Connect with us

اخبار ساحوی

اتباع ایرانی از ورود یا ترانزیت از طریق امارات منع شدند

منتشر شده

در

 وب‌سایت شرکت هوایی امارات مستقر در دبی روز چهارشنبه اعلام کرد که اتباع ایرانی اجازه ورود یا ترانزیت از طریق امارات متحده عربی را ندارند.

با این حال، وب‌سایت شرکت هوایی فلای‌دبی اعلام کرده که اتباع ایرانی دارای «ویزه طلایی» امارات متحده عربی از این قانون مستثنی هستند و اجازه ورود و ترانزیت از طریق این کشور را دارند.

این محدودیت‌ها همزمان با تشدید تنش‌ها بین ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس اعمال می‌شود.

اخبار ساحوی

افزایش نگرانی‌ها از تلفات غیرنظامیان در پی تشدید جنگ ایران و امریکا

سرمنشی سازمان ملل متحد، با ابراز نگرانی عمیق از گزارش‌ها درباره تلفات غیرنظامیان، از جمله حمله به مراسم عروسی، خواستار توقف فوری اقدامات نظامی شد.

Published

on

با تشدید ناگهانی درگیری‌ها میان ایران و امریکا، نگرانی‌ها درباره افزایش تلفات غیرنظامیان بار دیگر افزایش یافته است.

وزیر صحت ایران اعلام کرده است که در حملات هوایی امریکا در شام سه‌شنبه در نقاط مختلف ایران، ۱۸ تن کشته و ۱۰۸ تن دیگر زخمی شده‌اند. جمعیت هلال احمر ایران نیز گفته است که در حمله‌ای در نزدیکی ساحل تنگه هرمز، چهار تن در یک مراسم عروسی کشته و ۶۷ تن زخمی شده‌اند.

در همین حال، ایران در واکنش به حملات امریکا، حملات راکتی و طیاره بی‌سرنشین را علیه آنچه دارایی‌های امریکا در بحرین، اردن، کویت و عراق خوانده، انجام داده است. ارتش کویت نیز از حملات راکتی و طیاره بی‌سرنشین تازه خبر داده و گفته است که این حملات توسط سیستم‌های دفاع هوایی رهگیری شده‌اند.

آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، با ابراز نگرانی عمیق از گزارش‌ها درباره تلفات غیرنظامیان، از جمله حمله به مراسم عروسی، خواستار توقف فوری اقدامات نظامی شد.

بر اساس آمار سازمان حقوق بشری «فعالان حقوق بشر ایران»، تا هفتم اپریل ۳ هزار و ۶۳۶ تن در ایران کشته شده‌اند که یک هزار و ۷۰۱ تن آنان غیرنظامی بوده‌اند.

از سوی دیگر، اردوی امریکا کشته‌شدن ۱۸ نظامی و زخمی‌شدن بیش از ۷۵۰ نظامی این کشور را گزارش کرده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

پاکستان ریاست سازمان همکاری شانگهای را بر عهده می‌گیرد

Published

on

شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، اعلامیه نشست سران سازمان همکاری شانگهای را در بیشکک، پایتخت قرغیزستان، امضا کرد و پاکستان رسماً ریاست شورای سران این سازمان را برای سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۷ بر عهده خواهد گرفت.

نشست شورای سران سازمان همکاری شانگهای در بیشکک برگزار شده و شهباز شریف در رأس هیئت پاکستان در این نشست شرکت کرده است.

شریف پس از ورود به بیشکک با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، نیز دیدار و گفتگو کرد. دو طرف بر اهمیت مدارا، گفتگو و تعامل دیپلوماتیک برای تأمین صلح و ثبات در منطقه تأکید کردند.

سازمان همکاری شانگهای در سال ۲۰۰۱ با مشارکت چین، روسیه و چهار کشور آسیای مرکزی به‌عنوان یک نهاد منطقه‌ای با تمرکز بر همکاری‌های امنیتی تأسیس شد.

