Connect with us

رویداد های اخیر

کمیسیون حقوق بشر: فعالیت نهادهای مددرسان در پی افزایش خشونت‌ها محدود شده است

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان از محدود شدن فعالیت نهادهای مددرسان در پی افزایش نبردها در سراسر افغانستان ابراز نگرانی می‌کند.

راضیه صیاد، کمیشنر امور کودکان در کمیسیون حقوق بشر افغانستان، می‌گوید که در پی افزایش نبردها در کشور به ویژه در شمال نیازمندی به کمک‌های بشردوستانه افزایش یافته است.

صیاد در این باره افزود:” جنگ‌ها سبب شده که بسیاری نهادها نتوانند کمک‌های بشردوستانه را به نیازمندان به موقع برسانند.”

شماری از فعالان در شمال کشور اوضاع زنده‌گی غیرنظامیان را بحرانی و دشوار توصیف می‌کنند.

محمد نصیر حیران، فعال مدنی در بغلان در این باره گفت:”وضیعت زیاد بحرانی شده است، موسسات ملی و بین المللی که باید کمک رسانی میکردند نمی‌کنند.”

آواره شدن هزاران تن از اثر نبردها در کشور و قربانی شدن غیرنظامیان در جریان درگیری‌ها، از اصلی ترین نگرانی نهادهای حقوق بشری است.

علی محمد، یک تن از آواره جنگ، در این باره میگوید: “از حکومت میخواهیم که برای ما رسیدگی کند، زمینه برگشت دوباره مارا به خانه فراهم بسازد.”

این درحالی است که در این اواخر حملات طالبان بر مراکز ولسوالی‌ها افزایش یافته است، به تازگی یک عضو هیات مذاکراتی طالبان در روسیه گفته که این گروه ۲۸ ولسوالی بدخشان را تصرف کرده است.

رویداد های اخیر

عضو کانگرس امریکا لایحه‌ای را برای مخالفت با به رسمیت شناختن امارت اسلامی ارائه کرده است

Published

on

(Last Updated On: )

یک عضو مجلس نمایندگان امریکا مخالفت خود را برای به ‌رسمیت شناختن حکومت کنونی افغانستان اعلام کرده است. نانسی میس در لایحه‌ای از تهدیدهای تروریستی از افغانستان ابراز نگرانی کرده و خواستار معرفی امارت اسلامی به عنوان سازمان هراس‌افگن شده است.

در بیانیه‌ نانسی میس آمده است: «آزادی و عدالت ایجاب می‌کند که ما ظلم و ستم را در همه اشکال رد کنیم. لایحه ما تضمین می‌کند که ایالات متحده هرگز رژیم طالبان را به رسمیت نمی‌شناسد.»

این عضو کانگرس امریکا از مجلس نمایندگان خواسته که لایحه پیشنهادی وی را تصویب کند و جلو به سمیت شناختن حکومت کنونی افغانستان را بگیرد.

با این حال، امارت اسلامی همواره تأکید کرده که هیچ تهدیدی از افغانستان متوجه کشورهای دیگر نیست و امارت اسلامی خواهان روابط نیک با همه کشورهای جهان است.

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی در این مورد گفته است: «ما به هیچ کسی اجازه نمی‌دهیم که از خاک افغانستان تهدید و خطری را متوجه کشورها بسازد. افغانستان فعلاً امن است و یک نظام مستحکم در آن حاکم است. در افغانستان به فعالیت گروه‌های تروریستی اجازده نمی‌دهیم.»

این نخستین بار است که چنین لایحه‌ای برای جلوگیری از به رسمیت شناخته‌شدن امارت اسلامی در کانگرس ارائه می‌شود. بر بنیاد بیانیه نانسی میس، در صورت تصویب این لایحه، هیچ نهاد دولتی امریکا نمی‌تواند حکومت کنونی افغانستان را به رسمیت بشناسد یا بودجه‌ای را در این زمینه اختصاص دهد.

