Connect with us

رویداد های اخیر

یونیسف: ۴هزار کودک از افغانستان، سوریه و مراکش در بلغاریا به دنبال کمک هستند

براساس گزارش، یونسیف ۲۰۲۴ را فاجعه‌بارترین سال برای کودکان در مناطق درگیر جنگ توصیف کرده است.

منتشر شده

در

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرده که چهار هزار کودک از کشورهای افغانستان، سوریه و مراکش در سال ۲۰۲۴ به بلغاریا پناه برده‌اند و نیازمند کمک هستند.

خبرگزاری بلغاریا، گزارش داده که این تعداد از کودکان به دنبال ناامنی‌ها در کشورهای‌شان، به بلغاریا آمده‌اند.

براساس گزارش، یونسیف ۲۰۲۴ را فاجعه‌بارترین سال برای کودکان در مناطق درگیر جنگ توصیف کرده است.

بربنیاد آمارهای این سازمان، در سال ۲۰۲۴ بیش از ۱۲ هزار و ۱۶۴ تن عمدتاً از افغانستان، سوریه و مراکش نیاز به کمک‌های فوری در بلغاریا داشته‌ که از این میان چهار هزار تن آن کودکان بودند.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل خاطرنشان کرده که دو هزار و ۵۶۹ تن آنان بدون همراه بوده‌اند.

یونیسف تصریح کرده که ۴۷۳ میلیون کودک در جهان در مناطق ناامن زنده‌گی می‌کنند که از هر شش کودک، یک تن آن زیر تأثیر جنگ قرار دارد.

این سازمان هشدار داده کودکانی که در مناطق ناامن زنده‌گی می‌کنند دو برابر شده است.

یونسیف اذعان داشته که از حدود ده درصد در دهه ۱۹۹۰ به ۱۹ درصد افزایش یافته است.

این نهاد تذکر داده که زنان و دختران نیز در مناطق ناامن به صورت گسترده مورد خشونت قرار گرفته‌اند.

کاترین راسیل، مدیر اجرایی یونیسف، در بیانیه‌ای گفته است: «از هر نظر سال ۲۰۲۴ بدترین سال در تاریخ یونیسف برای کودکانی بود که درگیر خشونت‌ها بودند، چه از نظر شمار کودکان آسیب‌دیده و چه از نظر تأثیرات بر زنده‌گی آنان.»

خانم راسیل افزوده است: «بزرگ کردن کودکی در مناطق جنگ‌زده یا بحران‌زده، به معنای روبه‌رو شدن او با خطراتی همچون محرومیت از تحصیل، سوءتغذیه و آوارگی است، در مقایسه با کودکی که در مکانی آرام زندگی می‌کند. این وضعیت نباید عادی شود.»

بر اساس تحقیقاتی که یونیسف در مورد وضعیت کودکان انجام داد، تعداد کودکانی که حقوق آنها نقض شده در سراسر جهان در حال افزایش است.

مرگ و میر کودکان، محرومیت از مکاتب و واکسین‌های نجات بخش زندگی و گرسنگی شدید از جمله مسائل عمده‌ای هستند که در سال ۲۰۲۴ تهدیدات بیشتری را برای زندگی کودکان در مقایسه با هر زمان دیگری ایجاد کرده‌اند.

رویداد های اخیر

سفیر چین در دیدار تودیعی با متقی بر گسترش روابط دوجانبه تأکید کردند

Published

on

ژاو شینگ، سفیر چین در کابل، در دیدار تودیعی با امیرخان متقی، وزیر امور خارجه، درباره روابط دوجانبه گفتگو کرده است.

وزارت امور خارجه در خبرنامه‌ای گفته است که آقای متقی روابط میان امارت اسلامی افغانستان و چین را تاریخی و مثبت خوانده و از دوره مأموریت ژاو شینگ قدردانی کرده است. وی همچنین برای سفیر چین در مأموریت آینده‌اش آرزوی موفقیت کرده است.

