Connect with us

رویداد های اخیر

یک مقام ایرانی می‌گوید فرش افغانستان به بازار فرش ایران آسیب جدی می‌زند

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش ایران نیز گفته است که فرش قاچاقی در گذشته به صورت مخفی به فروش می‌رفت، ولی حالا در بازار به صورت علنی عرضه می‌شود.

منتشر شده

در

رئیس کمیسیون فرش، هنر و صنایع ‌دستی اتاق تجارت ایران گفته است که فرش افغانستان به بازار فرش ایران آسیب جدی می‌زند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی حاجی‌آقامیری در نشست کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌ دستی اتاق ایران گفت که این کمیسیون می‌خواهد برای جلوگیری از قاچاق فرش افغانستان به ایران راه‌ حلی پیدا کند.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش ایران نیز گفته است که فرش قاچاقی در گذشته به صورت مخفی به فروش می‌رفت، ولی حالا در بازار به صورت علنی عرضه می‌شود.

حامد چمن‌رخ، معاون رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش ایران همچنان گفت که آنان اطلاعات کاملی از قاچاق فرش از مبدأ تا ورود آن به مشهد دارند. وی افزود که این کالا از مرز تایباد و از مسیرهای اسفالت شده شبکه‌ای وارد ایران می‌شود.

معاون رئیس کمیسیون فرش، هنر و صنایع دستی ایران نیز در این نشست گفت که قبلاً واردات فرش هندی به ایران انجام می‌شد و حالا فرش افغانی.

رویداد های اخیر

روبیو: روند انتقال افغان‌های واجد شرایط به امریکا «تحت بررسی» است

Published

on

مارکو روبیو، وزیر خارجه امریکا، روز سه‌شنبه اعلام کرد که روند انتقال افغان‌های واجد شرایط به ایالات متحده تحت بررسی است.

به گفته آقای روبیو، روندهای قبلی بررسی سوابق باعث ایجاد نگرانی‌هایی شده بودند.

او در جریان نشست استماع سنای امریکا گفت که بررسی این روند در جریان است و افزود: «صراحتاً باید گفت که برخی اشتباهات در روند قبلی بررسی سوابق شناسایی شده که باعث نگرانی ما شده‌اند.»

وی افزود: «تا حدی، روند انتقال این افراد متوقف یا کند شده، چرا که بررسی‌های قبلی باید تکمیل شوند.»

او تأکید کرد که این روند همچنان تحت بررسی قرار دارد تا اطمینان حاصل شود تنها افراد واجد شرایط وارد امریکا شوند.

پیشتر، مقامات امریکایی اعلام کرده بودند که با آغاز دولت دونالد ترمپ، برنامه سفر صدها افغان لغو شده است.

به‌تازگی، دولت ترمپ اعلام کرده که بیش از ۱۰ هزار پناهجوی افغان که هنوز پناهندگی دریافت نکرده‌اند و تحت حمایت موقت هستند، باید خاک امریکا را ترک کنند.

روبیو در سخنرانی خود در سنا گفت: «در ابتدا نگرانی‌هایی درباره توقف یا کند شدن این برنامه وجود داشت تا زمانی که بتوانیم اطمینان یابیم روند بررسی افراد برای ورود به امریکا به‌ درستی انجام می‌شود. این روند همچنان ادامه دارد و فکر می‌کنم به‌زودی پاسخ‌های مشخص‌تری ارائه خواهیم داد.»

او افزود: «ما در تلاش هستیم که در این زمینه پیشرفت کنیم.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزرای خارجه افغانستان، چین و پاکستان روی تقویت همکاری‌های منطقه‌ای دیدار و گفتگو نمودند

همپنین توافق شده که ششمین نشست سه‌جانبه وزیران خارجه چین، پاکستان و امارت اسلامی، در یک زمان مورد توافق همه، در کابل برگزار شود.

Published

on

امیرخان متقی، وانگ یی و محمد اسحاق‌دار و، وزیران خارجه چین، پاکستان و افغانستان در بیجینگ دیدار کردند.

در این دیدار درباره امنیت منطقه و همکاری‌های اقتصادی گفتگو و بر سر گسترش دهلیز اقتصادی چین و پاکستان به افغانستان توافق شد.

وزارت خارجه پاکستان در خبرنامه‌ای نوشته است که نشست سه جانبه غیر رسمی میان وزیران خارجه چین، پاکستان و امارت اسلامی ام روز چهارشنبه برگزار شده است.

