Connect with us

رویداد های اخیر

کابلوف امریکا را به ارتباط با مخالفان مسلح امارت اسلامی و حمایت از داعش متهم کرد

Published

 on

(Last Updated On: دلو ۱, ۱۴۰۱)

ضمیر کابلوف، نماینده رییس‌جمهور روسیه در امور افغانستان، ادعا کرده است که امریکا با مخالفان مسلح امارت اسلامی ارتباط دارد و به‌‎گونه مخفیانه از داعش حمایت می‌کند.

او در مصاحبه با «تلویزیون روسیه ۲۴» گفته است که داعش نه ‌تنها علیه ثبات کشورهای هم‌پیمان روسیه در آسیای میانه و دیگر همسایگان افغانستان است بلکه علیه امنیت روسیه نیز است.

کابلوف خاطرنشان کرده است که امریکایی‌ها «بسیار مشتاق هستند که انتقام شکست شرم‌آور نظامی و سیاسی‌شان در افغانستان را بگیرند.»

نماینده روسیه در افغانستان افزوده است: «در اقدامات تلافی‌جویانه، آن‌ها [امریکایی‌ها] هر کاری که می‌توانند انجام می‌دهند تا از برقراری صلح در این سرزمین رنج دیده جلوگیری کنند.»

کابلوف همچنین گفته که مقامات امریکایی از پول‌های منجمدشده افغانستان به‌عنوان ابزاری برای باج‌گیری از کابل استفاده می‌کنند.

به گفته وی، امریکایی ها از کمک‌های بشردوستانه به افغانستان به عنوان ابزار فشار بر امارت اسلامی استفاده می‌کنند.

رویداد های اخیر

جاپان به افغانستان بیش از ۲۱ میلیون دالر کمک کرد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۷, ۱۴۰۲)

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) از کمک کشور جاپان به ارزش ۲۱.۶ میلیون دالر به بخش‌های صحت و آموزش افغانستان خبر داده است.

یونیسف حمایت جاپان به بخش‌های صحت و آموزش افغانستان را قابل ستایش دانسته است.

یونیسف در گزارشی روز گذشته (۲۶ مارچ) گفت ۱۸ میلیون دالر از این کمک‌‌ها برای تهیه واکسین‌های ضروری به بیش از ۱۸ میلیون کودک و مادر و ۳.۶ میلیون دالر دیگر برای ساخت زیرساخت‌های مکاتب دولتی در افغانستان هزینه خواهد شد.

براساس این گزارش، واکسین‌هایی که قرار است از این کمک‌ها برای کودکان و مادران در افغانستان تهیه شود، شامل سرخک، روتاويروس، تیتانوس، دیفتری، فلج اطفال، هپاتیت بی و غیره است.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل هم‌چنان گفته است که این بودجه به یونیسف کمک می‌کند تا در جریان سال ۲۰۲۳ برای حدود ۱۰ میلیون کودک واکسین فلج اطفال تهیه کند.

اطلاعات نشرشده حاکی از آن است که ۳.۶ میلیون دالر از این کمک‌ها از طریق یونیسف برای فراهم‌سازی آب تصفیه‌شده و امکانات صحی برای ۱۰ هزار شاگرد از جمله ۵ هزار دانش‌آموز دختر در ۲۰ مکتب به مصرف خواهد رسید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

انفجار در شهر کابل ۶ کشته و چندین زخمی برجا گذاشت

Published

on

(Last Updated On: حمل ۷, ۱۴۰۲)

سخنگوی فرماندهی امنیه کابل می‌گوید که در انفجار پس از چاشت امروز (دوشنبه) در چهارراه ملک اصغر از مربوطات حوزه دوم امنیتی شهر کابل، ۶ غیرنظامی جان باخته و چند تن دیگر به شمول سه تن از نیروهای امنیتی زخم برداشته‌اند.

خالد زدران در توییتر نگاشته است که حمله کننده انتحاری پیش از رسیدن به هدف از سوی نیروهای امنیتی در ایست بازرسی از پا درآمد.

عبدالنافع تکور، سخنگوی وزارت داخله، هم‌چنان گفته است که دست‌کم ۶ تن درپی این انفجار کشته و شماری دیگر زخمی شده‌اند.

آقای تکور گفته است پیش از آنکه عامل انتحاری به هدف برسد، توسط نیروهای امنیتی شناسایی شد و پس از کشته شدن او، مواد جاسازی شده در بدنش منفجر شد.

با این حال، شفاخانه ایمرجنسی کابل گفته که در نتیجه این انفجار ۱۲ زخمی به شمول یک کودک به این شفاخانه منتقل شده که دو تن آنان در جریان انتقال به این شفاخانه جان باختند.

تاکنون مسوولیت این انفجار را فرد و یا گروهی بر عهده نگرفته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: عملیات اخیر امارت اسلامی ضربه بزرگی به داعش در شمال افغانستان است

Published

on

(Last Updated On: حمل ۷, ۱۴۰۲)

زلمی خلیل‌زاد، فرستاده پیشین وزارت خارجه امریکا در امور افغانستان گفته است اگر ادعای امارت اسلامی در مورد کشتن سه عضو کلیدی داعش درست باشد، ضربه بزرگی به پیکر داعش در شمال افغانستان وارد شده است.

پس از آنکه ریاست عمومی استخبارات امارت اسلامی افغانستان از کشته شدن سه عضو برجسته داعش در شمال افغانستان خبر داد، زلمی خلیل‎زاد، فرستاده پیشین وزارت خارجه امریکا در امور افغانستان، خواستار افزایش تعامل میان امریکا و امارت اسلامی برای اجرایی شدن کامل توافق‌نامه دوحه شد.

وی این درخواست را صبح روز دوشنبه (۷حمل) در رشته تویت‌هایی در واکنش به ادعای امارت اسلامی مبنی بر کشتن اعضای کلیدی گروه داعش در بلخ مطرح کرده است. خلیل‌زاد گفته است که اگر ادعای امارت اسلامی مبنی بر کشته شدن مولوی ضیاءالدین، فرد شماره دوم شاخه خراسان داعش، ابوعمر افریدی، مشاور و سلمان تاجیکستانی، کارشناس آموزش و ساخت بمب این گروه تأیید شود، ضربه بزرگی به پیکر داعش در شمال افغانستان وارد شده است.

به گفته زلمی خلیل‌زاد، مبارزه با شاخه خراسان داعش از تعهدات امارت اسلامی در توافق‌نامه دوحه به امریکا است. ریاست عمومی استخبارات امارت اسلامی افغانستان گفته است که طی یک عملیات، شماری از اعضای رهبری شاخه خراسان داعش را در ولایت بلخ به هلاکت رسانده‌اند.

این ریاست افزوده است که افراد کشته شده در عملیات شب گذشته طراحی و اجرای حمله انتحاری علیه داوود مزمل والی ولایت بلخ را به عهده داشتند که منجر به کشته شدن وی و چند فرد دیگر شده بود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!