در همین حال، سفیر چین روابط میان دو کشور را دوستانه خوانده و از همکاری‌های وزارت امور خارجه در جریان مأموریتش سپاسگزاری کرده است. او ابراز امیدواری کرده که روابط میان دو کشور در عرصه‌های گوناگون بیش از پیش گسترش یابد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نماینده امارت اسلامی در نشست چین: عملیات بدخشان توانایی نیروهای امنیتی را نشان داد

Published

on

هیأتی از وزارت امور داخله افغانستان به رهبری زین‌الله عابر، رئیس عمومی دفتر این وزارت، و عبدالرحیم ثاقب، سریاور این وزارت، در یک کنفرانس بین‌المللی امنیتی در چین شرکت کرده است.

نماینده امارت اسلامی در این نشست از عملیات اخیر نیروهای امنیتی در ولایت بدخشان یاد کرده و آن را نمونه‌ای از توانایی نیروهای امنیتی در مقابله با عوامل برهم‌زننده امنیت دانست.

وی گفت: «نیروهای امنیتی ما با نصرت و یاری الله این توانایی را دارند که از هرگونه ناامنی در داخل کشور جلوگیری کنند، افراد شرارت‌پیشه و اخلال‌گران امنیت را سرکوب کرده و اهداف و نیت‌های شوم گروه‌هایی را که در پی بی‌ثبات‌سازی افغانستان هستند، ناکام سازند. ناکامی اخیر اخلال‌گران در ولایت بدخشان در شمال کشور، نمونه زنده‌ای از این توانایی است.»

نماینده امارت اسلامی همچنین تأکید کرد که نیروهای امنیتی افغانستان متعهد هستند از استفاده از خاک این کشور برای ایجاد ناامنی علیه مردم افغانستان، کشورهای همسایه و سایر کشورها جلوگیری کنند.

 او بر افزایش همکاری‌های امنیتی، تبادل اطلاعات استخباراتی، تأمین امنیت مرزها و مبارزه مشترک با مواد مخدر و قاچاق تأکید کرد.

نماینده امارت اسلامی همچنین از سیاست چین در حمایت از صلح و ثبات منطقه قدردانی کرده و گفت افغانستان آماده گسترش همکاری‌های امنیتی با چین و کشورهای منطقه است.

وی در پایان تأکید کرد که افغانستان خواهان صلح، امنیت و توسعه اقتصادی بر بنیاد احترام متقابل و منافع مشترک است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس یک مؤسسه خارجی: کشورهای غربی سفارت خود را در افغانستان باز کنند

Published

on

یان ایلگن، سرمنشی سازمان هیئت ناروی برای مهاجرین، از کشورهای اروپایی، امریکای شمالی و دیگر کشورها خواسته است تا سفارت‌های خود را در افغانستان دوباره باز کنند و با امارت اسلامی تعامل داشته باشند.

ایگلن روز پنجشنبه به خبرگزاری فرانسه گفت که کشورهای خارجی باید همچنان امارت اسلامی را برای رعایت حقوق زنان و دختران تحت فشار قرار دهند، اما در کنار آن به مردم افغانستان که با بحران شدید روبه‌رو هستند نیز کمک‌های بشردوستانه ارائه کنند.

او گفت تعامل با امارت اسلامی به این معنا نیست که کشورهای خارجی حتماً حکومت این گروه را به رسمیت بشناسند. در حال حاضر روسیه تنها کشوری است که حکومت امارت اسلامی را به رسمیت شناخته است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که کمک‌های بین‌المللی به افغانستان به‌شدت کاهش یافته است.

سازمان ملل متحد گفته است تا اواخر ماه آگست، کمتر از ۳۰ درصد پول موردنیاز برای کمک‌های ضروری به مردم افغانستان تأمین شده بود.

ایگلن همچنین از کشورهایی انتقاد کرد که از حقوق زنان افغانستان حمایت می‌کنند، اما هم‌زمان کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را کاهش می‌دهند.

او گفت: «این دورویی است که یک کشور از خارج از افغانستان و در یک نشست در اروپا درباره حقوق زنان افغان صحبت کند، اما هم‌زمان کمک غذایی به دختران افغان و حتی کمک برای آموزش ابتدایی آنها را کاهش دهد.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!