این سازمان طی ۲۵ سال گذشته از نظر شمار اعضا و میزان نفوذ گسترش یافته است؛ با این حال، اهداف و دستورکار عملی آن همچنان گسترده است و جایگاه جهانی آن محدود ارزیابی می‌شود.

سازمان همکاری شانگهای در حال حاضر ۱۰ عضو دارد که شامل چین، روسیه، هند، ایران، پاکستان، بلاروس، قزاقستان، قرغیزستان ، تاجیکستان و ازبکستان می‌شود. چند کشور دیگر نیز به‌عنوان شرکای گفتگو با این سازمان همکاری دارند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: جزیره خارک ایران با خاک یکسان می‌شود

جزیره خارک از مهم‌ترین مراکز صادرات نفت ایران است و پیش از آغاز جنگ میان ایران، امریکا و اسرائیل، حدود ۹۰ درصد صادرات نفت ایران از این جزیره انجام می‌شد. حمله به خارک می‌تواند صادرات نفت ایران و اقتصاد این کشور را با مشکلات جدی روبه‌رو کند.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، ادعا کرده که جزیره خارک، یکی از مراکز مهم نفتی ایران، هدف حملات قرار گرفته است.

ترمپ در یک پست کوتاه در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «جزیره خارک با خاک یکسان می‌شود»، اما درباره نوع حمله و میزان خسارات جزئیات بیشتری نداد.

او این پست را همراه با ویدیویی از انفجارهای شدید منتشر کرد. رویترز می‌گوید این ویدیو به احتمال زیاد با هوش مصنوعی ساخته شده است.

قصر سفید و وزارت دفاع امریکا نیز درباره این ادعا اظهار نظر نکرده‌اند.

جزیره خارک از مهم‌ترین مراکز صادرات نفت ایران است و پیش از آغاز جنگ میان ایران، امریکا و اسرائیل، حدود ۹۰ درصد صادرات نفت ایران از این جزیره انجام می‌شد. حمله به خارک می‌تواند صادرات نفت ایران و اقتصاد این کشور را با مشکلات جدی روبه‌رو کند.

درگیری‌ها در تنگه هرمز

هم‌زمان، یک مقام امریکایی گفت نیروهای این کشور دو پرتابگر ایرانی را در جزیره لارک، در نزدیکی تنگه هرمز، هدف قرار داده‌اند.

به گفته این مقام، نیروهای سپاه پاسداران در حال آماده‌شدن برای شلیک راکت و کارگذاری مین‌های بحری در تنگه هرمز بودند.

ایران در واکنش، راکت‌های بالستیک به سوی دو پایگاه نظامی امریکا در اردن شلیک کرد. تلویزیون دولتی اردن گفت نیروهای این کشور هشت راکت را که وارد حریم هوایی آن شده بودند، رهگیری کرده‌اند.

سپاه پاسداران نیز اعلام کرد که در این حمله شماری از سربازان و شهروندان کشته و زخمی شده‌اند و تهران به این حملات پاسخ خواهد داد.

قوماندانی مرکزی امریکا گفت حملاتش علیه نیروهای مین‌گذاری سپاه «محدود و دقیق» بوده و برای جلوگیری از یک «تهدید قریب‌الوقوع» در تنگه هرمز انجام شده است.

در همین حال، اطلاعات کشتیرانی نشان می‌دهد که رفت‌وآمد کشتی‌های تجارتی در تنگه هرمز در آخر هفته به حدود پنج کشتی در روز کاهش یافته است. برخی کشتی‌ها نیز برای جلوگیری از حمله، سیستم شناسایی خودکارشان را خاموش کرده‌اند.

تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین مسیرهای انرژی جهان است و پیش از آغاز جنگ، نزدیک به یک‌پنجم نفت خام و گاز طبیعی مایع‌شده جهان از این مسیر عبور می‌کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!