Connect with us

رویداد های اخیر

یک تن در نتیجه انفجار در وزارت شهرسازی و مسکن جان باخت، فرد مهاجم نیز از پا درآمد

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت امور داخله‌ی امارت اسلامی، با تأیید انفجار در وزارت شهرسازی و مسکن، به رسانه ها گفته است که خنثا شده است.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

محمد کمال افغان، سخنگوی وزارت شهر سازی و مسکن به رسانه ها تایید کرده است که، اوایل صبح امروز (پنج شنبه، دلو) یک مهاجم که قصد ورود به وزارت شهر سازی و مسکن را داشت، قبل از رسیدن به هدف توسط نیروهای امنیتی از بین رفت.

به گفته آقای افغان دراین انفجار یک تن جان باخته و سه تن دیگر زخم برداشتند.

وی افزوده است که دراین رویداد فرد مهاجم نیز کشته شده است.

در همین حال، عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت امور داخله‌ی امارت اسلامی، با تأیید انفجار در وزارت شهرسازی و مسکن، به رسانه ها گفته است که خنثا شده است.

آقای قانع، می‌افزاید که نیروهای امارت اسلامی مهاجم انتحاری را پیش از رسیدن به هدف از پا در آورده اند.

سخنگوی وزارت امور داخله، در باره‌ی رقم تلفات این حمله چیزی نمی‌گوید.

تاهنوز گروهی مسوولیت این رویداد را بر عهده نه گرفته است.

رویداد های اخیر

دیدار و گفتگوی طارق‌علی بخیت با معاون وزیر خارجه جاپان درباره افغانستان

دوطرف در این دیدار، بر اهمیت ادامه همکاری برای رسیدگی به نیازهای عاجل مردم افغانستان تاکید کرده‌اند.

Published

on

(Last Updated On: )

طارق علی بخیت؛ نماینده خاص سازمان همکاری اسلامی در امور افغانستان با هیات جاپانی به ریاست کامدا ماسایوکی؛ معاون امور خارجی وزارت خارجه جاپان درباره افغانستان دیدار و گفتگو کرده است.

سازمان همکاری اسلامی در خبرنامه‌ای گفته است که این دیدار بیش‌تر بر وضعیت کنونی افغانستان متمرکز بوده و راه‌های افزایش همکاری‌های بشردوستانه میان این سازمان و جاپان به بررسی گرفته شده است.

بر بنیاد این خبرنامه، دوطرف در این دیدار، بر اهمیت ادامه همکاری برای رسیدگی به نیازهای عاجل مردم افغانستان تاکید کرده‌اند.

این در حالی است که این دیدار در دفتر نماینده خاص سازمان همکاری اسلامی در امور افغانستان، در جده عربستان سعودی صورت گرفته است.

در این خبرنامه آمده است که سرقنسول و معاون سرقنسول جاپان در جده نیز در ترکیب این هیات شامل بوده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغان بیسیم یک سایت جدید در ولسوالی کوزکنر ننگرهار فعال کرد

باشندگان ولسوالی کوزکنر از اینکه به خدمات مخابراتی و انترنتی دسترسی پیدا کرده‌اند ابراز خرسندی کرده و خواهان گسترش خدمات مخابراتی در ننگرهار هستند.

Published

on

(Last Updated On: )

مسوولان شرکت مخابراتی افغان بیسیم می‌گویند که در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار یک سایت جدید خود را فعال کرده‌اند.

به گفته مسوولان افغان بیسیم، با ایجاد این سایت هزاران خانواده به خدمات مخابراتی و انترنتی دسترسی پیدا نموده‌اند.

آنان افزوده‌اند که افغان بیسیم به زودی در این مناطق، خدمات ۴جی انترنت را نیز فعال خواهند کرد.

در همین حال، مسوولان ریاست مخابراتی و تکنالوژی معلوماتی ننگرهار گفته‌اند که تلاش‌ها برای گسترش خدمات مخابراتی به مناطق دور دست این ولایت جریان دارد.

از سویی هم، رحیم الله شینواری، رئیس اداره اترا در ننگرهار گفته است که با فعال‌شدن سایت جدید افغان بیسیم، برای ۲۵ هزار خانواده خدمات مخابراتی و انترنتی ارایه می‌شود.

باشندگان ولسوالی کوزکنر از اینکه به خدمات مخابراتی و انترنتی دسترسی پیدا کرده‌اند ابراز خرسندی کرده و خواهان گسترش خدمات مخابراتی در ننگرهار هستند.

این در حالی است که در سال‌های پیسین، شبکه مخابراتی افغان بیسیم خدمات، مخابراتی و انترنتی خود را در بسیاری از مناطق دور دست کشور گسترش داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

حقانی: اقدام اخیر مسکو گام مهم برای پذیرش واقعیت‌‌های سیاسی افغانستان است

Published

on

(Last Updated On: )

سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله در دیدار با ضمیر کابلوف، نماینده ویژه رئیس ‌جمهور روسیه برای افغانستان و دیمیتری ژیرنوف، سفیر آن کشور در کابل از اقدامات اخیر مسکو در مورد افغانستان قدردانی کرده و آن را «گام مهم در جهت پذیرش واقعیت‌های سیاسی افغانستان» دانسته است.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله از این دیدار امروز (چهارشنبه) خبر داده و گفته است که دو طرف بر ارتقای روابط دیپلوماتیک تا سطح سفارتخانه‌ها و تعهد به همکاری‌های متقابل در زمینه‌های امنیتی و تجاری تأکید کرده‌اند.

به گفته قانع، در این دیدار دو طرف نیز درباره همکاری‌های امنیتی، اقتصادی و تجاری میان افغانستان و منطقه و تقویت روابط میان دو کشور تحث نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!