Connect with us

تجارت

ملا برادر: به زودی در داخل کشور صاحب برق کافی خواهیم بود

منتشر شده

در

(Last Updated On: ثور ۲۱, ۱۴۰۲)

معاون اقتصادی رییس الوزرا روز پنج‌شنبه (۲۱ثور) در افتتاج نمایشگاه چهار روزه بین‌المللی تولیدات داخلی در کابل گفته است که به زودی در داخل کشور صاحب برق کافی خواهیم بود.

ملا عبدالغنی برادر مژده می‌دهد که به زودی برق کافی در اختیار صنعت کاران و سرمایه‌گذاران قرار خواهد گرفت.

همچنان ملا عبدالغنی برادر از کمی توجهی حکومت های گذشته به رشد اقتصادی کشور میگوید که جنگ بسیاری از فرصت ها را از بین برده واما امارت اسلامی گام های اساسی را در بخش رشد اقتصادی کشور برداشته است.

ملا عبدالغنی برادر می‌گوید که:«بدبختانه در اثر جنگ‌های طولانی، عدم تعهد و ارادۀ حاکمان، به افغانستان مجال آن داده نشد تا از لحاظ اقتصادی توسعه سریع داشته باشد، اما الحمدلله با روی‌کار آمدن امارت اسلامی برای رشد اقتصادی اقدامات اساسی صورت گرفته است.

ملا عبدالغنی برادر حین سخنان خود افزود :«قسمی که برای صنعت، برق ضروری است، بناً از همین جا برای تمامی هموطنان به ویژه صنعت‌کاران مژده می‌دهم که به زودی در داخل کشور صاحب برق کافی خواهیم بود.»

آقای برادر از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌خواهد که در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

شمار دیگر از مقام‌های امارت اسلامی می‌گویند که پس از پیروزی نظامی حالا فرصت آنست که آنان در راه رشد اقتصادی کشور تلاش کنند زیرا آنان مصمم هستند تا از ظرفیت موجود اقتصادی استفاده کنند.

شماری از سرمایه‌گذاران می‌گویند که هرگاه همینگونه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کشور فراهم شود به زودی افغانستان شاهد تحول اقتصادی خواهد بود.

این نمایشگاه بین‌المللی کابل به هدف بازاریابی محصولات داخلی، حمایت از سرمایه‌گذاران ملی، ایجاد ارتباط بین تاجران و معرفی تولیدات داخلی به شهروندان برگزار شده است در مجموع ۵۵۰ فابریکه در ۵۵ بخش گوناگون محصولات خود را به نمایش گذاشته اند.

تجارت

شرکت دولتی سپین زر ۱۵۰ تُن بادنجان رومی خشک به اروپا صادر کرد

Published

on

(Last Updated On: میزان ۹, ۱۴۰۲)

وزارت مالیه روز یکشنبه اعلام کرد که شرکت دولتی سپین زر در کندز نخستین محموله بادنجان رومی خشک به مقدار ۱۵۰ تُن را به کشورهای اروپایی صادر نمود.

به نقل از خبرنامه این وزارت، رئیس شرکت سپین زر در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد گفت: این یک دستاورد بزرگ امارت اسلامی است که سبزیجات و ترکاری افغانستان را به کشورهای اروپایی صادر می‌کند.

قابل یاد آوریست که شرکت دولتی سپین زر به مدت ۲۱ سال غیر فعال بود که با رویکار آمدن امارت اسلامی دوباره فعال شد و در حال حاضر پنبه، روغن پنبه دانه، کنجاره و دستمال‌های کاغذی تولید و پروسس می‌کند.

Continue Reading

تجارت

نشست دوجانبه بین سکتور خصوصی افغانستان و قزاقستان برگزار شد

Published

on

(Last Updated On: میزان ۵, ۱۴۰۲)

نشست دوجانبه بین سکتور خصوصی افغانستان و قزاقستان روز سه‌شنبه ( ۴میزان) به همکاری وزارت صنعت و تجارت به هدف جلب سرمایه‌گذاری بیشتر در کشور برگزار شد.

دفترمطبوعات وزارت تجارت و صنعت می‌گوید که در این نشست نمایندگان سکتور خصوصی دو کشور از سرمایه‌گذاری روی سکتور نوشابه‌های غیرالکولی، احجار کریمه و مواد معدنی، کود کیمیاوی، باطری موتر، رخت و نساجی، مواد نفتی، آرد و گندم، سیاحت و رستورانت داری و مواد غذایی بحث و تبادل نظر نمودند.

