Connect with us

اخبار ساحوی

آذربايجان در انتقال کالاهای ترانزیتی تجاران افغان، آمادگى نشان داد

منتشر شده

در

یک هیات بلند پایه حکومت آذربایجان به رهبری رییس عمومی گمرکات و مشاور امور گمرکی رییس جمهور این کشوربه کابل آمده اند تا تاسیسات گمرکی افغانستان را از نزدیک مشاهده کنند.

مقام های گمرکی آذربایجان درکابل میگویند:

به دلیل آن که آذربایجان به عنوان دریچه وصل اقتصادی آسیاو اروپا است دروازه هایش همیش  بروی کالاهای تجارتی و تزانزیتی افغانستان بازخواهد بود.

وى گفت:

حکومت این کشور آماده است تا در بخش های مختلف با افغانستان همکاری اش را افزایش دهد.

وزارت مالیه افغانستان نیز خواهان  افزایش روابط  گمرکی و تجارتی با این کشور است .

گفته می شود، هدف اصلی سفر این هیات تبادل نظر دربخش های تجارتی و گمرکی برای افزایش همکاری است.

مقام های آذربایجانی میگویند، تلاش برای تقویت برنامه های اقتصادی برای بازسازی راه ابریشم  یکی از اولویت های مهم حکومت آذربایجان است که خوشبختانه افغانستان نیز از این راه می تواند استفاده بزرگ نماید.

آیدین علی اف رییس عمومی کمیته گمرکات آذربايجان میگوید:

آذربایجان نه تنها آمادۀ افزایش همکاری دربخش اقتصادی است، بل می خواهد با افغانستان دربخش های دیگر نیز همکار نزدیک داشته باشد. جاده های ما توانایی انتقال کالاهای ترانزیتی و تجارتی افغانستان را چه به اروپا و برعکس آنرا داشته و سهولت های گمرکی ما هم بهتر از اکثر کشورهای منطقه است و این راه کوتاه ترین مسیر برای افغانها برای وصل شدن شان به اروپا است.

سید مبین شاه معین گمرکات وزارت مالیه باآن که از سیاست های حکومت آذربایجان در برابر افغانستان استقبال می کند میگوید:

قرار است در آینده نزدیک رییس جمهور افغانستان به ترکمنستان سفر کند و گفتگو های رسمی را برای گشایش این راه آغاز کند.

معین گمرکات این وزارت گفت:

در ده سال گذشته به دلیل تعهد ايکه در برابر کشورهای منطقه و جهان داریم گمرکات ما نیز در حال آماده شدن  با معیارهای قبول شده است.

همزمان با این آذربایجان دو دستگاۀ معلوماتی را برای راهمنایی تاجران و مسافران که مالیه و محصول گمرکی اموال شانرا چگونه به دفاتر وزارت مالیه بپردازند، در میدان هوایی کابل نصب کرد.

وزارت مالیه میگوید، این نخستین باریست که چنین دستگاه با معلومات کافی در یکی از نمایندگی گمرکات افغانستان به فعالیت آغاز می کند.

Advertisement

اخبار ساحوی

دست‌کم ۱۵ نوزاد در آتش‌سوزی شفاخانه‌ای در اسلام‌آباد جان باختند

Published

on

رسانه‌های پاکستانی گزارش داده اند که دست‌کم ۱۵ نوزاد در پی وقوع آتش‌سوزی در یک شفاخانه دولتی در پایتخت پاکستان، اسلام‌آباد، جان باختند.

شبکه تلویزیونی «جیو» روز چهارشنبه گزارش داد که این آتش‌سوزی  در شفاخانه «انستیتوت علوم طبی پاکستان» در پی بروز مشکل در سیستم‌های سرد کننده رخ داده است.

