Connect with us

اخبار ساحوی

آمادگی روسیه برای آموزش نیروهای امنیتی افغانستان

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

وزیر خارجه روسیه در نشست شورای وزیران کشورهای عضو سازمان امنیت و همکاری اروپا گفته است که روسیه آماده حمایت از اجرای طرح سازمان امنیت و همکاری اروپا برای آموزش کادرهای محلی در ایجاد ارگان‌های امنیتی و انتظامی در افغانستان است.

از سوی هم سرگی لاوروف در پایان نشست وزیران خارجه ناتو گفت که ماموریت های ناتو و امریکا در افغانستان باید بر یک مبنای قانونی استوار باشد.

وزیر خارجه روسیه میگوید، دولت این کشور میخواهد که از اهداف و وظایف ماموریت های جداگانه ناتو و ایالات متحده در افغانستان پس از سال 2014 آگاهی یابد.

روسیه از حضور و عدم حضور کامل نیروهای بین المللی در افغانستان، محتاطانه ابراز نگرانی میکند.

سرگی لاوروف در دیدار با سرمنشی ناتو پس از شورای روسیه و ناتو در بروکسل گفته است: ماموریت پس از 2014 ناتو و امریکا در افغانستان باید برمبنای یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد استوار باشد.

سرگی لاوروف- وزیر خارجه روسیه ” ما در مورد وضعیت افغانستان پس از 2014 نگران هستیم، این برای ما مهم است که گفت و گو ها را به گونه منظم حفظ کنیم تا از برنامه های که در حال حاضر در رابطه به استقرار یک ماموریت جدید ناتو و ماموریت های جداگانه ی ایالات متحده در افغانستان پس از 2014 به بحث گرفته میشود، آگاه باشیم. این مهم است که وظایف و اهداف ماموریت های جدید را دانست و البته آنها باید به شکل قانون بین المللی قوی در قالب یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد شکل گیرد”. از سوی هم، لاوروف در سخنرانی در نشست شورای وزیران کشورهای عضو سازمان امنیت و همکاری اروپا در کیف اعلام کرد که این کشور معتقد است اوضاع در افغانستان نیازمند یافتن برخورد واحد برای مقابله با تهدیدها است و روسیه از پیشنهاد این سازمان برای آموزش کادر لازم برای ساختارهای انتظامی-امنیتی افغانستان حمایت می‌کند.

از سوی هم لونید کوژاره وزیر خارجه اکراین  در شورای وزیران سازمان امنیت و همکاری اروپا گفته است این سازمان که در حال حاضر اکراین ریاست آنرا دارد، شمار ناظرانش در انتخابات ریاست جمهوری افغانستان را افزایش میدهد.

Advertisement

اخبار ساحوی

کشته شدن دو سرباز امریکایی و یک مترجم در سوریه

Published

on

دو سرباز اردوی ایالات متحده و یک مترجم غیرنظامی روز شنبه در حمله‌ای که گفته می‌شود از سوی گروه داعش انجام شده است، جان باختند. این حمله زمانی رخ داد که یک فرد مسلح کاروان نیروهای امریکایی و سوری را در شهر تدمر (پالمیرا) هدف قرار داد.

قوماندانی مرکزی اردوی امریکا (سنتکام) اعلام کرد که در این رویداد سه سرباز دیگر نیز زخمی شده‌اند و مهاجم توسط نیروهای همکار کشته شده است. به گفته مقام‌های امریکایی، ارزیابی‌های ابتدایی نشان می‌دهد که احتمالاً گروه داعش در عقب این حمله قرار دارد، هرچند این گروه تاکنون مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است.

مقام‌های سوری گفته‌اند که مهاجم عضو نیروهای امنیتی سوریه بوده اما نقش رهبری نداشته است. دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، این حمله را «وحشتناک» توصیف کرده و وعده «انتقام بسیار جدی» داده است.

ائتلاف به رهبری ایالات متحده در ماه‌های اخیر حملات هوایی و عملیات زمینی را در سوریه علیه مظنونان داعش انجام داده است که اغلب با مشارکت نیروهای امنیتی سوریه انجام شده است. سوریه ماه گذشته نیز یک عملیات سراسری را اجرا کرد که در آن بیش از ۷۰ نفر به اتهام ارتباط با این گروه دستگیر شدند.

ایالات متحده به عنوان بخشی از یک تلاش ده ساله برای کمک به نیروهای تحت رهبری کردها در شمال شرقی سوریه، در این کشور حضور نظامی دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

رئیس پیشین استخبارات پاکستان به ۱۴ سال حبس محکوم شد

Published

on

اردوی پاکستان اعلام کرده که یک محکمه نظامی روز پنجشنبه، فیض حمید، رئیس سابق سازمان استخبارات پاکستان (آی‌اس‌آی) را به اتهامات مختلفی از جمله دخالت در امور سیاسی این کشور به ۱۴ سال زندان محکوم کرد. این اقدامی نادر علیه یک جنرال سابق در این کشور محسوب می‌شود.

حمید، که از آگست سال گذشته در بازداشت و تحت محاکمه است، از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ در زمان صدراعظم سابق، عمران خان، رئیس آی‌اس‌آی پاکستان بود و این دو از متحدان نزدیک همدیگر محسوب می‌شدند.

اتهامات علیه فیض حمید شامل مشارکت در فعالیت‌های سیاسی و نقض قانون اسرار دولتی تا سوءاستفاده از اختیارات و منابع و همچنین ایجاد ضرر و زیان غیرقانونی به افراد می‌باشد.

ارتباط با عمران خان، صدراعظم سابق زندانی

اردوی پاکستان بدون ذکر جزئیات حوادث، اعلام کرد که فیض حمید در تمام اتهامات مجرم شناخته شد و افزود که محکومیت او پس از «روند قانونی طولانی و پر زحمت» صورت گرفته است و حمید حق استیناف طلبی را دارد.

او همچنین با تحقیقات جداگانه‌ای در مورد نقشش در حملات می ۲۰۲۳ توسط هزاران تن از حامیان عمران خان به ده‌ها تأسیسات و دفاتر نظامی در اعتراض به دستگیری وی، روبه‌رو است.

عمران خان از آگست ۲۰۲۳ در زندان است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله طالبان پاکستانی در کرم: ۶ سرباز پاکستانی کشته و ۴ زخمی شدند

حمله شب گذشته در منطقه مناتو در کرم رخ داد و در جریان درگیری، دو جنگجو نیز کشته شدند.

Published

on

در یک حمله در منطقه کرم پاکستان، شش سرباز پاکستانی کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند. منابع امنیتی و پولیس اعلام کردند که این حمله توسط گروه تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) انجام شده است.

حمله شب گذشته در منطقه مناتو در کرم رخ داد و در جریان درگیری، دو جنگجو نیز کشته شدند.

نیروهای امنیتی همچنین فرمانده محلی تی‌تی‌پی به نام عثمان خیبری را از پای درآوردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!