Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت مهاجرین می‌گوید در دو روز بیش از ۳۰۰ مهاجر افغان از ترکیه اخراج شده اند

عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، ضمن استقبال از مهاجران برگشته در میدان هوایی کابل گفت که این وزارت با دولت ترکیه تماس خواهد گرفت تا مشکلات مهاجران افغان حل گردد.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان اعلام کرده است که در دو روز گذشته ۳۲۵ مهاجر افغان از ترکیه اخراج و به افغانستان بازگردانده شده ‌اند.

به گفته این وزارت، این مهاجران در شهر استانبول اقامت داشتند و برخی از آنان دارای اسناد نیز بودند.

عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، ضمن استقبال از مهاجران برگشته در میدان هوایی کابل گفت که این وزارت با دولت ترکیه تماس خواهد گرفت تا مشکلات مهاجران افغان حل گردد.

به گفته این وزارت، سازمان بین المللی مهاجرت برای هر یک از مهاجران بازگشته، ۱۵۰ یورو کمک کرده است.

رویداد های اخیر

متقی: پاکستان اقدامی نکند که به مردم عام ضرر برسد

Published

on

(Last Updated On: )

سرپرست وزارت امور خارجه گفته است که پاکستان اقدامی نکند با آن مردم عام ضرر ببینند.

امیر خان متقی در مراسم ضیافت افطار برای سفرا و دیپلومات‌های مقیم کابل گفته است که دروازه تورخم پس از گفتگو و تفاهم میان مقام‌های دو کشور دوباره باز شد.

وی افزود که افغانستان با کشورهای دیگر همسایه خود هیچ مشکلی ندارد و اگر مشکلی به میان می‌آید، از طریق تفاهم حل می‌شود.

او گفت: «امیدواریم که با کشور همسایه خود پاکستان هم به همین گونه مسایل حل و به مشکلات نقطه پایان گذاشته شود.»

گفتنی است که دروازه تورخم روز گذشته پس از ۲۵ روز به روی تجارت دوباره باز شد.

بستن این گذرگاه کلیدی میلیون‌ها دالر خسارت وارد کرده است.

متقی همچنان از کشورهای همسایه خواست که بازگرداندن مهاجران افغان باید به گونه تدریجی و آبرومندانه صورت گیرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آغاز روند انتقال زندانیان افغان محکوم به حبس در ایران

همچنین قرار است کمیته انتقال محکومان وزارت عدلیه کشور میزبان این روند را پس از سپری شدن تعطیلات عید سعید فطر ادامه دهد.

Published

on

(Last Updated On: )

روند انتقال زندانیان افغان محکوم به حبس در ایران سه شنبه ۲۸ حوت ۱۴۰۳ با حضور فضل محمد حقانی، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان مقیم تهران و مسئولین وزارت عدلیه کشور میزبان آغاز گردید.

در روز نخست تعداد ۱۴۹ تن از زندانیان افغان محکوم به حبس پس از تثبیت هویت توسط تیم مشترک نمایندگی‌های امارت اسلامی افغانستان مقیم ایران به افغانستان انتقال داده شدند.

قرار است این زندانیان مدتِ باقیمانده حبس خویش را مطابق با قوانین امارت اسلامی افغانستان  در زندان‌های افغانستان سپری نمایند.

گفتنی است که چهارشنبه نیز تعدادی دیگر از زندانیان افغان محکوم به حبس پس از تثبیت هویت به افغانستان منتقل شدند.

همچنین قرار است کمیته انتقال محکومان وزارت عدلیه کشور میزبان این روند را پس از سپری شدن تعطیلات عید سعید فطر ادامه دهد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی سال ۱۴۰۳ را یک سال پر دست‌آورد از نظر اقتصادی خواند

به باور آگاهان اقتصادی باوجود تحریم‌ها و فشارهای جهانی امارت اسلامی توانسته است گام‌های مهم در بخش اقتصادی بردارد.

Published

on

(Last Updated On: )

امارت اسلامی سال ۱۴۰۳ را یک سال پر دست‌آورد از نظر اقتصادی می‌داند. به گفته‌ای مسؤولان حفظ ارزش پول افغانی، آغاز کار پروژه تاپی، جلب سرمایه‌گذاری‌ها، افزایش دادوستد تجارتی با کشورها از دست آوردها محسوب می‌شود. اما در این سال هم تحریم‌های بانکی از افغانستان برداشته نشد و ذخایر ارزی کشور نیز مسدود ماند.

امارت اسلامی می‌گوید که با جود تحریم‌ها و آزاد نشدن ذخایر ارزی کشور آنان توانسته اند که ارزش پول افغانی را حفظ کنند، در بخش معادن سرمایه‌گذاری‌های بزرگ شود و هم‌چنان روابط تجارتی با کشورها رونق یابد.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که پروژه‌های بزرگ در کشور راه‌اندازی شده و تلاش‌ها جریان دارد تا افغانستان توسط خط ریل با کشورها وصل شود.

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که کارهای زیادی در بخش تجارت صورت گرفته و در این سال به ارزش هفت میلیارد دالر در کشور سرمایه‌گذاری شده است.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری نیز می‌گوید که سال ۱۴۰۳ یک سال خوب برای تاجران نیز بود و قیمت‌ها پابرجا ماندند و میزان صادرات کشور به ۲ میلیارد دالر رسید.

از سوی دیگر کار برخی از پروژه‌های بزرگ انکشافی یا تکمیل و یا هم آغاز شد مانند:

  • تکمیل کار بند کمال خان
  • تکمیل کار بند شاه و عروس در کابل
  • تکمیل کار بند توری در زابل
  • آغاز کار بند آب پلتونی در پکتیکا
  • گسترش خطوط آهن
  • آغاز کار پروژه تاپی
  • ادامه کار ترمیم شاهراه سالنگ و همچنان راه کابل – کندهار

به باور آگاهان اقتصادی باوجود تحریم‌ها و فشارهای جهانی امارت اسلامی توانسته است گام‌های مهم در بخش اقتصادی بردارد.

در آخرین گزارش بانک جهانی در سال ۱۴۰۳ آمده است که اقتصاد افغانستان همچنان ناپایدار است. این بانک افزوده که هرچند اقتصاد افغانستان پس از دو سال شاهد یک رشد بطی است، اما همچنان شکننده و ناپایدار باقی مانده است. امارت اسلامی اما گفت که آینده روشنی در پیش دارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!