Connect with us

رویداد های اخیر

نگرانی وزیر خارجه پاکستان از وضعیت جاری در افغانستان

منتشر شده

در

شاه محمود قریشی، وزیر خارجه پاکستان، از افزایش خشونت‌ها در افغانستان ابراز نگرانی کرده و گفته است که تسلط نظامی به نفع افغانستان نیست.

او دریک گفتگو با شبکه خبری جی‌نیوز پاکستان در این باره گفت:”” جهان به این نتیجه رسیده است که راه حل نظامی برای افغانستان وجود ندارد و تسلط نظامی به نفع آن کشور نیست.”

قریشی افزوده که:” درآنصورت جنگ و خونریزی خواهد بود. و ما ضرر افغانستان را نمی‌خواهیم، ما یک آینده بهتر برای افغانستان میخواهیم.”

وزیر خارجه پاکستان همچنان گفته است که:” به نظر من، وقتی من با اقشار مختلف مردم افغانستان دیدار کردم، آنها صلح میخواهند چون از جنگ خسته شده اند.”

وزیر خارجه پاکستان گفته که افغانستان به رهبر نیاز دارد که آنها را به راه صلح رهنمایی کند.

قریشی گفته:” آنها به رهبر ضرورت دارد که به آنها راه صلح نشان دهد.”

وی افزود:” امروز اگر طالبان پافشاری دارند که امارت اسلامی میخواهند و اشرف غنی تاکید میکند که جمهوریت میخواهد و اما اینها به یک توافق نرسند، آینده افغانستان چی خواهد شد؟ افغان‌ها در این باره فکر میکنند.”

وی بار دیگر تاکید کرد که پس از خروج سربازان خارجی از افغانستان پاکستان میزبان پایگاه‌های امریکایی نخواهد بود.

قریشی در این باره گفت:” این موضوع بسته شده و پالیسی اسلام‌آباد واضح است، ما در صلح همکار خواهیم بود نه در جنگ.”

وی افزود:” این (موضوع) تمام است، این مسله پایان یافته است و این یک اعلامیه داده شده است و یک پالیسی است.”

رویداد های اخیر

مجاهد: ادعای اختلافات در امارت اسلامی حقیقت ندارد

مجاهد تصریح کرده است که در میان امارت اسلامی وحدت، اطاعت و یکپارچگی مستحکم وجود دارد و هیچ نگرانی از اختلاف وجود ندارد.

Published

on

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی گزارش شبکه بی‌بی‌سی که در آن ادعای اختلافات در میان مقامات امارت اسلامی مطرح شده است را رد کرده و گفته است که آن حقیقت ندارد.

آقای مجاهد در صفحه ایکس خود نوشته است که در صفوف امارت اسلامی هیچ‌گونه اختلافی وجود ندارد.

مجاهد افزوده است که همه امور در نظام امارت اسلامی بر اساس شریعت اسلامی انجام می‌شود و هیچ جایی برای اختلاف وجود ندارد.

به گفته او، بیانه‌های مسئولان درباره اهمیت اتحاد و اتفاق، یا موضوعات جزئی که ممکن است دیدگاه‌ها در آن متفاوت باشد، هرگز به معنای اختلاف نیست.

وی تصریح کرده است که در میان امارت اسلامی وحدت، اطاعت و یکپارچگی مستحکم وجود دارد و هیچ نگرانی از اختلاف وجود ندارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سرپرست سفارت افغانستان در هند با تاجران افغان مقیم دهلی‌نو

Published

on

نور احمد نور، سرپرست سفارت افغانستان در دهلی‌نو، با شماری از تاجران افغان مقیم هند دیدار و گفتگو کرد.

سفارت افغانستان در دهلی‌نو  گفته است که در این نشست تاجران افغان مشکلات و چالش‌های کاری خود را با سرپرست سفارت در میان گذاشتند.

نور احمد نور با اطمینان‌دهی به تاجران گفت که رسیدگی به مشکلات آنان در اولویت کاری سفارت قرار دارد و برای حل این چالش‌ها، با همکاری مقام‌های کشور میزبان تلاش‌های لازم صورت خواهد گرفت.

وی تأکید کرد که سفارت افغانستان متعهد به حمایت از فعالیت‌های اقتصادی و تسهیل امور تاجران افغان در هند است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

معاون سرمنشی ملل متحد در امور سیاسی به افغانستان سفر می‌کند

Published

on

سازمان ملل متحد تأیید کرده که رزماری دیکارلو، معاون سرمنشی این سازمان در امور سیاسی و صلح‌، در حال برنامه‌ریزی برای سفر به کابل در اواخر ماه جاری میلادی است.

استیفن دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که پس از نهایی شدن برنامه‌ریزی سفر، اعلامیه رسمی صادر خواهد شد.

دوجاریک گفت که این سفر برای پیگیری روند دوحه که توسط انتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، در ماه می ۲۰۲۳ آغاز شد، در نظر گرفته شده است. او تأکید کرد که این تعامل باید اصولی و عمل‌گرایانه باشد و بر خدمت به منافع و رفاه مردم افغانستان تمرکز داشته باشد.

برنامه سفر دیکارلو ابتدا توسط وزارت امور خارجه افغانستان پس از دیدار امیرخان متقی با مسئولان یوناما در روز سه‌شنبه اعلام شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!