Connect with us

رویداد های اخیر

نماینده خاص پوتین برای افغانستان وارد کابل شد

منتشر شده

در

ضمیر کابلوف، نماینده خاص رییس جمهور روسیه برای افغانستان امروز (پنجشنبه، ۴ حمل) وارد کابل شد.

آقای کابلوف که در راس یک هیات روسی وارد کابل شد با مولوی امیر خان متقی، سرپرست وزارت خارجه کشور ملاقات کرد.

حافظ ضیا احمد، معاون سخنگوی وزارت خارجه کشور گفته است که در این دیدار، دو طرف در مورد تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، ترانزیتی و منطقه‌ای گفتگو کردند.

آقای کابلوف در این دیدار همچنان “پالیسی متوازن” امارت اسلامی را به نفع کشورهای منطقه و جهان خوانده و از “دستاورد” های حکومت جدید ابراز خوشبینی کرده است.

در این دیدار، سرپرست وزارت خارجه کشور از سفر هیات روسی به افغانستان ابراز قدردانی کرده و گفته است که روسیه با “امکانات خوب” که دارد می‌تواند در تطبیق یک سلسله پروژه های توسعه‌ای با افغانستان همکاری کند.

آقای متقی گفت که حکومت جدید دربخش امنیت و اتصال منطقه‌ای توجه جدی دارد و می‌خواهد افغانستان بعنوان قلب آسیا نقش مهم را در تقویت روابط ترانزیتی، تجارتی، صنعتی و اقتصادی میان کشورهای منطقه بازی کند.

او همچنان خواستار همکاری های بین‌المللی در بخش مبارزه با موارد مخدر شده است.

هیات روسی که به کابل آمده است شامل نمایندگان وزارت های دفاع، داخله، اقتصاد، صنعت، زراعت و انرژی می‌‌شود.

سفر آقای کابلوف به کابل در حالی صورت می‌گیرد که وزیر خارجه چین وانگ یی نیز امروز (پنجشنبه) وارد پایتخت افغانستان شد.

رویداد های اخیر

تاکید بر گسترش همکاری‌‌های دوجانبه میان افغانستان و اندونیزیا

Published

on

سعدالله بلوچ، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در جاکارتا و ریکی احسان، رئیس شرق آسیا و آسیای میانه وزارت امور خارجه اندونیزیا در دیدارهم ضمن تأکید بر روابط دوستانه و احترام متقابل میان دو کشور، درباره گسترش همکاری‌‌های دوجانبه در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و دیپلوماتیک گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت امارت اسلامی در جاکارتا، دو طرف همچنان در مورد برگزاری دیدارها و سفرهای مقامات عالی‌رتبه دو کشور به‌‌منظور تقویت هماهنگی‌ و تحکیم روابط بحث نمودند.

بلوچ و احسان همچنان در خصوص تشویق سرمایه‌‌گذاری در افغانستان بحث کرده و بر اهمیت ایجاد فضای مناسب و تسهیلات درین زمینه و همکاری‌‌های اقتصادی تأکید ورزیدند.

آنان نیز بر تحکیم و گسترش بیشتر روابط دوستانه و همکاری‌‌های سازنده بین افغانستان و اندونیزیا تأکید نمودند و آمادگی خویش را برای تداوم تماس‌ها و همکاری‌‌ها ابراز داشتند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفیر چین در کابل با معین گردشگری وزارت اطلاعات و فرهنگ دیدار کرد

Published

on

ژاو شینگ، سفیر چین در کابل، با قدرت‌الله جمال، معین گردشگری، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ، دیدار و درباره تقویت گردشگری و گسترش روابط فرهنگی گفتگو کرده است.

در این دیدار، آقای جمال از سفیر چین خواست تا در بخش‌های تقویت گردشگری، ارتقای‌ظرفیت و آموزش محصلان انستیتیوت توریزم و هوتل‌داری، تسهیلات در بخش ویزه، بازاریابی گردشگری و سرمایه‌گذاری در زیربناهای گردشگری، تجربیات شان را شریک کرده و همکاری نمایند.

وی هم‌چنان معلوماتی درمورد راه ابریشم شریک کرد و خواستار همکاری در راه‌اندازی نمایشگاه‌ها در دو کشور و تبادله متخصصان گردید.

در این دیدار، سفیر چین در کابل گفت که افغانستان و چین روابط نیک دارند و تلاش می‌شود که این روابط حفظ گردد.

ژاو شینگ از همکاری و شریک‌سازی تجربیات دوجانبه در بخش‌های یادشده اطمینان داد و افزود که برای تقویت و گسترش روابط فرهنگی و سیاحتی، نیاز به همکاری دوجانبه است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

انتقاد والی خیبر پختونخوا از وزیر اعلی این ایالت به دلیل «دفاع از افغانستان»

Published

on

فیصل کریم کندی، والی خیبر پختونخوا، از سهیل افریدی، وزیر اعلی این ایالت به دلیل «دفاع از افغانستان» در مسئله امنیتی انتقاد کرده است.

کندی روز سه شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که افریدی بارها خواستار شواهدی مبنی بر منشأ تروریزم در افغانستان شده است، در حالی که او باید برای اطلاعات دقیق به پولیس مراجعه کند.

او با اشاره به اینکه جامعه بین‌المللی تشخیص داده است که از خاک افغانستان برای فعالیت‌های تروریستی علیه پاکستان، از جمله خیبر پختونخوا، استفاده می‌شود، پرسید: «اگر افغانستان در تروریزم دخیل نیست، پس چه کسی دخیل است؟»

مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که شبه‌نظامیان از خاک افغانستان برای انجام حملات در پاکستان استفاده می‌کنند، ادعایی که امارت اسلامی آن را رد کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!