Connect with us

اخبار ساحوی

گزارش تایمز: خامنه‌ای در صورت تشدید اعتراضات، «پلان فرار به روسیه» دارد

به گفته تایمز، این سناریو شباهت زیادی به فرار بشار اسد، دیکتاتور پیشین سوریه، به مسکو پس از سقوط رژیمش در نوامبر ۲۰۲۴ دارد.

منتشر شده

در

در حالی که اعتراضات سراسری در ایران رو به گسترش است، روزنامه بریتانیایی تایمز گزارش داده است که آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، طرحی موسوم به «پلان بی» برای خروج از کشور و فرار به روسیه در صورت شدت گرفتن بحران در نظر گرفته است.

بر اساس این گزارش، این طرح شامل انتقال خامنه‌ای ۸۶ ساله همراه با حدود ۲۰ نفر از نزدیکان، اعضای خانواده و مشاوران ارشد او می‌شود. به گفته تایمز، این برنامه همچنین راهکاری برای انتقال شبکه گسترده دارایی‌های مالی خامنه‌ای را نیز در بر می‌گیرد؛ دارایی‌هایی که طبق یک تحقیق خبرگزاری رویترز در سال ۲۰۱۳، ارزش آن‌ها حدود ۹۵ میلیارد دالر برآورد شده و شامل نهاد «ستاد» و مجموعه‌ای از بنیادهای شبه‌دولتی می‌شود که به پنهان‌کاری مالی شهرت دارند.

تایمز به نقل از منابع استخباراتی نوشته است که این «پلن بی» شامل حلقه بسیار نزدیک خامنه‌ای، از جمله پسرش مجتبی خامنه‌ای که از او به عنوان جانشین احتمالی نام برده می‌شود، خواهد بود.

در همین حال، بنی سبطی، مقام پیشین استخبارات اسرائیل، گفته است که روسیه تنها گزینه ممکن برای خامنه‌ای به شمار می‌رود، زیرا «جای دیگری برای او وجود ندارد». این گزارش همچنین یادآور شده که خامنه‌ای پیش‌تر از ولادیمیر پوتین تمجید کرده و گفته است که فرهنگ ایران به فرهنگ روسیه نزدیک‌تر است.

به گفته تایمز، این سناریو شباهت زیادی به فرار بشار اسد، دیکتاتور پیشین سوریه، به مسکو پس از سقوط رژیمش در نوامبر ۲۰۲۴ دارد. گزارش‌ها حاکی است که اسد اکنون در روسیه در شرایطی مرفه زندگی می‌کند.

در همین حال، با ادامه اعتراضات در ایران، دولت امریکا سیاست «فشار حداکثری» بر جمهوری اسلامی را دنبال می‌کند. دونالد ترامپ، رییس‌جمهور ایالات متحده، هشدار داده است که در صورت کشتار معترضان، واکنش امریکا «سخت» خواهد بود. وزارت خارجه امریکا نیز با انتشار پیام‌ها و تصاویر ترامپ، بر رویکرد قاطع واشینگتن در قبال تهران تأکید کرده است.

اظهارات تازه ترامپ و پیام‌های رسمی امریکا، هم‌زمان با افزایش نارضایتی‌های مردمی ناشی از فشارهای اقتصادی و سیاسی، توجه‌ها را بیش از پیش به آینده حکومت ایران و تحولات پیش‌رو معطوف ساخته است.

اخبار ساحوی

قوماندان نیروی دریایی سپاه پاسداران: سه پایگاه‌ نظامی امریکا را هدف قرار دادیم

Published

on

علی‌رضا تنگسیری، قوماندان نیروی دریایی سپاه پاسداران، گفته است که نیروهای دریایی ایران چندین موج حمله را علیه نیروهای امریکا در پایگاه‌های نظامی این کشور در ابوظبی، کویت و بحرین انجام داده‌‌اند.

تنگسیری در ایکس نوشته که این حملات پایگاه‌های «الظفره» در ابوظبی، «العدیری» در کویت و «شیخ عیسی» در بحرین را هدف قرار داده است.
او تصریح کرده است که در این حملات سامانه‌های راداری پاتریوت، طیاره‌ها و ذخیرگاه‌های سوخت طیاره هدف قرار گرفته‌اند.

