Connect with us

اخبار ساحوی

گاتم ادانی میلیاردر هندی اتهام فساد و طرح پرداخت رشوه از سوی مقامات امریکا را رد کرد

ادانی که در شهر جیپور در شمال هند صحبت می‌کرد، گفت: “آنچه من به شما می‌توانم بگویم این است که هر حمله ما را قوی‌تر می‌سازد و هر مانع به پله‌ای برای یک گروه انعطاف پذیرتر ادانی تبدیل می‌شود.”

منتشر شده

در

گاتم ادانی، بنیانگذار گروه ادانی و میلیاردر هندی روز شنبه (۱۰ قوس) اتهام فساد و طرح پرداخت رشوه از سوی مقامات ایالات متحده را رد کرده و گفت که گروه ادانی مطابق بر مقررات جهانی عمل کرده اند.

مقامات ایالات متحده، گاتم ادانی، ساگر دانی برادر زادهٔ وی و وینت اس جیین، مدیر عامل گروه ادانی گرین را به دست داشتن در فساد و طرح پرداخت رشوه به مبلغ ۲۶۵ میلیون دالر برای تضمین قراردادهای تامین انرژی خورشیدی هند و گمراه کردن سرمایه گذاران امریکایی متهم کرده است.

گروه ادانی اتهامات ایالات متحده را رد کرده و آنها را "بی اساس" توصیف کرده و تعهد کرده است که به دنبال "تمام راه حل های قانونی ممکن" خواهد بود.

ادانی در یک سخنرانی گفت: "کمتر از دو هفته قبل، ما با مجموعه‌ای از اتهامات از سوی ایالات متحده در مورد تطابق (با مقررات) روبرو شدیم. این نخستین بار نیست که ما با چنین چالش هایی روبرو شده ایم."

ادانی در سخنرانی خود بدون ارایه جزییات بیشتر گفت: "در جهان امروز، منفی گرایی سریعتر از حقایق گسترش می یابد و همانطور که ما از طریق پروسه قانونی کار می‌کنیم، من می‌خواهم تعهد مطلق خود را به رعایت مقررات در سطح جهانی دوباره تایید کنم."

ادانی که در شهر جیپور در شمال هند صحبت می‌کرد، گفت: "آنچه من به شما می‌توانم بگویم این است که هر حمله ما را قوی‌تر می‌سازد و هر مانع به پله‌ای برای یک گروه انعطاف پذیرتر ادانی تبدیل می‌شود."

اکثر احزاب مخالف در هند، نرندرا مودی، صدراعظم هند و حزب بهارتیا جنتا را متهم به حمایت از ادانی و ممانعت از انجام تحقیقات علیه او در هند می‌کنند ولی هر دو اتهام از سوی حزب مودی رد شده است .

در حالیکه حکومت تاکنون در مورد اعلام جرم علیه ادانی هیچ تبصره نکرده است، حزب بهارتیا جنتای مودی گفته است که هیچ دلیلی برای دفاع از ادانی ندارد و اضافه کرد که این حزب علیه صنعت گران نیست و آنان را شرکای خود در کوشش‌ها برای ملت سازی تلقی می‌کند.

رییس مالی گروپ ادانی روز جمعه این اتهامات را رد کرد و حکومت هند گفته است که هیچ درخواستی از جانب ایالات متحده را در مورد این قضیه دریافت نکرده است.

اخبار ساحوی

حملات هوایی بر غزه پس از اعلام توافق آتش‌بس میان اسرائیل و حماس

این توافق شامل یک آتش‌بس اولیه شش هفته‌ای با خروج تدریجی نیروهای اسرائیلی از نوار غزه است که ده ها هزار نفر در آن کشته شده اند. حماس گروگان‌ها را در بدل زندانی‌های فلسطینی در بند اسرائیل آزاد خواهد کرد.

Published

on

باشندگان و مقام‌های غزه می‌گویند که اسرائیل ساعاتی پس از اعلام آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها، حملات خود را به غزه تشدید کرد. با این حال، میانجی‌ها به دنبال فرونشاندن درگیری‌ها قبل از آغاز آتش‌بس در روز یکشنبه هستند.

به گزارش رویترز، توافق پیچیده آتش‌بس بین اسرائیل و گروه شبه نظامی حماس که کنترول غزه را در دست دارد، روز چهارشنبه پس از ماه ها میانجیگری قطر، مصر و امریکا و ۱۵ ماه خونریزی که غزه را ویران کرد و تنش‌ها در شرق میانه را افزایش داد، امضا شد.

این توافق شامل یک آتش‌بس اولیه شش هفته‌ای با خروج تدریجی نیروهای اسرائیلی از نوار غزه است که ده ها هزار نفر در آن کشته شده اند. حماس گروگان‌ها را در بدل زندانی‌های فلسطینی در بند اسرائیل آزاد خواهد کرد.

