Connect with us

اخبار ساحوی

چهار تن در حمله بر مقر پولیس در کراچی پاکستان کشته شدند

Published

 on

(Last Updated On: دلو ۲۹, ۱۴۰۱)

گزارش‌ها می‌رسانند که در حمله شام جمعه بر مقر پولیس در شهر کراچی پاکستان، چهار تن جان باخته اند.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، گروهی از مهاجمان به محوطه فرماندهی پولیس کراچی حمله کردند که منجر به درگیری مسلحانه چند ساعته شد. سه مهاجم در پی این حمله کشته شدند که دو تن آنان به ضرب گلوله و یکی هم با انفجار مواد انفجاری خود از بین رفت.

رانا ثناءالله، وزیر داخله پاکستان به شبکه تلویزیونی «سما» اظهار داشته که مهاجمان پس از شلیک راکت به درب ورودی وارد محوطه شدند و سپس ساختمان فرماندهی پولیس را به تصرف درآوردند و روی بام ساختمان موقعیت گرفتند.

صدای شلیک گلوله و انفجار نارنجک ساعت‌ها در محل شنیده می‌شد و نیروهای امنیتی به آرامی برای پایان دادن به محاصره از پنج طبقه بالا رفتند.

تحریک طالبان پاکستان مسئولیت این حمله را برعهده گرفته و از انجام حملات بیشتر هشدار داده است.

این گروه در اعلامیه ای که روز شنبه منتشر شده از پولیس خواسته است تا از مبارزه شان برضد اردو دور باشند.

در اعلامیه آمده است: «ما می‌خواهیم یک بار دیگر به نهادهای امنیتی هشدار دهیم که از شهادت زندانیان بی‌گناه در برخوردهای ساختگی خودداری کنند، در غیر این صورت شدت حملات آینده زیادتر خواهد شد.»

در همین حال، صدر اعظم پاکستان تاکید کرده است که خشونت‌ها در این کشور ریشه کن خواهد شد.

شهباز شریف در توییتی نوشت: «پاکستان نه تنها تروریزم را ریشه کن می‌کند، بلکه تروریست‌ها را با محاکمه کردن آنها خواهد کشت.»

اخبار ساحوی

تصادم دو قطار در هند ۲۳۳ کشته و ۹۰۰ زخمی برجا گذاشت

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۱۳, ۱۴۰۲)

یک مقام دولتی روز شنبه گفت که بر اثر برخورد دو قطار مسافربری در ایالت اودیشای هند، حد اقل ۲۳۳ نفر کشته و ۹۰۰ نفر مجروح شدند که این حادثه را به مرگبارترین حادثه ریلی در بیش از یک دهه اخیر در این کشور تبدیل کرد.

پرادیپ ینا، وزیر اعلی این ایالت در تویتر اعلام کرد که انتظار می‌رود تعداد کشته شدگان حادثه روز جمعه افزایش یابد.

وی افزود که بیش از ۲۰۰ امبولانس و ۱۸۰ داکتر وارد محل حادثه شده اند.

اوایل صبح روز شنبه، تصاویر ویدیویی رویترز نشان داد که مقامات پولیس اجساد پوشیده از پارچه های سفید را از خطوط راه آهن خارج می‌کنند.

تصاویر همچنان نشان می‌دهد که امدادگران برای یافتن بازماندگان از یکی از قطارهای تخریب شده بالا می‌روند، در حالی که مسافران درخواست کمک می‌کنند و در کنار خرابه‌ها گریه می‌کنند.

این حادثه حدود ساعت ۷ (به وقت محلی) روز جمعه زمانی رخ داد که قطاری که از شهر بنگلور به شهر هورا در ایالت بنگال غربی، حرکت می کرد با قطار دیگری که از کلکته به چنای در حرکت بود، برخورد کرد.

مقامات گزارش های متناقضی ارائه کرده اند که گویا قطار ابتدا از ریل خارج و با قطار دیگری تصادم کرد. وزارت راه آهن گفته است که تحقیقات در مورد این رویداد را آغاز کرده است.

روز جمعه، صدها جوان در مقابل یک شفاخانه دولتی در سورو اودیشا برای اهدای خون صف کشیدند.

به گفته اداره خط آهن هند، شبکه این اداره روزانه حمل و نقل بیش از ۱۳ میلیون نفر را تسهیل می کند. اما این اداره به دلیل قدیمی بودن زیرساخت ها، سابقه ایمنی خوبی نداشته است.

نوین پتنایک، وزیر اعلی اودیشا، به نشانه احترام به قربانیان حادثه اخیر، روز شنبه را در این ایالت روز عزا اعلام کرد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

گشایش یک دروازه غیر رسمی میان افغانستان و پاکستان در سپین بولدک کندهار

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۱۰, ۱۴۰۲)

در پی موافقه کابل و اسلام‌آباد در منطقه ویش ولسوالی سپین بولدک یک دروازه‌ای غیر رسمی گشوده شده است که از این دروازه تنها موترهای باربری رفت و آمد می‌کنند.

