Connect with us

رویداد های اخیر

هیئت امارت اسلامی به رهبری متقی با مقامات امریکایی در دوحه دیدار می‌کند

منتشر شده

در

قرار است یک هیئت امارت اسلامی به رهبری امیر خان متقی، سرپرست وزارت خارجه روز یکشنبه با مقامات امریکایی در دوحه، پایتخت قطر دیدار کند.

آقای متقی و هیئت همراه اش در این سفر دو روزه به دوحه با تام وست، نماینده ویژه امریکا برای افغانستان و رینا امیری، نمایند ویژه امریکا در امور حقوق بشر و زنان افغان روی مسایل مربوط به افغانستان دیدار و گفتگو خواهند کرد.

وزارت خارجه می گوید که هیئت امارت اسلامی در این دیدار بحث روی پایان تحریم‌ها، حذف فهرست سیاه، آزاد سازی ذخایر بانکی و نقض حریم هوایی افغانستان را اولویت خواهد داد.

وزارت خارجه در اعلامیه ای گفته که هیئت امارت اسلامی در دیدار با هیئت امریکایی روی روابط دو جانبه نیز بحث و گفتگو خواهد کرد.

در این ‌سفر، هیئت افغانستان با مقامات دولت قطر نیز روی روابط دوجانبه گفتگو خواهد کرد.

وزارت خارجه ایالات متحده تایید کرده است که وست و امیری در دوحه با هیئتی از نمایندگان امارت اسلامی و متخصصان تکنوکرات از وزارتخانه های کلیدی افغانستان دیدار خواهند کرد تا در مورد منافع حیاتی در افغانستان گفتگو کنند.

در بیانیه وزارت خارجه امریکا آمده است: «موضوعات دارای اولویت شامل حمایت بشردوستانه از مردم افغانستان، ثبات اقتصادی، رفتار منصفانه و عزتمندانه با تمام افغان‌ها به شمول زنان و دختران، مسایل امنیتی و تلاش برای مقابله با تولید و قاچاق مواد مخدر خواهد بود.»

در همین حال رینا امیری، نماینده ویژه امریکا در امور حقوق بشر و زنان افغانستان طی سفر اش به قزاقستان با نماینده ویژه رئیس جمهور آن کشور در امور افغانستان و برخی مقامات دیگر قزاقستانی دیدار و در مورد پشتیبانی مشترک کشورهای آسیای میانه از زنان و دختران افغان گفتگو کرده است.

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

از ورود غیرقانونی صدها جوان کشور به ایران جلوگیری شد

Published

on

نیروهای امنیتی در مرز اسلام‌قلعه ولایت هرات از ورود غیرقانونی صدها تن از جوانان کشور به ایران جلوگیری کرده‌اند.

مسئولان در قول اردوی ۲۰۷ الفاروق می‌گویند که حدود ۵۳۰ تن طی دو روز اخیر تلاش داشتند از ساحات ولسوالی کهسان هرات به‌گونه‌ غیرقانونی وارد خاک ایران شوند، اما نیروهای سرحدی آنان را بازداشت کرده و دوباره به مناطق اصلی‌شان انتقال داده‌اند.

در همین حال، مسئولان در اداره محلی هرات می‌گویند که از اثر سرمای شدید در مسیر مهاجرت غیرقانونی به ایران، سه مهاجر افغان در ولسوالی کهسان این ولایت جان خود را از دست داده‌اند و یک چوپان نیز به همین سبب در این ولسوالی جان باخته است.

محمد یوسف سعیدی، سخنگوی دفتر والی هرات، گفته است که برخی آمار و تصاویر منتشر شده در صفحات اجتماعی در مورد این رویداد قابل استناد نیست.

به گفته او، تحقیقات بیشتر جریان دارد تا روشن شود که آیا افرادی در آن‌سوی مرز جان باخته‌اند یا خیر.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا برنامه قرعه‌کشی گرین‌کارت را متوقف کرد

Published

on

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنجشنبه قرعه‌کشی گرین‌کارت را به حالت تعلیق درآورد و گفت که مظنون تیراندازی در پوهنتون براون از این کارت داشت.

کلودیو نوئس والنته، ۴۸ ساله و تبعه پرتگال، متهم است که در ۱۳ دسمبر با ورود به ساختمان پوهنتون براون و گشودن آتش به روی محصلانی که در حال سپری کردن امتحان بودند، دو نفر را کشته و ۹ نفر را زخمی کرده است.

او همچنین متهم است که دو روز بعد، یک استاد پوهنتون در انستیتوت تکنالوژی ماساچوست را به قتل رسانده است.

وزیر امنیت داخلی امریکا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نوئس والنته «در سال ۲۰۱۷ از طریق برنامه ویزه مهاجرتی قرعه کشی وارد ایالات متحده شد و گرین کارت دریافت کرد.»

نوئم نوشت: «به دستور رئیس جمهور ترمپ، من فوراً به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده دستور می‌دهم برنامه DV1 را متوقف کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ امریکایی دیگری توسط این برنامه فاجعه‌بار آسیب نمی‌بیند.»

وی افزود: «این فرد شرور هرگز نباید در کشور ما اجازه ورود می‌یافت.»

پولیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که نوئس والنته خودکشی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!