Connect with us

رویداد های اخیر

هند بیشتر از ۲۰۰هراز واقعه مثبت ویروس کرونا را ثبت کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: حمل ۲۶, ۱۴۰۰)

خبرگزاری رویترز گزارش کرده است که هند امروز (پنجشنبه، ۲۶ حمل) بیشتر از ۲۰۰ هزار واقعه مثبت ویروس کرونا را ثبت کرده است و در شهر ممبیی آن کشور قرنطین اعلام شده است.

بر بنیاد این گزارش شفاخانه آن کشور با کمبود اکسیجن و دیگر مواد صحی رو برو شده است.

این در حالی است که  هند در هشت روز گذشته بیشترین واقعه‌های ویروس کرونا را ثبت  کرده است.

مقام‌های صحی هند به رویترز گفته است که در ۲۴ ساعت گذشته  ۲۰۰۷۳۹ واقعه مثبت ویروس کرونا در سراسر هند ثبت شده است و همچنان  ۱۰۳۸  تن دیگر جان باخته اند.

با ثبت این آمار هند پس از امریکا دومین کشور در جهان است که بیشترین واقعه‌های مثبت ویروس کرونا را ثبت کرده است.

یک مقام هندی در ایالت ممبیی به رویترز گفته است که ” این وضعیت خطرناک است، ما یک شفاخانه ۹۰۰ بستر داریم، ۶۰ مریض برای ما منتظر است ما برای آنان مکان مناسب نداریم.”

شفاخانه‌ها در گجرات و دیگر ایالت‌ها با کمبود آکسیجن رو برو است و مقام‌ها میگویند که این کشور با ظرفیت که دارد روزانه آکسیجن تولید میکند.

این در حالی است که روز گذشته هزاران تن از شهروندان هند با وجود شیوع ویروس کرونا و کمبود آکسیجن در کنار دریای گنگا جمع شدند و مراسم مذهبی شان را ادا کردند.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک بازرس پولیس گزارش کرده است که ۶۵۰۰۰۰ تن بامداد امروز در نزدیکی دریای گنگا برای غسل کردن جمع شده اند.

این بازرس پولیس در این باره گفت:” در جاهای که ازدحام کم است مردم از بهر مراعات نکردن فاصله اجتماعی جریمه شده است، اما اینجا جریمه کردن این مردم سخت است.”

بر اساس تصاویر در جریان ادای این مراسم مذهبی فاصله و محدودیت‌های وضع شده برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا رعایت نشده است.

رویداد های اخیر

وثیق: تاکنون نزدیک به ۷۰۰ تن از طریق کمیسیون تماس با شخصیت‌ها به کشور برگشته‌ اند

Published

on

(Last Updated On: میزان ۹, ۱۴۰۲)

سخنگوی کمیسیون تماس با شخصیت‌های افغان می‌گوید که از آغاز فعالیت این کمیسیون تاکنون نزدیک به ۷۰۰ تن از مقامات دولت پیشین، سیاسیون، اعضای شورای ملی و برخی متخصصین از کشورهای مختلف به افغانستان بازگشته ‌اند.

احمدالله وثیق در این مورد گفته است: «۶۸۰ فرد از کشورهای مختلف دوباره به وطن بازگشته‌اند.»

به گفته وثیق، در میان این افراد مسوولین حکومت پیشین که در پُست‌های مختلف دولتی ایفای وظیفه می‌کردند نیز شامل اند که در سطح وزرا، معاونین، معینان و ارگان‌های امنیتی و استخباراتی می‌باشند.

آقای وثیق افزوده است که در حال حاضر شمار زیادی از شخصیت‌ها به شمول سیاسیون و مقامات بلندپایه دولت پیشین فورم‌های درخواستی به خاطر برگشت به کشور را از طریق این کمیسیون دریافت کرده‌اند و قرار است به زودی وارد کشور شوند.

او افزود: «ما صدها فورم توزیع کرده‌ایم و آرزوی ما این است که در آینده نزدیک بیشتر افراد دوباره به کشور برگردند قسمیکه فعلاً این پروسه بسیار خوب روان است.»

درهمین حال، شماری از کسانی که دوباره به کشور برگشته‌اند خواستار برخی تغییرات در عملکرد کمیسیون تماس با شخصیت‌ها اند و نیز تاکید دارند که دولت سرپرست باید از کادرها و متخصصینی که بازگشت می‌کنند، استفاده مؤثر کرده و فرصت کاری به آن‌ها فراهم سازند.

امان‌الله غالب، رییش پیشین شرکت برشنا، می‌گوید: «شیوه این پروسه از نظر مه باید تغییر کند، مانند ارتباط گرفتن با خود اشخاص متخصص یا نخبه و یا سیاسیون. دوم این که وقتی این اشخاص افغانستان می‌یاند باید برای آنان زمینه کار فراهم شود.»

مقامات امارت اسلامی بارها از افغان‌های که در بیرون از کشور به سر می‌برند به شمول سیاسیون و مقامات دولت پیشین درخواست کرده که به وطن برگردند و مطابق فرمان عفو عمومی رهبر امارت اسلامی، به زندگی عادی خود در افغانستان ادامه بدهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

حنفی: هنوز هم در برخی از ادارات دولتی کاغذپرانی وجود دارد

Published

on

(Last Updated On: میزان ۹, ۱۴۰۲)

معاون اداری ریاست الوزرا گفته است که هنوز هم در برخی از ادارت دولتی پروسه های مغلق و کاغذپرانی وجود دارد و مردم هفته ها و ماه ها برای نهایی شدن کارهای شان در ادارات دولتی منتظر می‌مانند.

