Connect with us

تجارت

وزارت زراعت و اتاق تولیدات زراعت تفاهم نامه همکاری از بهر رشد زراعت امضا نمودند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

وزارت زراعت، مالداری و آب یاری و اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان تفاهم نامه همکاری را از بهر رشد زراعت و مالداری در کشور، به امضا رساندند.

سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید؛ به زودی افغانستان در بخش زراعت به خودکفایی خواهد رسید. عطاالله عمری می‌افزاید؛ افغانستان باید از یک کشور وارداتی به کشور صادراتی مبدل شود.

او در بخش دیگر سخنان‌اش از مدیریت آب‌های کشور نیز اطمینان می‌دهد.

عطاالله عمری، سرپرست وزارت زراعت، مالداری و آبیاری می‌گوید که:«خدمات را ما انجام می‌دهیم و متیقن هم هستیم که انشالله به خودکفای می‌رسیم، ضروریات ما رفع می‌شوند و از یک کشور وارداتی به یک کشور صادراتی مبدل می‌شویم.»

امضا کنندگان این تفاهم نامه خود را به عملی کردند آن متعهد می‌دانند. اما وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از تاجران می‌خواهد محصولات افغانستان باید به گونه درست بسته بندی شود و بعد به بازارهای جهانی فرستاده شود.

فضل الباری فضلی، معین وزارت زراعت، مالداری و آبیاری می‌گوید که:«این تفاهم نامه به منظور رشد زراعت در افغانستان امضا شد.»

خان محمد فروتن، رییس اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان می‌گوید که:«خواست تفاهم نامه ما همین است که فقد بخاطر خودکفای ما بتوانیم مواد ارتزاقی خود را خود ما تهیه نمایم و از مشکلات خلاص شویم.»

همزمان با این، نمایشگاه تولیدات داخلی نیز در مقر وزارت زراعت برگزار شد.

در این نمایشگاه در کنار مردان زنان تجارت پیشه نیز محصولات شان را به نمایش گذاشتند. آنان اما از امارت اسلامی می‌خواهند تا در راستای بازاریابی محصولات افغانستان در بازارهای بین‌المللی بیشتر تلاش ورزد.

غنچه گل کریمی، اشتراک کننده این نمایشگاه می‌گوید که:«خواست ما از دولت این است که بیشتر و بیشتر توجه به محصولات داخلی داشته باشد بخصوص در عرصه زراعت، در عرصه عسل، زعفران و مواد که برای افغانستان یک نتیجه عالی داشته باشد.»

بر بنیاد امار که وزارت زراعت و مالداری در این نشست ارایه کرده است دست کم هشتاد درصد مردم افغانستان سرگرم زراعت و مالداری اند. با این حال آگاهان می‌گویند؛ با مدیریت آب‌های افغانستان و پشتیانی از زراعت و ایجاد سهولت‌ها برای دهاقین افغانستان به سمت خودکفایی گام خواهد گذاشت.

تجارت

یک شرکت دواسازی در کابل افتتاح شد

از سویی هم، مسوولان در وزارت صحت عامه در این مراسم گفتند که هم اکنون ۷۷ شرکت تولید دوا در کشور فعال هستند و تلاش‌ها جریان دارد تا افغانستان در زمینه تولید دوا به خودکفایی برسد.

Published

on

(Last Updated On: )

یک شرکت دواسازی با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیون دالر امریکایی در کابل افتتاح شد و این شرکت قرار است ۵۰ قلم دوا تولید کند.

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رئیس‌الوزرا در مراسم افتتاح این شرکت گفت که دواهای باکیفیت از نظر صحی ضامن سلامتی جامعه انسانی است و دواهای بی‌کیفیت زندگی را تهدید می‌کند از این رو توجه بیشتر به کیفیت دوا شود.

عبدالغنی برادر افزود که افزایش شرکت‌های تولید کننده به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند.

او بار دیگر از سرمایه‌گذاران خواست که فعلاً زمینه سرمایه‌گذاری در افغانستان فراهم شده است و با استفاده از این فرصت در بازسازی و انکشاف کشور سهیم شوند.

از سویی هم، مسوولان در وزارت صحت عامه در این مراسم گفتند که هم اکنون ۷۷ شرکت تولید دوا در کشور فعال هستند و تلاش‌ها جریان دارد تا افغانستان در زمینه تولید دوا به خودکفایی برسد.

مسوولان امارت اسلامی همچنان تصریح کرده‌اند که همکاری همه جانبه با شرکت‌ها جریان دارد اما آن‌ها باید مطابق معیاری‌های جهانی دوا تولید کنند.

 

خبرهای مرتبط:

 

ایجاد یک شرکت تولید دوا در ولایت ننگرهار

یک فابریکه بزرگ تولید دوا در کندهار افتتاح شد

Continue Reading

تجارت

پاکستان پس از چهار سال تعلیق صادرات بوره به افغانستان را از سر گرفت

حکومت پاکستان چهار سال پیش برای رفع کمبود بوره و کنترول قیمت‌ها در بازار کشور صادرات آن را به افغانستان تعلیق کرده بود.

Published

on

(Last Updated On: )

رسانه‌های پاکستانی روز چهارشنبه (۳اسد) گزارش دادند که صادرات بوره این کشور به افغانستان پس از چهار سال تعلیق از سر گرفته شده است.

براساس گزارش‌ها، روز گذشته بیش از ۴۰۰ موتر حامل بوره از گذرگاه تورخم عبور کرده‌اند.

روزنامه دان پاکستان به نقل از منابع گزارش داده است که حکومت پاکستان اخیراً اجازه صادرات ۱۵۰ هزار تن بوره به افغانستان را تا ۲۵ اسد سال جاری داده است.

این رسانه به نقل از مقام‌های محلی نوشته که حدود ۱۰۰ موتر هر کدام حامل ۳۳ تن بوره چهار روز پیش وارد افغانستان شدند و بعد از آن نیز این روند ادامه داشته است.

این درحالیست که حکومت پاکستان چهار سال پیش برای رفع کمبود بوره و کنترول قیمت‌ها در بازار کشور صادرات آن را به افغانستان تعلیق کرده بود.

Continue Reading

تجارت

علاقه‌مندی سرمایه‌گذاران چینی به تولید انرژِی برق در افغانستان

معین وزارت صنعت و تجارت با استقبال از علاقه‌مندی آنها اظهار داشت که افغانستان مکان فُرصت‌ها برای سرمایه‌گذاری است و رهبری این وزارت آماده هرنوع همکاری می‌باشد.

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که احمدالله زاهد، معین امور صنعت و تجارت این زوارت روز سه‌شنبه (۲اسد) با تعدادی از سرمایه‌گذاران کشور چین در دفتر کاری شان دیدار نمود.

در خبرنامه این وزارت آمده است که در این دیدار احسان‌الله شهاب، رئیس زون‌های خاص اقتصادی این وزارت نیز حضور داشت، سرمایه‌گذاران کشور چین؛ علاقه‌مندی شان را به سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولید انرژی برق سولری و تکنالوژی زراعت اعلام داشتند.

درهمین حال، معین وزارت صنعت و تجارت با استقبال از علاقه‌مندی آنها اظهار داشت که افغانستان مکان فُرصت‌ها برای سرمایه‌گذاری است و رهبری این وزارت آماده هرنوع همکاری می‌باشد.

 

خبرهای مرتبط:

علاقه‌مندی تاجران چینی برای سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر به کابل

در دو سال گذشته نمایندگان ۱۲۰ شرکت چینایی با امارت اسلامی گفتگو کرده اند

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!