Connect with us

ورزش

پله، اسطوره فوتبال برازیل: همچنان قوی و اميدوار هستم

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

پله، ستاره سابق و ۸۲ ساله فوتبال جهان، از سپتامبر گذشته تحت درمان بابت ابتلا به سرطان روده قرار گرفته و دیروز اخبار نگران کننده‌ای در مورد وضعیت سلامتی او منتشر شد. برخی مدعی شدند امید داکتران برای تداوی پله به پایان رسیده و او فقط برای کمتر درد کشیدن در روزهای پایانی عمر، به بخش تزریق مُسکن منتقل شده است.

اما ساعتی بعد پیامی از صفحه رسمی پله منتشر شد که بنظر می‌آید در جهت روحیه دهی به تیم برازیل باشد البته هنوز مشخص نیست این پیام آیا با خواسته خود پله منتشر شده و یا فرزندان او قصد داشته اند به شایعات در مورد احتمال مرگ او پایان دهند.

پله در اینستاگرام خود نوشته است: “دوستان من، می‌خواهم همه آرام و مثبت باشید. من قوی هستم و با امید فراوان و مثل همیشه تداوی خود را دنبال می‌کنم. می‌خواهم از تمام تیم صحی برای تمام مراقبت‌های این مدت، تشکر کنم. من به خدا ایمان زیادی دارم و هر پیام عاشقانه‌ای که از شما در سراسر جهان دریافت می‌کنم، باعث می‌شود سرشار از انرژی بمانم. همچنین از شما می‌خواهم مسابقات تیم ملی برازیل را در جام جهانی نیز تماشا کنید. از شما بابت همه چیز واقعا ممنون هستم.”

شفاخانه آلبرت انیشتین نیز شب گذشته در مورد شرایط پله اعلامیه‌ای صادر کرد و مدعی شد شرایط این اسطوره برازیلی باثبات بوده و وضعیت سلامتی او بهبود یافته است.

پس از آن شبکه‌های اجتماعی مملو از پیام‌های فوتبالیست‌های گذشته و حال شد که برای پله آرزوی بهبودی سریع داشتند.

رکورد اسطوره فوتبال در جام‌های جهانی گذشته دست نخورده باقی مانده است.

او برای سال‌‎های ۱۹۵۸، ۱۹۶۲، و ۱۹۷۰ توانست با برازیل قهرمان جام جهانی شود، شاهکاری که هیچ بازیکن دیگری به آن دست نیافته است. او با ۷۷ گول در ۹۲ بازی بهترین گول‌زن تاریخ برازیل است.

همچنان پله، برای سلامتی‌اش پیام‌های فراوانی از بازیکنان و هواداران جام جهانی ۲۰۲۲ قطر دریافت کرد.

ورزش

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال کشور امارات را شکست داد

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان امروز (چهارشنبه) امارات متحده عربی را با تفاوت ۱۸۰ دوش شکست داد و روند بدون باخت خود را در مرحله مقدماتی جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال آسیا حفظ کرد.

در این دیدار، افغانستان در ختم ۵۰ آور با از دست دادن تنها ۴ بازیکن، ۳۵۹ دوش انجام داد.

این سومین پیروزی پیهم افغانستان در مرحله مقدماتی منطقه‌ای است.

پیش از این، افغانستان با تفاوت ۸ ویکت، تیم‌های هانگ‌کانگ و عمان را شکست داده بود.

قرار است تیم ملی زیر ۱۹ سال کشور روز شنبه (۱۹ اپریل) به مصاف تیم میزبان، نیپال، برود. این دیدار آخرین بازی مرحله گروهی خواهد بود.

برنده دیدار آخر به احتمال زیاد سهمیه حضور در جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال ۲۰۲۶ را کسب خواهد کرد.

Continue Reading

ورزش

تیم الف کریکت افغانستان در بازی تست ایرلند را شکست داد

Published

on

(Last Updated On: )

تیم الف کریکت افغانستان با تفاوت یک دور و ۱۹۴ دوش تیم الف کریکت ایرلند را شکست داد.

در این بازی چهار روزه در امارات متحده عربی که امروز (پنجشنبه) پایان یافت، تیم الف افغانستان در دور اول خود با از دست دادن هفت ویکت ۶۱۲ دوش انجام داد.

تیم ایرلند در دور اول خود ۳۰۹ دوش انجام داد و افغانستان از آن خواست که توپزنی دور دوم خود را نیز انجام دهد.

تیم ایرلند در دور دوم خود تنها ۱۰۹ دوش کسب کرد و حذف شد.

Continue Reading

ورزش

تیم کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان برنده سلسله مسابقات ۵۰ آوره در مقابل نیپال شد

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال کشور امروز (چهارشنبه) در آخرین بازی سلسله‌ مسابقات ۵۰آوره در برابر نیپال مغلوب شد اما با برنده‌شدن در دیدارهای اول و دوم، برنده این سلسله‌ رقابت‌ها گردید.

در این دیدار که در استدیوم کریکت مولپانی برگزار شد، نیپال نخست توپ‌زنی کرد و در ۴۴.۵ آور با کسب ۱۹۱ دوش از میدان بیرون رفت.

در پاسخ، افغانستان در زمان توقف بازی به‌ دلیل باران، در ۲۰.۱ آور با ۴۶ دوش برای شش بازیکن از دست‌رفته روبه‌رو بود. با بدتر شدن شرایط، داوران از روش «دی ال اس» برای تعیین نتیجه استفاده کردند که براساس آن، نیپال برنده مسابقه با تفاوت ۸۵ دوش اعلام شد.

با این حال، در نخستین بازی هفته گذشته، افغانستان تیم نیپال را با تفاوت ۱۳۰ دوش مغلوب کرد.

بازی دوم که روز یکشنبه همین هفته برگزار شد، افغانستان با اختلاف یک دوش نیپال را شکست داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!