در همین حال، امریکا برای معلوماتی که منجر به اختلال سیستم مالی شاخه خراسان داعش شود، ۱۰ میلیون دالر جایزه تعیین کرده است. وزارت خارجه ایالات متحده در اعلامیه گفته که داعش در افغانستان فعالیت‌های خود را از طریق استخراج منابع طبیعی از جمله معادن پر سود در ننگرهار تمویل می‌کند، موردی که امارت اسلامی آن را به شدت رد کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

موسوی: مشکل مهاجرت با ساختن دیوار حل نمی‌شود

این مقام ایرانی در حساب ایکس خود همچنان نوشته است که مهاجرت یک مشکل جهانی است و تا زمانی که فقر و بی عدالتی باشد، مهاجرت هم خواهد بود.

Published

on

(Last Updated On: )

سید رسول موسوی، معاون وزیر امور خارجه ایران گفته است که با ساختن دیوارها در سرحدات، سیاست‌های سختگیرانه و رفتارهای غیر بشری با مهاجران، نمی‌توان معضل مهاجرت را حل کرد.

این مقام ایرانی در حساب ایکس خود همچنان نوشته است که مهاجرت یک مشکل جهانی است و تا زمانی که فقر و بی عدالتی باشد، مهاجرت هم خواهد بود.

او نوشته است: «مهاجرت یک معضل بزرگ بین المللی است. دولت‌ها نتوانسته اند با کشیدن دیوار و سیاست‌های سخت ضدمهاجرتی و رویکردهای غیرانسانی مهاجرستیزی این معضل را حل کنند. حقیقت تلخی است اما بدانیم تا زمانی که فقر، عقب ماندگی و توسعه نامتوازن در بین کشورها وجود دارد، معضل مهاجرت وجود خواهد داشت.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که چندی پیش، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب ایران در جریان کارزار انتخاباتی خود گفته بود که در امتداد سرحدات کشورش با افغانستان دیوار خواهد ساخت.

اما آگاهان به این باورند که کشور های همسایه باید مطابق قوانین بین المللی با مهاجران افغان برخورد نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه آلمان از وعده اخراج افغان‌ها انتقاد کرد

وزیر خارجه آلمان پذیرفت که مجرمان «حق خود برای حمایت را از دست داده اند» اما مشکل حضور افراد خطرناک با اخراج سریع آنان به افغانستان و سوریه حل نمی‌شود.

Published

on

(Last Updated On: )

وزیر امور خارجه آلمان به گونه غیر مستقیم از صدر اعظم و وزیر امور داخله این کشور به دلیل وعده اخراج سریع مهاجران جنایتکار به افغانستان و سوریه انتقاد کرده است.

به گزارش روزنامه «دی ولت» آلمان، آنالنا بربوک روز جمعه در مراسمی در هامبورگ گفت که اخراج سریع مهاجران نمی‌تواند به امنیت کمک کند.

او گفت: «من فکر می‌کنم در چنین شرایط ناامنی، وعده دادن به چیزهایی که روز بعد نمی‌دانید چگونه آن را عملی کنید، نمی‌تواند به امنیت کمک کند.»

وزیر خارجه آلمان پذیرفت که مجرمان «حق خود برای حمایت را از دست داده اند» اما مشکل حضور افراد خطرناک با اخراج سریع آنان به افغانستان و سوریه حل نمی‌شود.

او گفت که نباید تسلیم شرایط امارت اسلامی برای پذیرش مجرمان شد.

این در حالیست که اولوف شولتز، صدراعظم آلمان گفته است که مجرمان اگر از افغانستان یا سوریه آمده باشند، باید از آلمان اخراج شوند.

شولتز این اظهارات را در واکنش به حمله یک‌ شهروند افغان بر تجمع مخالفان اسلام در شهر منهایم آلمان که منجر به کشته‌شدن یک افسر پولیس و زخمی‌شدن چندین تن دیگر شد، بیان کرده است.

وزیر داخله آلمان نیز اعلام کرده که کشورش در حال بررسی اخراج مهاجران افغان که تهدید امنیتی ایجاد می‌کنند، می‌باشد.

امارت اسلامی اما از آلمان خواسته است که این موضوع را طوری از مجاری دیپلوماتیک مدیریت کند که اتباع افغانستان به کشوری سوم سپرده نشوند.

 

مطالب مرتبط:

آلمان می‌خواهد مهاجران افغان را از طریق ازبکستان به کشور شان اخراج کند

امارت اسلامی به آلمان: مهاجران را به کشور سوم نسپارید، موضوع بر اساس توافق دوجانبه حل شود

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!