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، صدراعظم قطر در یک کنفرانس خبری در دوحه گفت که آتش بس از روز یکشنبه اجرایی می‌شود. او گفت که مذاکره کنندگان در حال کار با اسرائیل و حماس برای اجرای این توافق هستند.

جو بایدن، رئیس‌جمهور امریکا در واشنگتن گفت: «این توافق جنگ در غزه را متوقف می‌کند، کمک‌های بشردوستانه به شدت مورد نیاز را به غیرنظامیان فلسطینی افزایش می‌دهد و گروگان‌ها را پس از بیش از ۱۵ ماه اسارت با خانواده‌هایشان یکجا می‌کند.»

جانشین او، دونالد ترامپ، که روز دوشنبه روی کار می‌آید، مدعی شد که این توافق نتیجه تلاش‌های اوست.

یک مقام اسرائیلی گفت که پذیرش این توافق از سوی اسرائیل تا زمانی که توسط کابینه امنیتی و دولت آن تایید نشود، رسمی نخواهد بود. قرار است رای‌گیری روز پنجشنبه انجام شود.

با وجود مخالفت برخی از تندروهای دولت ائتلافی بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائیل، انتظار می‌رود این توافق مورد تایید قرار گیرد.

در حالی که مردم این توافق را در غزه و اسرائیل جشن می‌گرفتند، اردوی اسرائیل پس از اعلام این خبر، حملات خود را تشدید کرد.

به گفته داکتران، بمباران شدید اسرائیل، به ویژه در شهر غزه، اواخر روز چهارشنبه ۳۲ کشته برجای گذاشت. ساکنان گفتند که حملات اوایل روز پنجشنبه ادامه یافت و خانه‌هایی در رفح در جنوب غزه، نصیرات در مرکز غزه و در شمال غزه ویران شد.

اردوی اسرائیل در این باره هیچ اظهارنظری نکرد و هیچ گزارشی مبنی بر حملات حماس به اسرائیل پس از اعلام آتش بس وجود ندارد.

یک مقام فلسطینی مطلع از مذاکرات آتش‌بس گفت که میانجی‌ها به دنبال متقاعد کردن هر دو طرف برای توقف درگیری‌ها قبل از اجرایی شدن آتش‌بس هستند.

حماس در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ضمن اعلام آتش بس، این توافق را «دستاوردی برای مردم ما» و «نقطه عطفی» خواند.

به گفته مقامات غزه، در صورت موفقیت، این توافق منجر به پایان جنگی خواهد شد که بخش اعظم غزه را ویران کرده، بیش از ۴۶ هزار نفر را کشته و بیشتر جمعیت ۲.۳ میلیون نفری این منطقه را آواره کرده است.

این امر به نوبه خود می‌تواند تنش‌ها را در سراسر شرق میانه کاهش دهد، جایی که جنگ به درگیری در کرانه باختری اشغالی توسط اسرائیل، لبنان، سوریه، یمن و عراق دامن زده است و نگرانی از جنگ تمام عیار بین اسرائیل و ایران را افزایش داده است.

در مجموع ۹۸ گروگان در غزه باقی مانده اند. مرحله اول توافق شامل آزادی ۳۳ نفر از آنها، از جمله زنان، کودکان و مردان بالای ۵۰ سال است. دو گروگان امریکایی، کیت سیگل و ساگی دکل چن، از جمله گروگان‌هایی هستد که در مرحله اول آزاد خواهند شد.

مذاکرات برای اجرای مرحله دوم توافق تا شانزدهمین روز مرحله اول خواهد شد و انتظار می‌رود این مرحله شامل آزادی تمامی گروگان‌های باقی‌مانده، آتش‌بس دائمی و خروج کامل نیروهای اسرائیلی از غزه باشد.

مرحله سوم رسیدگی به بازگرداندن تمامی اجساد باقیمانده و آغاز بازسازی غزه با نظارت مصر، قطر و سازمان ملل متحد می‌باشد.

اسرائیل حملاتش را بر غزه را پس از آن آغاز کرد که افراد مسلح به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳ در حمله بر اسرائیل ۱۲۰۰ نفر را کشتند و بیش از ۲۵۰ تن دیگر را گروگان گرفتند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

کرملین: پوتین و پزشکیان پیمان «همکاری جامع راهبردی» را ۲۸ جدی امضا می‌کنند

وزیر خارجه روسیه نوامبر امسال گفته بود پیمان جامع همکاری‌های تهران و مسکو شامل «همکاری‌های دفاعی» است.

Published

on

کاخ کرملین می‌گوید که مسکو و تهران در جریان سفر رسمی رئیس‌جمهور ایران به روسیه، پیمان «همکاری جامع راهبردی» را امضا خواهند کرد.

بر اساس بیانیه‌ای که کرملین روز دوشنبه )۲۴جدی) منتشر کرده است، ولادیمیر پوتین و همتای ایرانی او قرار است در سفری که آقای پزشکیان در روز جمعه ۲۸ جدی به کرملین خواهد داشت گفتگو کنند.

