Connect with us

رویداد های اخیر

مرتضوی خواهان اطلاع رسانی مسلکی پس از هشدار صالح شد

منتشر شده

در

 شاه حسین مرتضوی، مشارو ارشد رییس جمهور ، پس از گزارش جلسه امنیتی شش و نیم صبح به رهبری امرالله صالح، معاون نخست ریاست جمهوری،  در یک تویت خواهان اطلاع رسانی مسلکی شده است.

او گفته است که نباید به شیعه هراسی دامن زده شود.

او گفته است:” شیعه هراسی ممنوع! داعش و طالبان دشمن بشریت و افغانستان اند. ما نباید در اطلاع رسانی به شیعه هراسی دامن بزنیم. نوع و شیوه اطلاع رسانی ما باید مسلکی شود و به جنگ روانی دشمن کمک نکند.

این در حالی است که امرالله صالح صبح امروز(شنبه، ۲۲قوس) پس از جلسه شش‌ و نیم در صفحه فیسبوک اش گفته است که “طالبان داعشی” برایش هشدار داده است که اگر زندانیان این گروه اعدام شوند کابل را به کشتارگاه شیعه مبدل خواهد کرد.

او گفته است که طالبان همچنان گفته که افراد اختطاف شده را نیز به قتل خواهند رساند.

صالح در این باره افزوده است: “طالبان داعشی در یک پیام کتبی به ما هشدار داده اند که اگر کسی از زندانیان شان اعدام شد کابل را به مسلخ شعیه تبدیل خواهند کرد و در عین زمان گفته اند که افراد اختطاف شده را سرخواهند برید. “

صالح گفته است که به ریاست امنیت ملی کابل هدایت داده است که از طریق زندانیان “طالبان داعشی به این گروه پیام بدهد که حکومت همه شجره آنها ر میشناشد.”

وی همچنان از قوی قضایه خواسته است روند محکمه افراد دستگیر شده را سرعت ببخشد.

صالح افزوده است که ریاست امنیت ملی کابل  یک شبکه هراس افگن را در در مربوطات این ولایت دستگیر کرده است.

معاون نخست در مورد کشته شدن ملالی میوند، خبرنگار تلویزیون خصوصی انعکاس در ننگرهار، گفته است که این کار را طالبان انجام داده است.

رویداد های اخیر

هیأت تاجیکستان با وزیر سرحدات امارت اسلامی دیدار کرد

Published

on

یک هیأت تاجیکستان به رهبری میرزا زاده عبدالواحد، معاون اول کمیته نیروهای سرحدی آن کشور، با نورالله نوری، وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل امارت اسلامی افغانستان در کابل دیدار کرد.

در این نشست، دو طرف روی امنیت مرزی، گسترش روابط دوجانبه، رسیدگی به مشکلات سرحدی و روند تثبیت حدود مشترک گفتگو کردند.

آقای نوری گفت جای خوشحالی است که افغانستان و تاجیکستان برای گسترش روابط دو جانبه گام‌های مثبت برمی‌ دارند. وی افزود که امارت اسلامی افغانستان تلاش می نماید با تمام کشورهای جهان روابط اقتصادی، سیاسی و دوستانه داشته باشد.

وی افزود که امارت اسلامی به‌طور جدی با قاچاق مواد مخدر و قاچاق انسان مبارزه می‌کند و برای جلوگیری از این پدیده‌ها فرامین مشخصی از سوی رهبری صادر شده است.

وزیر امور سرحدات تأکید کرد که تثبیت سرحد مشترک میان دو کشور می‌تواند نقش مهمی در تأمین ثبات و امنیت در افغانستان و تاجیکستان داشته باشد.

