Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت دفاع از ترمیم بیش از ۳۰۰ واسطه نقلیه نظامی خبر داد

منتشر شده

در

وزارت دفاع امارت اسلامی می‌گوید که تیم فنی قول اردوی ۲۰۵ البدر این وزارت ۳۰۰ واسطه نقلیه نظامی تخریب‌شده را ترمیم کرده است.

در اعلامیه وزارت دفاع آمده است که وسایط ترمیم‌شده شامل ۱۵۰ موتر اکمالاتی کاماز، ۱۲۵ زره پوش هاموی، ۲ تانک ضربتی، ۴ تیلر، ۱۰ فورک لیفت و ۱۵ آمبولانس نوع هاموی است.

همزمان با این، تیم فنی لوای دوم قول اردو ۲۰۳ منصوری نیز ۴۱ عراده وسایط مختلف النوع نظامی را ترمیم و آماده استفاده قرار داده است.

عنایت‌الله خوارزمی، سخنگوی وزارت دفاع، گفته است که پیش از این نیز صدها واسطه نقلیه دیگر از سوی تیم‌های انجنیری و فنی این وزارت ترمیم شده‌ است.

به نقل از وزارت دفاع، امریکایی‌ها هنگام خروج از افغانستان تعداد زیادی از وسایط نقلیه نظامی خود را تخریب کردند.

در همین حال، مجلس نمایندگان امریکا در گزارشی گفته که پس از خروج نظامیان این کشور از افغانستان، تجهیزات نظامی به ارزش حدود ۷ میلیارد دالر به‌جا مانده است.

پیش از این نیز چندین نهاد بین‌المللی گفته بودند که ممکن است امارت اسلامی برای ترمیم تجهیزات تخریب‌شده به‌ جامانده از کشورهای روسیه و چین کمک بخواهد.

از سویی هم، آگاهان در حوزه نظامی گفته‌اند که ترمیم این وسایط، امارت اسلامی را تقویت می‌بخشد مشروط بر آنکه این وسایط از سوی افراد مسلکی مورد استفاده و نگهداری قرار گیرد.

رویداد های اخیر

گفت‌وگوی کابل–تاشکند درباره گسترش شراکت راهبردی

به گفته این مقام اوزبکستانی، دو طرف علاقه‌مند هستند تا اهداف استراتیژیک بلندمدت خود را به ابتکارهای عملی و ملموس تبدیل کنند.

Published

on

معاون مشاور رئیس‌جمهور اوزبکستان در سفرش به افغانستان، با رئیس مرکز مطالعات استراتیژیک وزارت امور خارجه افغانستان درباره راه‌های تقویت همکاری‌ها برای پیشبرد دستورکارهای مشترک در چارچوب شراکت اوزبکستان–افغانستان گفت‌وگو کرده است.

جاولون وخابوف در صفحه ایکس خود نوشته است که او در دیدار با عبدالحی قانت، همچنان روی برخی راهکارهای افزایش آگاهی عمومی نسبت به تحولات جاری در دو کشور و سطح منطقه بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

به گفته این مقام اوزبکستانی، دو طرف علاقه‌مند هستند تا اهداف استراتیژیک بلندمدت خود را به ابتکارهای عملی و ملموس تبدیل کنند؛ ابتکارهایی که بتواند به تقویت ثبات، همکاری‌های منطقه‌ای و منافع مشترک دو کشور کمک کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آزادی ۱۰۵ زندانی افغان از پاکستان

این افراد حدود یک ماه پیش در مسیر ایالت‌های سند و بلوچستان بازداشت و زندانی شده بودند.

Published

on

قونسلگری امارت اسلامی افغانستان در کراچی اعلام کرده است که ۱۰۵ تن از شهروندان کشور، شامل ۲ زن و ۱۰ کودک، پس از رهایی از زندان‌های پاکستان به افغانستان منتقل شده‌اند.

بر اساس خبرنامه این قونسلگری، این افراد حدود یک ماه پیش در مسیر ایالت‌های سند و بلوچستان بازداشت و زندانی شده بودند. گفته شده است که افراد آزادشده از طریق گذرگاه چمن–سپین بولدک به کشور انتقال داده شده‌اند.

در خبرنامه همچنین آمده است که پیش از این نیز صدها تن از شهروندان افغانستان که در زندان‌های کشورهای مختلف محبوس بودند، در نتیجه تلاش‌های دیپلماتیک آزاد شده و به کشور بازگشته‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد: ایران در جنگ احتمالی با امریکا برنده خواهد شد

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید که در صورت وقوع درگیری میان ایران و ایالات متحده امریکا، ایران توان پیروزی را خواهد داشت.

او در مصاحبه با «ایران رادیو» تأکید کرده است که امارت اسلامی طرفدار جنگ نیست، اما به باور او «جمهوری اسلامی ایران در گذشته نیز هنگام حمله، سرانجام پیروز شد و این بار نیز به دلیل توانایی و حق مشروع دفاع از خود» دست بالا خواهد داشت.

مجاهد افزود که در صورت درخواست ایران، افغان‌ها تا حد توان آماده‌اند در برابر پیامدهای احتمالی جنگ، با مردم آن کشور همکاری کنند.

گفتنی است که باوجود مذاکرات برای بررسی امکان دستیابی به توافق هسته‌ای، واشنگتن در حال فرستادن تجهیزات نظامی به منطقه است.

مقام‌های ایرانی هشدار داده‌اند که در صورت حمله، تهران با هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی ایالات متحده در منطقه انتقام خواهد گرفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!