دراین نشست تاجران و سرمایه‌گذاران کشور قزاقستان از مهمان نوازی افغان‌ها سپاسگذاری نموده، افغانستان را مکان امن و محیط مناسب برای تجارت و سرمایه‌گذاری عنوان کردند.

همچنان ارمان یسین تایوف به نمایندگی از سکتور خصوصی قزاقستان صحبت نموده از تلاش‌ها برای برگزاری نمایشگاها در ولایت‌های کابل، بلخ و قندهار خبرداده و افزوده است در آینده‌های نزدیک برنامه دارند تا نمایشگاصنایع تولیدی افغانستان در قزاقستان و نمایشگاه محصولات قزاقستان را در افغانستان برگزار کنند.

از سوی دیگر آقای ارمان یسین تایوف گفته است که در ادامه سفرشان به افغانستان ضمن بازدید از تاجران و سرمایه‌گذاران در کابل، قرار است در مدت اقامت شان با سرمایه‌گذاران ولایات هرات، بلخ و قندهار نیز از نزدیک دیدار نمایند.

Continue Reading

تجارت

زنان متشبث در کابل: فعالیت‌های ما هر روز رونق می‌یابد

Published

on

(Last Updated On: میزان ۴, ۱۴۰۲)

شماری از زنان متشبث در بازار ویژه بانوان در کابل می‌گویند که با گذشت هر روز فعالیت‌های شان رونق می‌یابد و آنان زمینه خرید آنلاین را هم برای زنان فراهم کرده‌اند.

زنان متشبث از راه اندازی این بازار خوشحال هستند و می‌گویند که در این بازار می‌توانند کالاهای خود را آزادانه به فروش برسانند.

فیروزه قاسمی،، متشبث، می‌گوید: «لباس‌های ما گند افغانی است. فروشنده و خریدار ما هم خانم‌ها هستند. خرسند هستیم که چنین بازار در کابل ایجاد شده است.»

مانند فیروزه ده‌ها زن دیگر هم در این بازار سرگرم کار وبار هستند.

رجمانه خالقی، متشبث، گفت: «خوبی این بازار برای خانم‌ها و دخترخانم‌ها این است که آن‌ها می‌توانند در یک مکان به بسیار سهولت و آرامی هم از فضای سبز این‌جا استفاده بکنند، هم ذهن شان آرام شود و هم وسایلی که نیاز دارند، خریداری بکنند.»

زیبا کاظمی، متشبث، نیز گفت: «خواست من از نهاد‌های دولتی و خارجی و حکومت این است که همرای ما هم دست شوند، همرای ما همکاری کنند تا در کارهای خود بیشتر پیشرفت کنیم.»

در همین حال، اتاق تجارت زنان می‌گوید که محدودیتی برای زنان متشبث وجود ندارد.

سلما یوسفزی، رییس اتاق تجارت زنان، در این مورد گفته است: «ما شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی هستیم در این اتاق که ایجاد بازارها است، ایجاد نمایشگاه‌ها است. کارکردها بالای بازارهای دایمی است و در عین زمان به خاطر گسترش تجارت افغانستان در بیرون از افغانستان.»

از سویی هم، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت گفته است که این وزارت زمینه‌های کاری را برای زنان بیشتر کرده و امارت اسلامی از زنان تجارت پیشه حمایت می‌کند.

عبدالسلام جواد آخندزاده می‌گوید: «وزارت صنعت و تجارت همیشه حامی زنان متشبث بوده و در همه ابعاد تجارت و صنعت همیشه حمایت خود داشته است. هزاران خانم در ۳۴ ولایت افغانستان عملاْ در بخش‌های مختلف صنعت و سرمایه‌گذاری مصروف کار می‎باشند.»

گفتنی است با آنکه امارت اسلامی مکاتب متوسظه و لیسه و همچنان پوهنتون‌ها را به روی زنان و دختران بسته اما همواره از فعالیت‌های اقتصادی زنان حمایت کرده است و نه تنها در کابل بلکه در ولایات هرات و بلخ نیز بازارهای ویژه زنان وجود دارد.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!