روسای جمهور دو کشور قرار است علاوه بر امضای این توافق‌نامه در این روز، درباره «چشم‌اندازهای گسترش بیشتر همکاری‌های دوجانبه، از جمله در زمینه‌های تجارت و سرمایه‌گذاری، حمل‌ونقل و لوجستیک و حوزه‌های انسانی، و نیز موضوعات مهم منطقه‌ای و بین‌المللی» تبادل نظر کنند.

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، نیز روز دوشنبه در یک نشست خبری با تایید این خبر و بدون اشاره به تاریخ امضا گفت که روند تهیه این معاهده حدود دو نیم سال طول کشیده و این موافقتنامه «متن اصلاح شده‌» توافق‌نامه‌ای است که در اواخر دهه ۷۰ بین دو کشور منعقد شده است.

به گفته آقای بقائی، این پیمان در تابستان سال جاری نهایی و آماده شده و در سفر مسعود پزشکیان به کرملین امضا خواهد شد.

روسیه و ایران، هر دو تحت تحریم‌های شدید غرب قرار دارند که شامل محدودیت‌هایی در صنایع حیاتی انرژی آنها می‌شود اما با وجود نگرانی‌های کشورهای غربی و در میانه حمله نظامی روسیه به اوکراین و درگیری‌ها در خاورمیانه، دو کشور همکاری‌های نظامی و سیاسی خود را تقویت کرده‌اند.

کشورهای غربی ایران را به دلیل حمایت تسلیحاتی از روسیه هدف تحریم‌های مضاعف قرار داده‌اند، هرچند ایران این اتهامات را رد می‌کند و مدعی است که در جنگ روسیه علیه اوکراین «بی‌طرف» است.

وزیر خارجه روسیه نوامبر امسال گفته بود پیمان جامع همکاری‌های تهران و مسکو شامل «همکاری‌های دفاعی» است.

کشورهای غربی می‌گویند ایران طی دو سال گذشته صدها طیاره بدون سرنشین به روسیه ارسال کرده تا در جنگ اوکراین به کار گیرد. در ادامه گزارش‌هایی نیز از ارسال راکت‌های ایران به روسیه منتشر شد.

سفر مسعود پزشکیان به روسیه یک ماه پس از حمله شورشیان در سوریه و سرنگونی بشار اسد، رئیس‌جمهور مخلوع این کشور، انجام می‌شود که از حمایت گسترده تهران برخوردار بود.

همچنین این سفر تنها چند روز پیش از آغاز ریاست جمهوری دونالد ترمپ در امریکا خواهد بود. آقای ترمپ به دنبال پایان سریع درگیری‌ها در اوکراین و خاورمیانه است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

سالیوان: احتمال توافق آتش‌بس در غزه در یک هفته آینده بالاست

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی ایالات متحده گفت اسرائیل در موقعیتی قرار دارد که خواستار توافق است و ممکن است ظرف یک هفته آینده این توافق حاصل شود.

Published

on

مشاور امنیت ملی‌ امریکا با بیان اینکه احتمال حصول توافق آتش‌بس در غزه در روزهای پایانی ریاست‌جمهوری جو بایدن بالاست، گفت اسرائیل در وضعیتی است که خواستار امضای توافق آتش‌بس است.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی ایالات متحده گفت اسرائیل در موقعیتی قرار دارد که خواستار توافق است و ممکن است ظرف یک هفته آینده این توافق حاصل شود.

باراک راوید روزنامه‌نگار اسرائیلی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به نقل از سالیوان نوشت: «احتمال اینکه این هفته قبل از پایان دوره ریاست‌جمهوری جو بایدن توافق حاصل شود، زیاد است.»

سالیوان با بیان اینکه با مشاور قصر سفید در امور غرب آسیا، صدراعظم قطر و یک مذاکره‌کننده اسرائیل گفتگو کرده، گفت: «این توافق به‌صورت کلی در مسیر درستی قرار دارد. باید دید که آیا می‌توانیم همه را همراه کنیم یا نه.»

به ادعای روزنامه‌نگاراسرائیلی، جنبش مقاومت فلسطین (حماس) برای موافقت با توافق آتش‌بس و تبادل اسیران تحت فشار فراوانی قرار دارد و اسرائیل نیز در وضعیتی است که خواستار توافق است.

در ۲۰ جنوری دوره ریاست‌جمهوری جو بایدن رئیس‌جمهور امریکا به پایان می‌رسید و دونالد ترمپ رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده سوگند ریاست‌جمهوری یاد می‌کند. او پیش‌تر از طرفین خواسته است که تا قبل از آغاز ریاست‌جمهوری وی به توافق آتش‌بس دست یابند و گفته است که اگر اسیران اسرائیلی تا آن زمان آزاد نشوند، «در خاورمیانه جهنم به پا خواهد شد.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!