Connect with us

رویداد های اخیر

پیشنهاد کمک ۳.۳ میلیارد دالری رییس جمهوری امریکا به نیروهای افغان

منتشر شده

در

جو بایدن، رییس جمهوری امریکا بودجه دفاعی ۷۵۲.۹ میلیارد دالری را به کنگره این کشور ارایه کرد.

آقای بایدن از این میان ۳.۳ میلیاد دالر را برای نیروهای افغان در نظر گرفته است.

بودجه دفاعی سال ۲۰۲۲ امریکا نشان دهنده اولویت های بایدن برای پایان دادن به “جنگهای طولانی” ، سرمایه گذاری در توانانمند سازی نظامیان و تقویت امنیت ملی در آینده این کشور و نیز احیای مجدد شبکه اتحادها و مشارکت های امریکا است.

بر اساس گزارش ها، با توجه به تصمیم بایدن برای خروج تمام نیروهای امریکایی از افغانستان، درخواست بودجه ۴۲.۱  میلیارد دالر از این خروج، استقرار دوباره نیرو در امریکا و سایر عملیات های احتمالی پشتیبانی می کند.

آقای بایدن بودجه پیشنهادی شش تریلیون دالری برای سال مالی ۲۰۲۰ امریکا را به کنگره این کشور تحویل داده است.

این بودجه شامل نو سازی زیر ساخت ها، برنامه های خدمات اجتماعی، گسترش انترنت، راه سازی و پل سازی می شود.

جو بایدن رییس جمهور امریکا میگوید: “در سراسر کشور، ما از یک زمستان تاریک و غیر فعال به یک اقتصاد در حال رشد و سریعتر از ۴۰ سال گذشته رسیدیم. من سریعترین فرصت کاری و شغلی را در سه ماه نخست اداره خود در تاریخ امریکا نسبت به هر اداره دیگر ایجاد کردم.”

افزایش بودجه درعین حال شامل ۱۰۹ میلیارد دالر برای دو سال کالج رایگان و ۲۰۰ میلیارد دالر در طول ده سال برای کودکستان رایگان برای تمامی کودکان سه و چهار ساله می‌شود.

حتی با طرح‌هایی که دیموکرات‌ها برای افزایش مالیات و درآمدزایی دارند این بودجه سطح بدهی ملی امریکا را در سال‌های آینده به بالاترین حد خود در چند سال آینده خواهد رساند.

روسل ووت رییس پیشین مدیریت و بودجه رییس جمهور پیشین امریکا میگوید: “این یک بودجه بسیار گران است و این برنامه های که قرار است تا چند سال آینده تکمیل شود را ناقص می سازد. فکر می کنم این چیزی نیست که خانواده های امریکایی آن را رعایت کنند ویک تصمیم دشوار برای کنگره هم است.”

این بودجه سالانه یک تریلیون دالر به کسر بودجه هنگفت آمریکا می‌افزاید.

کنگره تا پایان ماه سپتامبر وقت دارد تا بودجه تازه را تصویب کند و تصویب نشدن بودجه تا این تاریخ دولت را به حالت نیمه‌تعطیل درخواهد آورد.

رویداد های اخیر

والی هرات: ملل متحد در خریداری مواد غذایی، تولیدات داخلی افغانستان را اولویت دهد

Published

on

نور احمد اسلام‌جار، والی هرات، در دیدار با مقام‌های سازمان ملل متحد از این سازمان خواسته است که در خریداری مواد غذایی و اجناس مورد نیاز، تولیدات داخلی افغانستان را در اولویت قرار دهد.

طبق خبرنامه دفتر والی هرات، اسلام‌جار با ایندریکا راتواتی، معاون نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد، و عرفات جمال، رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در افغانستان، دیدار کرده است.

والی هرات ضمن ستایش همکاری‌های ادارات سازمان ملل متحد، خدمات انجام شده در موج نخست بازگشت مهاجرین را موفقیتی بزرگ خواند و تأکید کرد که در صورت ورود موج جدید مهاجرین، اداره محلی آمادگی کامل برای رسیدگی به نیازهای آنان را دارد.

اسلام‌جار همچنین بر لزوم همکاری نهادهای بین‌المللی در پیدا کردن بازارهای خارجی برای محصولات زراعتی و تولیدات صنعتی افغانستان تأکید کرد و خواستار رفع محدودیت‌های بانکی، تسهیل صدور ویزه و خدمات آنلاین برای سکتور خصوصی و تاجران شد.

در پایان، ایندریکا راتواتی ضمن استقبال از دیدگاه‌ها و پیشنهادات والی هرات، اطمینان داد که سازمان ملل متحد در آینده تلاش خواهد کرد تا خرید کالاهای مورد نیاز را از تولیدات داخلی انجام دهد و همکاری‌های خود با اداره محلی در بخش‌های مختلف ادامه دهد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چهار غیرنظامی در خوست شب گذشته در حملات رژیم نظامی پاکستان شهید شدند

Published

on

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید که چهار غیرنظامی در ولایت خوست شب گذشته در حملات توپخانه‌ای و هاوان رژیم نظامی پاکستان شهید شدند.

این حملات ساعت چهار شب در ولسوالی علیشیر تریزی رخ داده است. جان باختگان اعضای یک خانواده کوچی و شامل یک مرد، یک زن و دو کودک می‌باشند. سه کودک نیز زخمی شده اند.

رژیم نظامی پاکستان شب گذشته در ولایت کنر نیز حملاتی را انجام داده که منجر به تلفات جانی نشده اما برخی خانه‌ها و اموال مردم آسیب دیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چین خواستار توقف درگیری‌ها در ایران و کاهش تنش میان افغانستان و پاکستان شد

بر بنیاد اعلامیه وزارت خارجه چین، وانگ یی در مورد وضعیت در ایران تأکید کرده است که کلید جلوگیری از تشدید بیشتر بحران، توقف عملیات‌های نظامی از سوی امریکا و اسرائیل است.

Published

on

وزارت امور خارجه چینن اعلام کرده است که وانگ یی، وزیر امور خارجه این کشور، در یک گفتگوی تیلیفونی با محمد اسحاق‌دار، معاون صدراعظم و وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه‌ای گفتگو کرده است.

بر بنیاد اعلامیه وزارت خارجه چین، وانگ یی در مورد وضعیت در ایران تأکید کرده است که کلید جلوگیری از تشدید بیشتر بحران، توقف عملیات‌های نظامی از سوی امریکا و اسرائیل است.

او در عین حال گفته است که چین از حملات علیه کشورهای خلیج حمایت نمی‌کند و تمامی حملات علیه غیرنظامیان و تأسیسات غیرنظامی را محکوم می‌کند.

در این گفتگو همچنین به درگیری‌های اخیر میان افغانستان و پاکستان پرداخته شده است. وانگ یی گفته است که نماینده ویژه چین در امور افغانستان در حال رفت‌وآمد میان دو کشور است تا زمینه گفتگو و آشتی را فراهم کند.

به گفته او، وظیفه فوری جلوگیری از تشدید تنش‌ها و بازگشت هرچه سریع‌تر طرف‌ها به میز مذاکره است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!