Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر دفاع پاکستان: ما در افغانستان عملیات انجام داده ایم و به آن ادامه خواهیم داد

سخنگوی امارت اسلامی در واکنش به این گفته‌ها می‌گوید که تی تی پی موضوع داخلی پاکستان است و نباید اسلام آباد، این مشکل را ربطی به افغانستان دهد.

منتشر شده

در

وزیر دفاع پاکستان می‌گوید که به حملات شان علیه تحریک طالبان پاکستانی حتی در خاک افغانستان نیز ادامه خواهند داد.

خواجه آصف گفته است عملیات‌های را که بر ضد تی تی پی انجام می‌دهند امارت اسلامی را در جریان نخواهند گذاشت.

پس از این‌که پاکستان اعلام کرد که عملیات سرتاسری را بر ضد هراس افگنی در این کشور راه اندازی می کنند. حالا وزیر دفاع پاکستان می‌گوید که آنان حتی در بیرون از خاک پاکستان نیز عملیات راه‌اندازی می‌کنند به خصوص در خاک افغانستان.

خواجه آصف می‌افزاید که عملیات‌های را که بر ضد تی تی پی انجام می‌دهند امارت اسلامی را در جریان نخوهاند گذاشت.

آقای آصف در گفتگو با بی‌بی‌سی اردو گفته است: «این حقیقت دارد که ما در افغانستان عملیات انجام داده ایم و به آن ادامه خواهیم داد. ما به آنها کیک و شیرینی تقدیم نمی‌کنیم. اگر مورد حمله قرار گیریم، ما نیز حمله می‌کنیم.»

سخنگوی امارت اسلامی در واکنش به این گفته‌ها می‌گوید که تی تی پی موضوع داخلی پاکستان است و نباید اسلام آباد، این مشکل را ربطی به افغانستان دهد. ذبیح الله مجاهد می‌افزاید که سخنان وزیر دفاع پاکستان وضعیت را وخیم و روابط دو کشور را آسیب می‌زند.

امارت اسلامی بارها گفته است که خاک افغانستان بر ضد کشورها استفاده نشده و نمی‌شود. آگاهان باور دارند که کابل و اسلام‌آباد باید مشکلات را از راه گفتگو حل کنند.

پیش از این وزارت دفاع ملی کشور نیز هشدار داده است که هر عملی را که حاکمیت مالی افغانستان را نقض کند پاسخ خواهند داد.

این درحالیست که در نزدیک به سه سال گذشته بارها نیروهای سرحدی افغانستان و پاکستان با هم درگیر شده اند.

 

خبرهای مرتبط: 

واکنش تند امارت اسلامی به حمله هوایی پاکستان در خاک افغانستان

امریکا از پاکستان خواست پس از حملات هوایی در افغانستان از خویشتن‌داری کار بگیرد

رویداد های اخیر

متقی با معاون دبیرکل ملل متحد تلیفونی گفتگو کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر خارجه امارت اسلامی با رزماری دیکارلو، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سیاسی و صلح تلیفونی گفتگو کرد.

براساس اعلامیه وزارت خارجه، در این گفتگو درباره کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان زلزله اخیر در کشور و مهاجرین بازگشته، وضعیت افغانستان و منطقه، همکاری‌های بشردوستانه، وضعیت اقتصادی، مبارزه با مواد مخدر بحث شده است.

آقای متقی از ابراز همدردی و کمک‌رسانی دیکارلو به زلزله‌زدگان قدردانی کرد و یادآور شد با آن‌که در سال گذشته بیش از دو میلیون مهاجر به افغانستان بازگشته‌اند، امارت اسلامی روند بازگشت آنان را به‌گونه شایسته مدیریت کرده است.

متقی با اشاره به موضوع مهاجرین گفت که مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره زده شود، اما متأسفانه در عمل چنین می‌شود.

او اطمینان داد که افغانستان در بخش‌های سیاسی، امنیتی، اداری و اقتصادی در مسیر خوبی قرار دارد و به‌جز یک کشور، روابط افغانستان با کشورهای منطقه و همسایگان گسترش یافته و در حال پیشرفت است.

