، آسیب‌دیدگی و بیماری در جریان سفرهای بین المللی بازیکنان»، «تأثیر آل‌روندرها و وضعیت مصدومیت تیم بر موفقیت در مسابقات و سلسله مسابقات» و «تنوع و نیازهای فزیکی توپ‌اندازان سریع در مسابقات یکروزه و بیست اوره» منتشر کرده است.

وی دارای مدرک ماستری در رشته علوم ورزش و تمرینات بدنی از پوهنتون ولز، کاردیف (۲۰۰۳) و مدرک لیسانس از پوهنتون اکستر (۱۹۹۸) می‌باشد.

قابل ذکر است که با تکمیل شدن پُست‌های مربی توپ‌زنی و مربی آمادگی فزیکی، بست‌های سرمربی و مربی توپ اندازی اهسته همچنان خالی باقی مانده‌اند. 

Continue Reading

ورزش

تیم کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان در بازی تمریناتی جام جهانی، استرالیا را شکست داد

Published

on

تیم کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان در اولین بازی تمریناتی خود پیش از جام جهانی، تیم زیر ۱۹ سال استرالیا را با تفاوت شش ویکت شکست داد.

در این بازی که روز یکشنبه در پایتخت نامیبیا برگزار شد، تیم استرالیا پس از برنده شدن قرعه، نخست توپ اندازی کرد و با انجام دادن ۱۶۷ دوش در ۴۳.۵ آور حذف شد.

هدف به دلیل وقفه ناشی از باران، به ۱۶۴ دوش تغییر کرد و تیم افغانستان با از دست دادن چهار ویکت آن را در ۳۵.۴ آور به دست آورد.

تیم کریکت زیر ۱۹ سال کشور در بازی تمریناتی بعدی خود روز چهارشنبه به مصاف تیم سریلانکا خواهد رفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!