عبدالسلام حنفی این مطلب را در مراسم امضای تفاهمنامه ساده سازی پروسه های اداری میان اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی، وزارت شهدا و معلولین و شرکت برشنا بیان کرد.

آقای حنفی افزود که امارت اسلامی به حکومت داری الکترونیکی متعهد است و تلاش می‌کند تا ادارات دولتی را با هم وصل نماید تا هم کارها به سرعت انجام شود وهم زمینه های فساد کاهش یابد.

او گفت: «ان شاء الله مصمم هستیم که همه ادارات دولتی را به شکل تدریجی اصلاح بسازیم. کوشش می‌کنیم که کاغذپرانی ها از ادارات ختم شود و کوشش می‌کنیم که در بین ادارات، حکومت داری الکترونیکی ترویج شود.»

نورالحق انور، رئیس عمومی اداره امور گفت: «این یک سهولت است که برای اشخاص ذیربط و در مجموع نظام ایجاد می‌شود.»

آقای حنفی همچنان گفت که امارت اسلامی برای خدمت به مردم و پیشرفت کشور متعهد است و حکومت در ادامه کارهای انکشافی اش کار فاز دوم کانال قوش تیپه را نیز آغاز خواهد کرد زیرا کار بخش اول آن در حال تکمیل شدن است.

او گفت: «الحمدلله امارت اسلامی افغانستان در عرصه های مختلف به کارهای تعمیری و ترقی مصروف است. از بودجه داخلی ما و شما فاز اول کانال قوش تیپه رو به تکمیل شدن است.»

از سویی هم مسئولان در اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی گفتند که در پی جذب افراد متخصص و مسلکی در ادارات دولتی هستند و می‌خواهند کار به اهل کار سپرده شود. همزمان با این مسئولان در شرکت برشنا اعلام کردند که تا کنون ۱۱۸ میلیون افغانی عواید از افراد زورمند جمع آوری شده است.

عبدالحنان عارف الله، رییس عمومی اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی گفت: «هدف اینست که از فساد جلوگیری شود. هدف اینست که بر این مردم مظلوم و رنجدیده شفقت صورت گیرد. هدف اینست که از مصارف جلوگیری شود.»

عبدالرحمن رحمانی، رییس تجارتی شرکت برشنا گفت: «شرکت برشنا تاکنون ۱۱۸ میلیون افغانی را از زورمندان جمع‌آوری کرده است. قروض خارجی را تا حد توان مان پرداخته ایم. با هیچ کسی حسابی نداریم که دچار مشکل باشیم.»

معاون اداری رییس الوزرا گفت که نسبت به هر نهاد دیگر نیاز است تا پروسه ها در وزارت شهدا و معلولین ساده شود زیرا به این نهاد افراد آسیب پذیر مراجعه می‌کنند.

به گفته او در سال روان هم بودجه ۱۳.۵ میلیارد افغانی برای شهدا، معلولین و یتیمان در نظر گرفته شده است که شامل همه معلولان و خانواده های شهدا می‌شود و آنان در این زمینه تفاوت قایل نبوده اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفارت افغانستان در هند توقف فعالیت‌های خودرا رسماً اعلام کرد

Published

on

(Last Updated On: میزان ۹, ۱۴۰۲)

سفارت افغانستان در هند اعلام کرده است که فعالیت‌های این سفارت سر از روز یکشنبه (۱ اکتوبر) به دلیل «عدم حمایت دولت میزبان» متوقف می‌شود.

این سفارت با نشر اعلامیه‌ای روز شنبه گفت که به کمبودی‌های خود در برآورده کردن انتظارات و الزامات لازم برای تأمین منافع افغانستان و شهروندان آن اقرار می‌کند که دلیل آن «عدم حمایت دیپلوماتیک در هند و عدم موجودیت یک دولت فعال قانونی در کابل می‌باشد.»

سفارت همچنان کاهش پرسونل و منابع را از دلایل بسته شدن آن ذکر کرده است.

در اعلامیه آمده است: «فقدان پشتیبانی به موقع و لازمی از تمدید ویزه دیپلوماتان الی سایر زمینه های حیاتی منجر به ناامیدی قابل درک در بین تیم کاری ما شد که توانایی ما را برای انجام وظایف موثر مختل کرد.»

سفارت افغانستان در هند اما گفته است که خدمات عاجل قونسلی به شهروندان افغانستان الی زمان تسلیم‌دهی نمایندگی به کشور میزبان ادامه خواهد داشت.

این سفارت همچنان ادعاها مبنی بر درگیری یا اختلاف داخلی بین کارکنان دیپلوماتیک را رد کرده است.

در اعلامیه این سفارت همچنان گفته شده که فعالیت‌های قونسلگری‌های افغانستان در هند که به طور مستقل انجام می‌شود، برخلاف خطوط تعیین شده نمایندگی دیپلوماتیک است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!