در همین حال، میرزا زاده عبدالواحد نیز با اشاره به اشتراکات لسانی و دینی دو کشور گفت که مردم افغانستان و تاجیکستان خواهان امنیت‌اند و تاجیکستان متعهد است روابط اقتصادی و همکاری‌های خود را با افغانستان گسترش دهد. او ابراز امیدواری کرد که دو کشور از راه تفاهم مشترک مشکلات مرزی را حل کنند و همکاری‌ها در این زمینه ادامه یابد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تاکید افغانستان و تاجکستان بر گسترش همکاری‌های دیپلوماتیک و اقتصادی

هیأت تاجکستان نیز بر تقویت هرچه بیشتر روابط تأکید کرده و اطمینان داده است که افغانستان و تاجکستان می‌توانند در عرصه‌های مختلف همکاری‌های نزدیک و سازنده داشته باشند.

Published

on

یک هیأت بلندپایه از جمهوری تاجکستان، به ریاست نماینده ویژه این کشور، در سفر رسمی به کابل با امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی، دیدار و گفتگو کرده است.

وزارت امور خارجه می‌گوید که، در این نشست، دو طرف روی تقویت و گسترش روابط در حوزه‌های مختلف به‌ویژه همکاری‌های اقتصادی، دیپلوماتیک و پروژه‌های مشترک منطقه‌ای بحث و تبادل نظر کردند.

امیرخان متقی در این دیدار با اشاره به پیشینه طولانی روابط میان دو کشور گفت که امارت اسلامی خواهان «روابط حسنه و همسایه‌داری نیک» با جمهوری تاجکستان است. او افزود که همکاری‌ها میان کابل و دوشنبه در حوزه‌های گوناگون رو به گسترش بوده و ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک، شاهد پیشرفت‌های بیشتر در مناسبات دوجانبه باشیم.

هیأت تاجکستان نیز بر تقویت هرچه بیشتر روابط تأکید کرده و اطمینان داده است که افغانستان و تاجکستان می‌توانند در عرصه‌های مختلف همکاری‌های نزدیک و سازنده داشته باشند.

در پایان، دو طرف بر تداوم سفرها، نشست‌ها و تلاش‌های مشترک برای گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کشته‌شدن یکی از قوماندانان برجسته داعش خراسان در پنجاب پاکستان

با آنکه مقام‌های پاکستانی همواره پناه‌دادن به افراد داعش را رد کرده‌اند، اما این رویداد در ادامهٔ سلسله‌ای از قتل‌های هدفمند اعضای برجستهٔ این گروه در خاک پاکستان رخ می‌دهد؛ روندی که در ماه‌های اخیر سرعت گرفته است.

Published

on

رسانه «المرصاد» گزارش داده است که افراد مسلح، برهان مشهور به «زید» از قوماندانان برجسته و چهره‌های کلیدی داعش خراسان را در ساحهٔ پَتَکِ شهر اخترآباد در ایالت پنجاب پاکستان کشته اند.

بر بنیاد گزارش، زید از چهره‌های مهم این شبکه و از نزدیکان قاری فاتح و ابوبکر، دو قومندان برجستهٔ داعش خراسان بوده است. او پیش‌تر مسؤولیت‌های مهمی در ساختار عملیاتی این گروه داشته و در بخش‌هایی از زون شرقی افغانستان فعالیت‌های گسترده انجام داده بود.

با آنکه مقام‌های پاکستانی همواره پناه‌دادن به افراد داعش را رد کرده‌اند، اما این رویداد در ادامهٔ سلسله‌ای از قتل‌های هدفمند اعضای برجستهٔ این گروه در خاک پاکستان رخ می‌دهد؛ روندی که در ماه‌های اخیر سرعت گرفته است.

درهمین حال، زلمی خلیل‌زاد، نماینده پیشین امریکا در امور صلح افغانستان، در واکنش به این خبر در یک تویت نوشته است:«خبر خوب از پاکستان: گزارش‌ها می‌گویند که یکی از قوماندانان ارشد داعش خراسان، برهان مشهور به زید، در منطقهٔ پَتَکِ شهر اخترآباد در ایالت پنجاب کشته شده است.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!