Connect with us

رویداد های اخیر

ملل‌ متحد گزارش ملی حقوق بشر افغانستان را تصویب کرد

منتشر شده

در

نماینده‌ دایمی افغانستان در جینوا می‌گوید که شورای حقوق بشر سازمان ملل‌ متحد گزارش ملی حقوق بشر افغانستان را تصویب کرده است. نصیراحمد اندیشه در نشست جینوا گفته است که پس از بررسی‌های همه‌جانبه، ۲۴۳ توصیه از سوی ۷۰ کشور نشان دهنده بدترشدن اوضاع حقوق‌ بشری در افغانستان است.

احمد اندیشه در این نشست بیان کرده است: «گزارش ملی افغانستان به هدف ارایه یک گزارش جامع و کامل از واقعیت‌های اساسی بحران رو به وخامت حقوق بشر در افغانستان تهیه شده است. این گزارش ضمن تأکید بر وخامت بحران حقوق بشری، بر نیاز و نگرانی فوری مردم افغانستان نیز پرداخته است.»

در بررسی وضعیت حقوق ‌بشری افغانستان در دوره‌ چهارم، ۲۴۳ دیدگاه از سوی ۷۰ کشور جهان دریافت شده که از بدترشدن وضعیت حقوق‌ بشری در افغانستان ابراز نگرانی کرده‌ و پیشنهاد داده‌اند تا تحقیقات بی‌طرفانه و مستقلی در مورد نقض حقوق بشر در افغانستان انجام شود.

با این حال، امارت اسلامی همواره حقوق بشر را موضوع داخلی کشور دانسته و تأکید کرده است که حقوق بشر به ویژه حقوق زنان در کشور بیش از هر زمان دیگر تأمین است.

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی در این مورد گفته است: «حقوق اسلامی و شرعی تمام اتباع افغانستان تأمین است. امارت اسلامی به تأمین حقوق شهروندان متعهد است.»

نگرانی‎ها درباره اوضاع حقوق بشری در افغانستان در حالی مطرح می‌شود که روز دوشنبه هفته گذشته، شورای حقوق بشر ملل ‌متحد در نشستی اوضاع حقوق بشری را در افغانستان به شدت نگران کننده دانست. اما امارت اسلامی تأکید کرده است که جامعه‌ جهانی از مسئله حقوق بشر استفاده ابزاری و سیاسی می‌کند.

رویداد های اخیر

تحول: مراسم تحلیف ترمپ به‌عنوان ۴۷ومین رئیس‌جمهور امریکا

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: احیای حضور نظامی امریکا در افغانستان

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

سراج‌الدین حقانی با رئیس دولت امارات متحده عربی دیدار کرد

Published

on

سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله در سفر به امارات متحده عربی با محمد بن زاید آل نهیان، رئیس دولت این کشور دیدار کرده است.

به گزارش خبرگزاری امارات، دو طرف در این دیدار درباره تحولات اخیر در افغانستان و راه‌های تقویت همکاری‌های دوجانبه و منافع مشترک میان دو کشور، به‌ویژه در مورد بخش‌های توسعه‌ای گفتگو کرده‌اند.

براساس این گزارش، سراج‌الدین حقانی همچنان از کمک‌های بشردوستانه امارات متحده عربی به افغانستان ابراز امتنان نموده و از همکاری‌های دوجانبه قدردانی کرده است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی گفته که در این سفر عبدالحق وثیق، رئیس عمومی استخبارات نیز آقای حقانی را همرای کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!