Connect with us

رویداد های اخیر

پاکستان خواستار خروج مسوولانه نیروهای خارجی از افغانستان شد

منتشر شده

در

حکومت پاکستان امروز (یکشنبه، ۸حمل) گفته است که خروج نیروهای خارجی از افغانستان باید به شیوه‌ای مسوولانه انجام شود تا از “خلا” جلوگیری شود.

زاهد حافظ چودری، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، گفته است که پاکستان معتقد است “خروج نیروها باید منظم و مسوولانه باشد تا “خلا ایجاد نشود.”

این درحالی است که دو روز قبل (جمعه ، ۶حمل) طالبان از تاخیر در خروج سربازان امریکایی هشدار دادند و افزودند که در صورت هر نوع بهانه مسوولیت به دوش جانب مقابل خواهد بود.

آقای جودری گفته است که :”پاکستان همیشه تایید کرده است که هیچ راه حل نظامی برای جنگ در افغانستان وجود ندارد.”

وی افزوده است: “ما از گفتگوی فراگیر و همه شمول میان احزاب افغانستان برای حل اختلافات شان حمایت کرده ایم و “پاکستان معتقد است که روند دوحه فرصتی تاریخی برای دستیابی به چنین راه حل سیاسی پایدار فراهم میکند.”

این در حالی است که دو روز قبل رییس جمهوری امریکا گفته است که مهلت اول ماه می برای خروج نیروها از افغانستان به دلایل فنی عملی نیست.

جو بایدن، رییس جمهوری امریکا، که روز گذشته در نخستین کنفرانس خبری از زمان آغاز به کارش در کاخ سفید سخنرانی میکرد گفته است که “خیلی دشوار” است که مهلت اول ماه مه برای خروچ نیروهای این کشور از افغانستان “به دلایل فنی” عملی کرد،اما وی تاکید کرد که کشورش قصد ندارد برای مدت طولانی در افغانستان بماند.

رویداد های اخیر

آغاز عملیات کمک‌رسانی بشردوستانه در نورستان؛ هزاران خانواده پس از هفته‌ها به خدمات دسترسی می‌یابند

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تأکید کرده است که نیازها همچنان گسترده است، به‌ویژه در بخش‌های امنیت غذایی، خدمات صحی و دسترسی به خدمات اولیه.

Published

on

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ اعلام کرده است که یک عملیات چندروزه برای رساندن کمک‌های عاجل به باشندگان مناطق آسیب‌دیده از درگیری در ولایت نورستان آغاز شده است؛ مناطقی که برای بیش از شش هفته از دسترسی به نیازهای اساسی محروم بوده‌اند.

بر بنیاد این گزارش، این اقدام با همکاری جمعیت هلال احمر افغانستان و برنامه جهانی غذا در ولسوالی‌های کامدیش و برگ‌مَتل راه‌اندازی شده و حدود ۱۳۶ هزار تن، شامل نزدیک به ۱۷ هزار خانواده، از کمبود شدید مواد غذایی، خدمات صحی و اقلام ضروری رنج برده‌اند.

این نهادها گفته‌اند که از اوایل ماه اپریل، گفتگوهای دوامدار با طرف‌های درگیر برای فراهم‌سازی دسترسی امن و بی‌طرفانه به این مناطق جریان داشت و اکنون روند انتقال کمک‌ها عملاً آغاز شده است.

در مرحله نخست، توزیع مواد غذایی، تجهیزات صحی و سایر اقلام ضروری در اولویت قرار دارد. هم‌زمان با بازگشایی مسیرهای مواصلاتی به نورستان، بازارها نیز به‌تدریج در حال احیا بوده و انتقال بیماران برای تداوی دوباره ممکن شده است.

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تأکید کرده است که نیازها همچنان گسترده است، به‌ویژه در بخش‌های امنیت غذایی، خدمات صحی و دسترسی به خدمات اولیه. این نهادها همچنین بر ادامه همکاری با نمایندگان محلی برای شناسایی نیازهای فوری تأکید کرده‌اند.

در این گزارش آمده است که تمامی فعالیت‌ها بر اساس اصول بی‌طرفی، استقلال و بی‌غرضی انجام می‌شود و از تمامی طرف‌ها خواسته شده است تا زمینه دسترسی مصون و دوامدار به جوامع آسیب‌پذیر را فراهم سازند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

والی هرات: ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی به‌زودی تکمیل می‌شود

Published

on

مولانا اسلام‌جار، والی هرات، در ادامه بررسی فعالیت‌های خط آهن هرات–خواف، از روند پیشرفت کار پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان در این ولایت بازدید کرد.

براساس خبرنامه دفتر والی هرات، آقای اسلام‌جار در بازدید از بخش‌های مختلف این پروژه، هدایات و راهنمایی‌های لازم را برای تسریع روند اجرایی آن با مسئولان مربوطه در میان گذاشت.

او خاطرنشان کرد که ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی ساخته می‌شود و با تکمیل آن در آینده نزدیک، خط آهن تا رباط‌ پریان امتداد خواهد یافت.

همچنان مسئولان پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان با تأکید بر تسریع کار، اطمینان دادند که این ایستگاه به‌زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صنعت و تجارت با همتای‌ بلاروسی‌اش درباره خریداری تیل دیزل و پطرول گفتگو کرد

Published

on

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی در دیدار با آندری یوگنیویچ کوزنیتسوف، وزیر صنایع بلاروس در مورد بلندبردن سطح دادوستد میان دو کشور و خریداری تیل دیزل و پطرول از این کشور گفتگو کرده است.

آقای عزیزی این مطلب را در سفر خود به ازبکستان به وزیر صنایع بلاروس مطرح کرده است.

براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت کشور، آقای عزیزی از سرمایه‌گذاران بلاروس دعوت نمود تا با استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان به ویژه در سکتور ادویه سرمایه‌گذاری کنند.

خبرنامه افزوده است که در نتیجه دو طرف روی ایجاد تیم کاری به سطح معینان دو وزارت توافق کردند تا پیرامون موضوعات مورد بحث در این ملاقات به خصوص افزایش میزان تجارت دو کشور گفتگو نمایند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!