Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت اطلاعات و فرهنگ: از خبرنگاران و رسانه‌ها حمایت می‌کنیم

منتشر شده

در

روز ملی خبرنگار در افغانستان هر سال در بیست و هفتم حوت گرامی‌داشت می‌شود. در این روز، خبرنگاران می‌گویند که عدم دسترسی به اطلاعات دقیق و به موقع و همچنان محدودیت‌ها، کار رسانه‌ای را در کشور با چالش‌های زیادی مواجه کرده و آنان می‌خواهند که اطلاعات به موقع در دسترس خبرنگاران قرار گیرد.

هیله مهمند، یکی از خبرنگاران می‌گوید: «در کنار اینکه محدودیت‌ها افزایش یافته است، مشکلات دیگری نیز وجود دارد. زنان مد نظر گرفته شوند. خواهران و مادران زیادی، خبرنگار و هم مسلک ما اند و آنان با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. خودم نیز بیکار هستم.»

مینه حبیب، خبرنگار دیگری می‌گوید: «برخی‌ها درآمد خود را از دست دادند و بسیاری‌ها در زمینه عدم دسترسی به اطلاعات بسیار مشکل دارند. هنوز ما خبرنگاران اطلاعات درست را به دست آورده نمی‌توانیم. بسیاری از سخنگویان، از دادن اطلاعات به خانم‌ها خودداری می‌کنند. در بسیاری از موارد، وقتی می‌فهمند یک خانم به آنان تماس می‌گیرد، هیچ جواب نمی‌دهند.»

برخی از نهادهای حامی رسانه ها حق دسترسی به اطلاعات دقیق و به موقع را در امر اطلاع رسانی مهم می‌دانند و می‌گویند که باید شرایط کاری بهتری برای خبرنگاران فراهم شود.

حجت الله مجددی، رئیس اتحادیه ژورنالیستان آزاد افغانستان می‌گوید: «امسال در مقایسه با سال گذشته، تعداد خبرنگاران زن افزایش یافته است. در حال حاضر، ۷۴۵ خبرنگار زن در رسانه ها کار می‌کنند. سال گذشته، شمار آنان ۶۰۱ تن بود.»

وزارت اطلاعات و فرهنگ به مناسبت روز ملی خبرنگار تاکید می‌کند که وضعیت رسانه‌ها در شرایط کنونی مطلوب است و این وزارت متعهد به حمایت از رسانه‌ها در بخش‌های مختلف می‌باشد. این وزارت همچنان از رسانه‌ها می‌خواهد که فعالیت‌های خود را بر اساس اصول اسلامی و ارزش‌های ملی ادامه دهند.

خبیب غفران، سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ می‌گوید: «از آنجاییکه وزارت اطلاعات و فرهنگ یک مرجع حمایوی برای خبرنگاران و رسانه ها می‌باشد، اطمینان می‌دهد که از خبرنگاران کشور در هر عرصه‌ای که با مشکلات روبه‌رو می‌شوند و نیازی پیدا می‌کنند، حمایت می‌کند، چه در زمینه دسترسی به اطلاعات و چه در زمینه حمایت مالی برای رسیدگی به مشکلات شان، که کار روی ایجاد میکانیزم برای آن جریان دارد. به همین ترتیب، اگر خبرنگاران شکایتی دارند، از سوی کمیسیون تخلفات رسانه‌ای به آن رسیدگی می‌شود.»

در حال حاضر ۴۷۰ رسانه در کشور فعال است که شامل ۸۴ تلویزیون، ۲۷۳ رادیو، ۵۷ خبرگزاری و ۵۲ رسانه چاپی می‌شود و در این رسانه‌ها ۷۴۵ خبرنگار زن نیز کار می‌کنند.

رویداد های اخیر

مجاهد: امارت اسلامی به‌خاطر احترام مذاکرات تاکنون واکنش نشان نداده است

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی در واکنش به حملات پاکستان به کندهار گفته است که نیروهای امارت اسلامی تا اکنون به‌خاطر احترام به تیم مذاکرتی در ترکیه و جلوگیری از تلفات ملکی، هیچ‌گونه واکنشی نشان نداده‌اند.

ذبیح الله مجاهد افزوده است در حالیکه دور سوم مذاکرات با جانب پاکستانی در شهر استانبول آغاز شده است، «متأسفانه» عصر امروز بار دیگر نیروهای پاکستانی بر ولسوالی سپین‌بولدک در کندهار تیراندازی کردند که باعث نگرانی مردم شده است.

به گفته مجاهد، در نشست قبلی مذاکرات، بر تمدید آتش‌بس و جلوگیری از تجاوز توافق نیز صورت گرفته بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در حمله امروز پاکستان به سپین‌بولدک کندهار دو تن «شهید» شدند

Published

on

در نتیجه پرتاب هاوان‌ از سوی نیروهای پاکستانی در روستاهای وردک و سیت از ولسوالی سپین‌بولدک کندهار، یک زن و یک مرد «شهید» و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گفته منابع، ده نفر دیگر نیز در هنگام خروج از منطقه جنگی بر اثر یک حادثه ترافیکی زخمی شدند.

منابع به آریانانیوز افزوده‌اند که رژیم نظامی پاکستان امروز بار دیگر در منطقه «ویش» ولایت کندهار به غیرنظامیان حمله کرده است، اما درگیری در حال حاضر مهار شده است.

این حادثه حدود ساعت ۵ عصر امروز (پنجشنبه) زمانی رخ داد که از سوی پاکستان به نیروهای مرزی افغانستان تیراندازی با سلاح‌های سبک و سنگین صورت گرفت.

در همین حال، ساکنان محلی گفته‌اند که خمپاره‌های پرتاب‌شده از سوی پاکستان حتی بازارهای تجاری ولسوالی سپین‌بولدک را هدف قرار داده و به همین دلیل شمار زیادی از مردم در حال ترک بازار و پناه‌بردن به مکان‌های امن هستند.

ساکنان منطقه می‌افزایند که این حمله باعث ایجاد وحشت میان مردم شده است.

از سوی دیگر، مسئولان امنیتی محلی اعلام کرده‌اند که درگیری هم‌اکنون متوقف شده و نیروهای افغان در حالت دفاعی قرار دارند و برای مقابله با هرگونه تجاوز آماده هستند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امیر قطر از افغانستان و پاکستان خواست تنش‌ها را به طور مسالمت‌آمیز حل کنند

Published

on

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، ابراز امیدواری کرده است که افغانستان و پاکستان مسائل جاری بین خود را به طور مسالمت‌آمیز حل کنند.

این اظهارات در دیدار با آصف علی زرداری، رئیس جمهور پاکستان، روز چهارشنبه، در حاشیه دومین اجلاس جهانی توسعه اجتماعی در پایتخت قطر مطرح شده است.

بر اساس بیانیه‌ای که توسط دفتر ریاست جمهوری پاکستان منتشر شد، امیر قطر با اشاره به درگیری‌های اخیر در امتداد خط دیورند، گفت که امیدوار است دو کشور همسایه بر چالش‌های اخیر غلبه کنند.

گفتنی است که قطر نقش میانجی را در مذاکرات بین کابل و اسلام آباد ایفا می‌کند.

رئیس جمهور پاکستان در دیدار با امیر قطر از نقش قطر در میزبانی و تسهیل جلسات روند دوحه به رهبری سازمان ملل متحد در مورد افغانستان، قدردانی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!