در مورد کار نهادهای سازمان ملل و دو گروه کاری «حمایت از سکتور خصوصی» و «مبارزه با مواد مخدر»، وزیر خارجه گفت که امارت اسلامی زمینه مناسب را برای فعالیت نهادهای بین‌المللی فراهم کرده و دسترسی آنان را به سراسر کشور ممکن ساخته است؛ اما در این بخش، نهادهای سازمان ملل هنوز به کار عملی بیشتری نیاز دارند.

رزماری دیکارلو از فرصت گفتگوی تلیفونی و اطلاعات ارائه‌شده تشکر کرد و تأکید نمود که برای بازگشت‌کنندگان باید زمینه ورود مناسب و انسانی فراهم شود.

او افزود که آنان برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان و مهاجرین بازگشته، با طرف‌های مختلف به‌گونه جدی در تماس و تعامل هستند و از مدیریت خوب روند بازگشت‌کنندگان و مبارزه موفق امارت اسلامی علیه مواد مخدر قدردانی کرد.

وی اطمینان داد که دفتر دبیرکل سازمان ملل تلاش‌های خود را برای افزایش تعاملات سیاسی با افغانستان، از طریق کشورهای عضو و طرف‌های مرتبط، متوقف نکرده است.

در این گفتگو، دیکارلو خواستار همکاری بیشتر امارت اسلامی با کارمندان نهادهای سازمان ملل در افغانستان شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هفتمین نشست نمایندگان اتحادیه اروپا و کشورهای آسیای مرکزی درباره افغانستان در بروکسل برگزار شد

Published

on

هفتمین نشست نمایندگان ویژه اتحادیه اروپا و کشورهای آسیای مرکزی درباره افغانستان در بروکسل، پایتخت بلجیم، برگزار شد. در این نشست، کشورهای آسیای میانه، ثبات در افغانستان را برای کشورهای منطقه مهم دانسته و بر ادامه گفتگوها، اتصال منطقه‌ای و حمایت بشردوستانه از مردم افغانستان تاکید کردند.

براساس بیانیه‌ وزارت خارجه ترکمنستان، نمایندگان کشورهای آسیای مرکزی در این نشست گفته‌اند که توسعه پایدار افغانستان پیش‌نیاز مهمی برای ثبات منطقه‌ای است و بهترین راه برای رسیدن به این هدف را ادغام اقتصادی، گسترش همکاری‌های بشردوستانه و اجرای پروژه‌های زیربنایی در افغانستان دانسته‌اند.

در بیانیه‌ وزارت خارجه ترکمنستان آمده است: «شرکت‌کنندگان در مورد مسائل جاری توسعه پایدار، اتصال منطقه‌ای، حمایت بشردوستانه و قالب‌های عملی برای تعامل با افغانستان در راستای ثبات و رفاه مردم منطقه گفتگو کردند. در بُعد بشردوستانه، ترکمنستان همچنان به ارائه کمک به مردم افغانستان ادامه می‌دهد.»

در این نشست، ترکمنستان همچنان وعده سپرد که از تأمین برق و کالاهای اساسی گرفته تا گسترش فرصت‌های آموزشی به کمک‌های خود با افغانستان ادامه خواهد داد.

با این حال، برخی از کارشناسان گسترش تعاملات منطقه‌ای با افغانستان را با اهمیت می‌دانند.

گفتنی‌ است که نشست‌های مشترک اتحادیه اروپا و آسیای مرکزی درباره افغانستان به هدف تقویت همکاری‌های منطقه‌ای از سال‌های پسین آغاز شده و تا اکنون هفت دور آن برگزار شده‌ است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هلال احمر افغانی به ۳۰۰ خانواده زلزله‌زده در سمنگان کمک نقدی توزیع کرد

Published

on

شهاب‌الدين دلاور، رئیس عمومی جمعیت هلال احمر افغانی، در سفر به سمنگان در جریان توزیع کمک نقدی به مبلغ ۱۰ هزار و ۵۰۰ افغانی به ۳۰۰ خانواده زلزله‌زده در ولسوالی فیروزنخچیر این ولایت گفت: «در غم و مصیبت شما شریک هستیم.»

آقای دلاور افزود که به ۲۰۰ خانواده در ولسوالی حضرت سلطان این ولایت نیز مبلغ ۱۰ هزار و ۵۰۰ افغانی توزیع خواهد شد.

او همچنان تصریح کرد که به خانواده‌های شهدا از طرف اداره هلال احمر به مبلغ ۵۰ هزار افغانی توزیع خواهد شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!