تاجران درکندهار می‌گویند که ایجاد این دروازه برای آنان سهولت‌های بیشتری فراهم کرده است زیرا در گذشته به دلیل ترافیک سنگین نمی‌توانستند کالاهای تجارتی را در زمان معین به بازارها برسانند.

منطقه ویش در ولسوالی سپین بولدک کندهار جایی که از آن روزانه صدها موتر باربری میان افغانستان و پاکستان رفت و آمد می‌کنند.

این کار بر اساس پیشنهاد تاجران دو کشور صورت گرفته است زیرا در گذشته عبور و مرور موترهای باربری چندین روز را در بر می‌گرفت.

محمد صدیق، رییس اتاق تجارت ولسوالی سپین بولدک می‌گوید که:«ما با پاکستان در سرحد دروازه داشتیم اما بنا بر ازدحام ترافیک موترهای ترانزیت ما چهار تا پنج ساعت منتظر می‌ماندند و دیگر اینکه اکنون تجارت ما نیز بهتر شده است بنا براین تاجران دو طرف با هم گفتگو کردند و به اساس توافق آنها این دروازه ایجاد شد.»

رانندگان افغان و پاکستانی از ایجاد این دروازه ابراز خرسندی می‌کنند و می‌گویند که بیش از هر زمان دیگر رفت و آمد برای شان آسان شده است.

عبدالجبار، راننده موتر می‌گوید که:«قبلاً مشکلات ازدحام در مسیر راه بود اکنون مشکلات حل شده و در رفت و آمد ما مشکل نیست.»

باشنده‌گان ولسوالی سپین بولدک هم ایجاد این دروازه را برای گسترش روابط تجارتی میان دو کشور مهم می‌دانند و می‌گویند که این کار داد و ستد تجارتی را میان دو کشور بیشتر می‌سازد.

کمال‌الدین، باشنده ولسوالی سپین بولدک کندهار می‌گوید که:«به نظر من اگر مشکلات تاجران در سپین بولدک حل شود و برای شان سهولت‌ها فراهم شود مردم بیشتر به تجارت تشویق خواهند شد و کسانی که بیرون رفته اند و یا تجارت شان را به بیرون انتقال داده اند تشویق خواهند شد و دوباره برخواهند گشت و عواید سپین بولدک نیز افزایش خواهد یافت.»

این در حالی است که در گذشته تاجران و سرمایه‌گذاران در جنوب کشور از بهر انتقال میوه تازه به پاکستان با مشکلات جدی روبه رو بودند زیرا بسیاری از میوه‌های تازه افغانستان قبل از گذشتن از سرحد فاسد می‌شدند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

راه اندازی خدمات مستقیم کشتی‌رانی برای حمل کانتینر بین پاکستان و روسیه

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۹, ۱۴۰۲)

پاکستان از اولین کشتی برای حمل مستقیم کانتینر بین بنادر سنت پترزبورگ روسیه و کراچی استقبال کرد.

این خدمات نشان دهنده گشایش یک مسیر دریایی جدید برای حمل و نقل مستقیم محمولات کانتینری بین پاکستان و روسیه است و امکان دسترسی سریع محصولات پاکستانی به بازار روسیه را فراهم می کند و پرداخت‌های مالی مرتبط با آن نیز از طریق یک کانال بانکی محلی با استفاده از یوان چین انجام می‌شود.

این سرویس جدید نتیجه توافق بین شرکت” پاک شاهین” پاکستان و” نیکولاین” روسیه است.

 عبدالله قیصر، رئیس اجرایی شرکت پاک شاهین ، در این رابطه به روزنامه اکسپرس تریبیون پاکستان گفت:«اولین کشتی به نام کریستال از سنت پترزبورگ روسیه حرکت و پس از عبور از کانال سوئز، دریای سرخ و اقیانوس هند، در بندر کراچی لنگر می‌اندازد.»

 وی افزود:«راه اندازی این سرویس حمل دریایی مستقیم بین بنادر پاکستان و روسیه، به دو کشور برای استفاده از فرصت‌های تجاری موجود کمک می‌کند، تجارت متقابل را افزایش می‌دهد و به نفع صادرکنندگان پاکستانی عمل می‌کند.»

 پیش از این، صادرات کالا به روسیه به طور غیر مستقیم و از طریق بنادر ترانزیتی زمان زیادی را تلف می کرد، اما اکنون حمل و نقل مستقیم به صادرکنندگان پاکستانی کمک می‌کند تا با استفاده از کاهش زمان حمل (ترانزیت تایم)، مقدار محمولات ارسالی خود را افزایش دهند.

 وی افزود، تاخیر در تحویل محصولات پاکستانی به بازار روسیه به نفع کشورهای رقیب بود.

 او همچنین خاطرنشان کرد:«انتقال میوه پاکستان به روسیه از طریق کشورهای ثالث بیش از ۵۰ روز طول می‌کشد درحالی که اکنون از طریق این سرویس مستقیم، اینگونه محموله‌های صادراتی ظرف ۱۹ تا ۲۴ روز به مقصد می‌رسند.

وی گفت:«در روسیه تقاضای زیادی برای محصولات پاکستانی وجود دارد که با باز شدن مسیر مستقیم حمل دریایی، رقابت پذیری آنها افزایش می‌یابد.»

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!