با این حال، تا کنون مقام‌های امریکایی در این باره‌ واکنشی نشان نداده‌اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ ایران را به حمله بر تأسیسات نفتی جزیره خارگ تهدید کرد

در واکنش، نیروهای مسلح ایران هشدار داده‌اند که هرگونه حمله به زیربناهای نفتی و انرژی این کشور با حمله به تأسیسات شرکت‌های نفتی همکار با امریکا در منطقه پاسخ داده خواهد شد.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا هشدار داده است که اگر ایران مانع عبور کشتی‌ها در تنگی هرمز شود، ممکن است دستور حمله به زیربناهای نفتی جزیره خارگ را صادر کند.

ترمپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» ادعا کرد که نیروهای امریکایی اهداف نظامی در جزیره خارگ را «به‌گونه کامل نابود» کرده‌اند. این جزیره که در حدود ۴۸۳ کیلومتری شمال‌غرب تنگه هرمز موقعیت دارد، محل صدور نزدیک به ۹۰ درصد صادرات نفت ایران به شمار می‌رود.

با این حال، مقام‌های امریکایی گفته‌اند که حملات اخیر به زیربنا‌های نفتی خارگ آسیب نرسانده است. ترمپ تأکید کرد که اگر ایران یا هر طرف دیگری مانع عبور آزاد کشتی‌ها از تنگه هرمز شود، واشنگتن ممکن است تصمیم خود را تغییر داده و تأسیسات نفتی این جزیره را هدف قرار دهد.

در واکنش، نیروهای مسلح ایران هشدار داده‌اند که هرگونه حمله به زیربناهای نفتی و انرژی این کشور با حمله به تأسیسات شرکت‌های نفتی همکار با امریکا در منطقه پاسخ داده خواهد شد.

خبرگزاری فارس نیز به نقل از منابع گزارش داده است که در جریان حملات امریکا بیش از ۱۵ انفجار در جزیره خارگ شنیده شده است. به گفته این منابع، اهداف شامل سیستم‌های دفاع هوایی، یک پایگاه دریایی و تأسیسات میدان هوایی بوده، اما زیربناهای نفتی آسیب ندیده‌اند.

در تحولات دیگر منطقه، سپاه پاسداران ایران اعلام کرده است که همراه با گروه حزب‌الله حملات تازه‌ای علیه اسرائیل انجام داده است. اردوی اسرائیل نیز گفته که طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۲۰۰ هدف در غرب و مرکز ایران را هدف قرار داده است.

در همین حال، اردوی امریکا تأیید کرده است که در سقوط یک طیاره‌ی سوخت‌رسان در غرب عراق هر شش خدمه آن کشته شده‌اند. همچنین گزارش‌ها حاکی است که پنج هواپیمای سوخت‌رسان نیروی هوایی امریکا در یک پایگاه در عربستان سعودی در پی حمله راکتی ایران آسیب دیده‌اند.

این جنگ که از ۲۸ فبروری با حملات گسترده امریکا و اسرائیل علیه ایران آغاز شد، اکنون به یک بحران منطقه‌ای تبدیل شده و بازارهای جهانی انرژی و اقتصاد را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

هفت پولیس پاکستانی در انفجار ماین در ایالت خیبر پختونخوا کشته شدند

Published

on

حداقل هفت نفر از نیروهای پولیس زمانی کشته شدند که یک وسیله انفجاری دست‌ساز یک موتر پولیس را در شمال غرب پاکستان هدف قرار داد.

این انفجار در منطقه لکی مروت در ایالت خیبر پختونخوای پاکستان، زمانی رخ داد که یک موتر گشتی پولیس در نزدیکی پوسته امنیتی رسول خیل در حال گشت‌زنی بود و با یک ماین کنار جاده برخورد کرد.

پولیس محلی پاکستان گفت که این ماین در لحظه عبور موتر منفجر شد و با انفجار شدید، موتر گشتی را مستقیم هدف گرفت.

افسر پاسگاه (SHO) اعظم، راننده پولیس شاه بهرام و چهار نفر دیگر از نیروهای پولیس در اثر انفجار فوراً کشته شدند. یک پولیس دیگر به نام انصاف‌الدین شدیداً زخمی شد و بعداً در شفاخانه جان باخت.

پس از این حمله، پولیس و نیروهای امنیتی منطقه را محاصره کرده و عملیات جستجو را آغاز کردند. مقامات در حال جمع‌آوری شواهد جنایی از محل انفجار به منظور تحقیقات هستند.

مسؤولان امنیتی گفتند تلاش‌ها برای شناسایی و دستگیری عاملان این حمله ادامه دارد و تدابیر امنیتی در منطقه افزایش یافته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!