تلویزیون جیو گزارش داده است که هنگام وقوع آتش‌سوزی، ۱۶ نوزاد در بخش نسایی‌ولادی این شفاخانه بستری بودند که از میان آنان تنها یک نوزاد نجات داده شده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

پاکستان: در مذاکرات با ایران «پیشرفت چشمگیری» حاصل شده است

Published

on

محسن نقوی، وزیر داخله پاکستان، روز سه‌شنبه در پایان سفرش به تهران گفت که پاکستان و ایران در مذاکراتی با محوریت جنگ امریکا و اسرائیل علیه ایران و راه‌های دستیابی به صلح، «پیشرفت چشمگیری» داشته‌اند.

به گزارش رویترز، ارتش پاکستان در بیانیه‌ای درباره دیدار عاصم منیر، لوی درستیز قوای مسلح این کشور، با مقام‌های ایرانی گفته است که مذاکرات دو طرف بر اقداماتی برای جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها، بازگشایی تنگه هرمز و پایان سریع‌تر درگیری‌ها متمرکز بوده است.

در این بیانیه آمده است که دو طرف همچنین درباره صلح منطقه‌ای و راه‌های دستیابی به یک توافق از طریق مذاکره برای حل این مناقشه تبادل نظر کردند.

کاخ سفید و وزارت خارجه امریکا تاکنون به درخواست‌ها برای اظهارنظر که خارج از ساعات کاری ارسال شده‌اند، پاسخ نداده‌اند.

رویترز روز دوشنبه گزارش داده بود که عاصم منیر پیش از سفرش به تهران با دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، گفتگو کرده است.

ترمپ هفته گذشته هشدار داده بود که هر کشوری که «هر نوع راه نجاتی» برای ایران فراهم کند، با پیامدهای اقتصادی روبه‌رو خواهد شد؛ زیرا او تلاش دارد ایران را منزوی کند.

ایران نیز در واکنش تهدید کرده است که تمامی صادرات نفت از خلیج را متوقف خواهد کرد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

تماس ترمپ با منیر پیش از سفر به تهران؛ پاکستان در تلاش برای میانجی‌گری میان امریکا و ایران

یک منبع پاکستانی گفته است که منیر قرار است با افرادی نزدیک به آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، رهبر ایران، دیدار کند.

Published

on

منابع پاکستانی می‌گویند دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، هفته گذشته پیش از سفر عاصم منیر، لوی درستیز پاکستان، به تهران با او گفتگو کرده است.

به گفته سه منبع پاکستانی، یکی از درخواست‌های اصلی امریکا از اسلام‌آباد این بوده است که پاکستان از نفوذ خود برای بازگرداندن ایران به میز گفتگوها استفاده کند.

این تماس که پیش از این گزارش نشده بود، به گفته دو منبع پاکستانی، به ابتکار ترمپ انجام شده است. قصر سفید تا زمان نشر این گزارش به درخواست‌ها برای اظهارنظر پاسخ نداده است.

عاصم منیر روز دوشنبه همراه با محسن نقوی، وزیر داخله پاکستان، وارد تهران شد. اردوی پاکستان اعلام کرده است که این سفر بخشی از تلاش‌های اسلام‌آباد برای تقویت صلح و ثبات منطقه‌ای است.

یک منبع پاکستانی گفته است که منیر قرار است با افرادی نزدیک به آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، رهبر ایران، دیدار کند.

بر اساس اطلاعات منابع، تنش‌های میان امریکا و ایران محور اصلی این سفر است؛ اما حملات اخیر حوثی‌های مورد حمایت ایران علیه عربستان سعودی و توافق تازه دفاعی میان پاکستان، ترکیه و عربستان سعودی نیز از دیگر موضوعات مورد بحث خواهد بود.

پاکستان در سال جاری نقش میانجی مهمی میان واشنگتن و تهران ایفا کرده و تلاش‌های پیشین آن به امضای یک توافق موقت صلح در ماه جون انجامید؛ اما این توافق پس از آغاز درگیری‌های تازه میان ایران و امریکا به سرعت با چالش روبه‌رو شد.

یک منبع پاکستانی با اشاره به بی‌اعتمادی میان دو طرف گفته است که هدف اصلی سفر عاصم منیر به تهران، کاهش شکاف اعتماد و کمک به جلوگیری از گسترش بحران در منطقه است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!