Connect with us

رویداد های اخیر

یازده عضو شورای امنیت ملل متحد خواستار رفع محدودیت‌ها بر دختران و زنان افغانستان شدند

Published

 on

(Last Updated On: جدی ۲۴, ۱۴۰۱)

یازده عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد روز جمعه (۲۳ جدی) در اعلامیه ای مشترک از امارت اسلامی افغانستان خواستند تا محدودیت‌های آموزشی و کاری دربرابر دختران و زنان را رفع کند.

این بیانیه از سوی بریتانیا، امریکا، سوئیس، آلبانیا، برازیل، اکوادور، فرانسه، گابن، جاپان، مالتا و امارات متحده عربی صادر شده است.

در این اعلامیه آمده است که زنان نقش مرکزی در امر رساندن کمک‌های بشردوستانه دارند و بدون مشارکت آنان، انجوها نمی‌توانند به افراد نیازمند رسیدگی کنند.

به گفته اعضای شورای امنیت ملل متحد، افغانستان صلح‌آمیز تنها زمانی ممکن است که همه افغان‌ها شامل زنان و دختران به آموزش دسترسی و در توسعه این کشور مشارکت معنادار داشته باشند.

در همین حال، سفیر امریکا در سازمان ملل متحد از شورای امنیت خواسته است که با توجه به وخامت اوضاع در افغانستان، این شورا به اتفاق آرا، قطعنامه ای را برای محکوم کردن این ممنوعیت ها تصویب کند و خواستار لغو فوری آن شود.

هنوز حمایت همه اعضای شورای امنیت از چنین قطعنامه ای مشخص نیست. برای تصویب چنین قطعنامه ای در شورای امنیت ۹ عضو این شورا باید به آن رای مثبت دهند و البته هیچ یک از اعضای دائم شورای امنیت یعنی روسیه، چین، انگلیس، فرانسه یا امریکا با آن مخالفت نکنند.

از سوی دیگر، نماینده ویژه سازمان ملل متحد در افغانستان از اعضای شورای امنیت این سازمان خواسته است که در مواجهه با سیاست‌های امارت اسلامی دربرابر زنان متحد شوند.

رزا اوتونبایوا در یک نشست خصوصی با نمایندگان کشورهای عضو شورای امنیت گفته که فرمان‌های اخیر امارت اسلامی درباره زنان «نقض شدید حقوق اساسی» است.

سخنگوی امارت اسلامی در واکنش به بیانیه اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد محدودیت‌ها بر زنان گفته است که امارت اسلامی نگرانی‌های آنها را درک می‌کند، اما تلاش می‌ورزد که تمام امور را در پرتو شریعت اسلامی تنظیم کند.

ذبیح‌الله مجاهد در توییتر نوشت: «ایجاب می‌کند که سازمان های جهانی و کشور ها، حالت کشور ما و خواست های دینی ملت مارا درک نمایند و موضوعات بشری همچنان کمک های انسانی را با مسائل سیاسی ربط ندهند.»

 

 

رویداد های اخیر

تعیینات تازه در ریاست دفتر مقام عالی ریاست الوزراء

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۱۴, ۱۴۰۲)

ریاست عمومی دفتر ریاست الوزراء می‌گوید که به خاطر بهبود امور وظیفوی و سپردن کار به اهل آن، تعدادی از شخصیت‌های مجرب و ورزیده در مربوطات ریاست دفتر مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان آغاز به کار کردند.

در اعلامیه ریاست عمومی دفتر ریاست الوزراء آمده است که براساس پیشنهاد ریاست دفتر و تأییدی رئیس الوزراء، مولوی صالح محمد مصلح به صفت رئیس مطالعات منطقوی و گزارش‌دهی و مولوی نظر محمد میرویس منحیث رئیس تفتیش داخلی ریاست دفتر رئیس الوزراء و مولوی حبیب‌الله به حیث معاون سخنگوی امارت اسلامی در امور هماهنگی ولایتی، معرفی گردیدند.

اعلامیه افزده است که:«این افراد طی جلسه رسمی توسط احمدالله متقی، معاون روابط عامه و استراتیژیک و مولوی محمد داود محمدی، رئیس منابع بشری ریاست دفتر رئیس الوزراء به همکاران‌شان معرفی گردیدند. همچنین در این برنامه تعدادی از آمرین ریاست‌ها نیز معرفی شدند.»

احمدالله متقی، معاون روابط عامه و استراتیژیک ریاست دفتر مقام رئیس الوزراء ضمن تمجید از کارنامه افراد مذکور، برای آنان آرزوی موفقیت در پیشبرد وظایف محوله را نمود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قرارداد ارائه خدمات مخابراتی میان وزارت مخابرات و شرکت‌های مخابراتی خصوصی امضا شد

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۱۴, ۱۴۰۲)

قرارداد ارائه خدمات مخابراتی به ارزش ۳۶۵ میلیون افغانی در مناطق دور دست میان وزارت مخابرات و شرکت‌های مخابراتی خصوصی به امضا رسید.

دفتر معاونیت اقتصادی امروز (یک‌شنبه ۱۴، جوزا) در یک خبرنامه به نقل از ملا عبدالغنی برادر نوشته است که امارت اسلامی تلاش می‌کند تا علاوه بر سایر عرصه‌ها، در عرصه مخابرات نیز خدمات با کیفیت به شهروندان کشور را ارایه کند.

در خبرنامه آمده است که بر اساس این قراردادها، شرکت‌های مخابراتی افغان بیسیم و ام‌تی‌ان، ۳۳ سایت مخابراتی را در مناطق دور افتاده ولایت‌های کندهار، نورستان، بدخشان، ارزگان، زابل، کنر، ننگرهار و کابل ایجاد خواهند کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هند: موضوع سفارت افغانستان مسئله داخلی است

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۱۴, ۱۴۰۲)

پس از نشر گزارش هایی مبنی بر فساد در سفارت افغانستان در دهلی جدید و اقدام امارت اسلامی برای در اختیار گرفتن این سفارت، دولت هند گفته است که این موضوع یک موضوع داخلی است که مربوط آنها نمی‌شود.

نمایندگان مهاجران افغان مقیم هند، مقامات سفارت افغانستان در دهلی از جمله سفیر را به فساد متهم کرده اند. سفارت این اتهامات را رد می کند.

رسانه های هندی همچنین گزارش داده اند که مسئولان سفارت افغانستان در برابر اقدام امارت اسلامی برای کنترول رسمی این سفارت مقاومت کرده اند.

آریندام باغچی، سخنگوی وزارت خارجه هند در یک نشست خبری گفت که این موضوع یک موضوع داخلی سفارت است.

باغچی گفت: «از دیدگاه ما، این یک موضوع داخلی سفارت افغانستان است و ما امیدواریم که آن را در داخل حل کنند».

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!