Connect with us

رویداد های اخیر

یک تاجر چینی می‌خواهد در بخش برق آفتابی در افغانستان ۴۰ میلیون دالر سرمایه گذاری کند

این تاجر چینی افزوده است که با این سرمایه گذاری، زمینه کار برای یک هزار نفر در افغانستان فراهم خواهد شد.

منتشر شده

در

یک تاجر چینی در دیدار با معین وزارت صنعت و تجارت کشور گفته است که می‌خواهد یک فابریکه تولید و نصب سولر با سرمایه گذاری ۴۰ میلیون دالر در افغانستان تاسیس کند.

بر بنیاد خبرنامه وزارت صنعت و تجارت، این تاجر چینی افزوده است که با این سرمایه گذاری، زمینه کار برای یک هزار نفر در افغانستان فراهم خواهد شد.

احمدالله زاهد، معین وزارت صنعت و تجارت در این دیدار گفته است که با در نظرداشت تغییرات اقلیمی، نیاز اشد به سرمایه‌گذاری روی تولید انرژی پاک می‌باشد و این وزارت متعهد به همکاری همه‌جانبه در جلب سرمایه‌گذاری‌ها در عرصه رشد و توسعه صنعت است.

آگاهان هم باور دارند که هرچه منابع تامین برق بیشتر شود به همان اندازه برای شهروندان تسهیلاتی بیشتر بوجود می‌آید و از پرچاوی‌های برق در کوتاه مدت کاسته خواهد شد وهمچنان سرمایه گذاری روی منابع داخلی می‌تواند افغانستان را در تولید برق به خودبسندگی برساند.

عبدالنصیر رشتیا، آگاه امور اقتصادی می‌گوید: «در حقیقت افغانستان یک کشور فرصت‌هاست و در سکتورهای مختلف ظرفیت کلان سرمایه گذاری را دارا می‌باشد، خصوصاً در بخش تولید انرژی که هنوز هم افغانستان متکی به واردات است. افغانستان می‌تواند از سه منبع اساسی انرژی تولید کند، منبع آبی، خورشیدی و بادی.»

در حال حاضر افغانستان بیشتر برق مورد نیازش را از کشورهای همسایه وارد می‌کند و سالانه بیش از ۳۰۰ میلیون دالر هزینه برق وارداتی می‌شود. به باور آگاهان، باوجود منابع وافر، هنوز حکومت‌ها نتوانسته اند در این زمینه سرمایه گذاری کنند و حد اقل برق مورد نیاز را از منابع داخلی تامین کنند.

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

از ورود غیرقانونی صدها جوان کشور به ایران جلوگیری شد

Published

on

نیروهای امنیتی در مرز اسلام‌قلعه ولایت هرات از ورود غیرقانونی صدها تن از جوانان کشور به ایران جلوگیری کرده‌اند.

مسئولان در قول اردوی ۲۰۷ الفاروق می‌گویند که حدود ۵۳۰ تن طی دو روز اخیر تلاش داشتند از ساحات ولسوالی کهسان هرات به‌گونه‌ غیرقانونی وارد خاک ایران شوند، اما نیروهای سرحدی آنان را بازداشت کرده و دوباره به مناطق اصلی‌شان انتقال داده‌اند.

در همین حال، مسئولان در اداره محلی هرات می‌گویند که از اثر سرمای شدید در مسیر مهاجرت غیرقانونی به ایران، سه مهاجر افغان در ولسوالی کهسان این ولایت جان خود را از دست داده‌اند و یک چوپان نیز به همین سبب در این ولسوالی جان باخته است.

محمد یوسف سعیدی، سخنگوی دفتر والی هرات، گفته است که برخی آمار و تصاویر منتشر شده در صفحات اجتماعی در مورد این رویداد قابل استناد نیست.

به گفته او، تحقیقات بیشتر جریان دارد تا روشن شود که آیا افرادی در آن‌سوی مرز جان باخته‌اند یا خیر.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا برنامه قرعه‌کشی گرین‌کارت را متوقف کرد

Published

on

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنجشنبه قرعه‌کشی گرین‌کارت را به حالت تعلیق درآورد و گفت که مظنون تیراندازی در پوهنتون براون از این کارت داشت.

کلودیو نوئس والنته، ۴۸ ساله و تبعه پرتگال، متهم است که در ۱۳ دسمبر با ورود به ساختمان پوهنتون براون و گشودن آتش به روی محصلانی که در حال سپری کردن امتحان بودند، دو نفر را کشته و ۹ نفر را زخمی کرده است.

او همچنین متهم است که دو روز بعد، یک استاد پوهنتون در انستیتوت تکنالوژی ماساچوست را به قتل رسانده است.

وزیر امنیت داخلی امریکا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نوئس والنته «در سال ۲۰۱۷ از طریق برنامه ویزه مهاجرتی قرعه کشی وارد ایالات متحده شد و گرین کارت دریافت کرد.»

نوئم نوشت: «به دستور رئیس جمهور ترمپ، من فوراً به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده دستور می‌دهم برنامه DV1 را متوقف کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ امریکایی دیگری توسط این برنامه فاجعه‌بار آسیب نمی‌بیند.»

وی افزود: «این فرد شرور هرگز نباید در کشور ما اجازه ورود می‌یافت.»

پولیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که نوئس والنته خودکشی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!