طبق خبرنامه، وزیران همکاری سه جانبه را به عنوان بستری حیاتی برای ارتقای امنیت منطقه‌ای و اتصال اقتصادی مورد تایید قرار دارند.

آنها همچنین در مورد افزایش تعامل دیپلوماتیک، تقویت ارتباطات و برداشتن گام‌های عملی برای تقویت تجارت، زیرساخت‌ها و توسعه به عنوان محرک‌های اصلی رفاه مشترک تبادل نظر کردند.

از نکات برجسته این نشست، توافق برای گسترش همکاری در چارچوب ابتکار کمربند و راه (BRI) چین بود، به‌ویژه تمرکز بر تمدید پروژه دهلیز اقتصادی چین–پاکستان (CPEC) به داخل افغانستان.

وزارت خارجه پاکستان می‌گوید در این نشست هر سه مقام، بر تعهد مشترک خود برای مقابله با تروریسم و ​​تقویت ثبات و توسعه در منطقه تأکید کردند.

همپنین توافق شده که ششمین نشست سه‌جانبه وزیران خارجه چین، پاکستان و امارت اسلامی، در یک زمان مورد توافق همه، در کابل برگزار شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سازمان پناهندگان ملل متحد نسبت به کمبود بودجه در بحران بازگشت‌کنندگان افغان هشدار داد

بحران بودجه همچنین بر برنامه‌هایی که برای حفاظت از زنان و دختران افغان طراحی شده‌اند، و نیز بر برنامه‌های حمایتی مربوط به آنان تأثیر منفی گذاشته است.

Published

on

Afghan refugees

سازمان پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) نسبت به کمبود جدی بودجه در حالی هشدار داده است که این نهاد به حمایت از بازگشت‌کنندگان افغان از پاکستان ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، از ماه سپتمبر ۲۰۲۳ تاکنون، بیش از سه میلیون افغان از کشورهای همسایه به افغانستان بازگشته‌اند. بسیاری از این افراد یا به اجبار اخراج شده‌اند و یا به دلیل ترس از بازداشت، پس از اعلام تصمیم پاکستان مبنی بر اخراج تمامی اتباع خارجی بدون اسناد قانونی، فرار کرده‌اند.

گزارش سازمان پناهندگان سازمان ملل متحد گفته است تنها در سال ۲۰۲۵، حدود ۷۸۰ هزار افغان به کشور بازگشته‌اند که از این میان، بیش از ۳۵۱ هزار تن به‌صورت اجباری اخراج شده‌اند.

از سوی دیگر، برنامه توسعه‌ای سازمان ملل (UNDP) گزارش داده است که ۷۵ درصد جمعیت افغانستان در تلاش زنده‌ماندن هستند و نیمی از جمعیت به کمک فوری بشردوستانه نیاز دارند.

نماینده UNHCR در افغانستان، عرفات جمال، گفته است که این سازمان برای تحقق اهداف خود در سال جاری به ۲۱۶ میلیون دالر نیاز دارد، اما تا اکنون تنها ۲۵ درصد از این بودجه تأمین شده است. به دلیل این کمبود مالی، UNHCR تنها قادر به ارائه ابتدایی‌ترین کمک‌های بشری است.

او گفت: «این کمک‌ها می‌تواند به زنده‌ماندن یک فرد کمک کند، اما توان بازسازی مؤثر را فراهم نمی‌کند.»

بحران بودجه همچنین بر برنامه‌هایی که برای حفاظت از زنان و دختران افغان طراحی شده‌اند، و نیز بر برنامه‌های حمایتی مربوط به آنان تأثیر منفی گذاشته است.

UNHCR هشدار داد که دهه‌ها سرمایه‌گذاری بین‌المللی در افغانستان بدون حمایت پیوسته در معرض خطر قرار دارد و از کشورهای همسایه خواست که با بازگشت‌کنندگان افغان با کرامت انسانی برخورد کنند و برای راه‌حل‌های پایدار و داوطلبانه در روند بازگشت همکاری نمایند.

این نهاد از جامعه جهانی خواست که “سرمایه‌گذاری‌هایش را رها نکند، مسیر خود را ادامه دهد و حمایت سیاسی و مالی لازم را برای بازگشت افغان‌های مهاجر و ساختن آینده‌شان فراهم سازد.”

UNHCR افزود: «ما در گذشته از دولت‌هایی که میزبان این پناهجویان بوده‌اند حمایت کردیم، و اکنون نیز در کنار آنان هستیم، در حالی که بسیاری از افغان‌ها راه بازگشت به خانه را در پیش گرفته‌اند.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!