Connect with us

جهان

اسرائیل سه تن در اسارت حماس را اشتباهی کشت

منتشر شده

در

اردوی اسرائیل اعلام کرده است که سه تن را که توسط حماس در غزه به اسارت در آمده بودند، پس از شناسایی اشتباه آنها به عنوان یک تهدید کشت.

به گزارش رویترز، اردوی اسرائیل روز جمعه به خانواده گروگان‌هایی که در جریان جنگ کشته شده‌اند تسلیت گفت و اظهار کرد که در تحقیقات درباره این حادثه «شفافیت کامل» وجود خواهد داشت.

اردوی اسرائیل اعلام کرد که اجساد سه اسیر دیگر را که توسط حماس کشته شده بودند، پیدا کرده است. اسرائیل می‌گوید که معتقد است حدود ۲۰ تن از بیش از ۱۳۰ گروگانی که هنوز در نوار غزه نگهداری می‌شوند، کشته شده اند.

در یک حمله غافلگیرکننده بیرون مرزی به اسرائیل در ۷ اکتوبر، نیروهای حماس به شهرهای اسرائیل حمله کرده و ۱۲۰۰ نفر را کشتند و ۲۴۰ نفر را اسیر گرفتند. به گفته مقامات صحت غزه، اسرائیل در واکنش به این حمله نزدیک به ۱۹ هزار نفر را کشته و هزاران نفر دیگر زیر آوار مدفون شده اند.

با درگیری شدید زمینی در سراسر نوار غزه و هشدار سازمان های امدادی درباره یک فاجعه انسانی، ایالات متحده هشدار داده است که اسرائیل به دلیل حملات هوایی «بی رویه» و کشته شدن غیرنظامیان فلسطینی در خطر از دست دادن حمایت بین المللی است.

به گفته مقامات امریکایی، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور جو بایدن، که در روزهای پنجشنبه و جمعه از اسرائیل بازدید کرد، پیامی به اسرائیل برای کاهش عملیات نظامی گسترده و راه اندازی عملیات‌های هدفمندتر علیه رهبران حماس داشت.

به گزارش رویترز، در جریان سفر سالیوان، مقامات اسرائیلی به طور علنی تاکید کردند که تا زمانی که به هدف خود در ریشه کن کردن حماس دست یابند، که ممکن است ماه ها طول بکشد، به جنگ ادامه خواهند داد.

واشنگتن روز جمعه به اختلاف نظر با اسرائیل در مورد سرعت کاهش جنگ اشاره کرد و سالیوان گفت که زمان بندی، موضوع «بحث فشرده» بین آنهاست.

پس از فروپاشی آتش بس یک هفته ای، جنگ در دو هفته گذشته شدت یافته است.

ایلون لوی، سخنگوی اسرائیل، با اشاره به کاهش تعداد راکت‌های پرتاب شده به اسرائیل، ادعا کرد که اسرائیل در جنگ پیروز شده و حماس در حال ضعیف شدن است.

اما ساعاتی بعد زنگ‌های خطر در بیت المقدس و انفجارهایی از حداقل سه رهگیری توسط سیستم دفاع هوایی اسرائیل، برای اولین بار طی چند هفته به صدا درآمد. شاخه مسلح حماس مسئولیت این حمله راکتی را به عهده گرفت و آن را پاسخی به «قتل عام صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان» خواند.

اکثریت جمعیت ۲.۳ میلیون نفری غزه طی دو ماه گذشته چندین بار مجبور به ترک خانه های شان شده اند.

پس از خروج سالیوان، اسرائیل اعلام کرد که گذرگاه کرم ابوسالم، راه ارتباطی اصلی به غزه، را برای محموله های کمکی برای اولین بار در طول جنگ باز می‌کند و اجازه ورود ۲۰۰ موتر در روز را می‌دهد که دو برابر ظرفیت گذرگاه رفح است.

سازمان‌های امدادی که نسبت به گرسنگی و بیماری‌های گسترده هشدار داده اند، بارها از اسرائیل خواسته بودند تا با باز نمودن گذرگاه کرم ابوسالم در مرز مصر، اسرائیل و غزه، به ارسال کمک‌ها سرعت بخشد.

جهان

نماینده‌ ویژه امریکا: روسیه و اوکرین درباره تبادل ۳۱۴ زندانی توافق کردند

Published

on

استیو ویتکاف، نماینده‌ ویژه امریکا، روز پنجشنبه اعلام کرده که هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه برای تبادل ۳۱۴ زندانی به توافق رسیده‌اند و افزود که برای پایان دادن به جنگ، همچنان کارهای مهمی باقی مانده است.

ویتکاف در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه با تبادل ۳۱۴ زندانی موافقت کردند؛ این نخستین تبادل از این دست در پنج ماه گذشته است.»

او افزود: «این نتیجه از گفتگوهای صلحی به دست آمد که دقیق و سازنده بوده‌اند. هرچند کارهای مهمی هنوز باقی مانده، اما گام‌هایی از این دست نشان می‌دهد که تعامل دیپلوماتیک مستمر در حال ارائه نتایج ملموس و پیشبرد تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است.»

مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف روز چهارشنبه، نخستین روز دور جدید گفتگوها با میانجی‌گری امریکا در ابوظبی را «سازنده» توصیف کرده بود، در حالی که درگیری‌ها در مرگبارترین مناقشه اروپا از زمان جنگ جهانی دوم همچنان ادامه داشت.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفته بود که اوکراین انتظار دارد این گفتگوها به یک تبادل جدید زندانیان منجر شود.

ویتکاف همچنین در ایکس افزود که گفتگوها ادامه خواهد یافت و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری حاصل شود.

این فرستاده جزئیاتی درباره تعداد زندانیانی که هر کشور مبادله خواهد کرد ارائه نداد. کاخ سفید نیز خارج از ساعات کاری معمول، بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

Continue Reading

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading

جهان

حملات اسرائیل ۳۱ فلسطینی، از جمله کودکان، را در غزه کشت

Published

on

به گفته منابع صحی که با شبکه الجزیره صحبت کرده‌اند، دست‌کم ۳۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات اسرائیل بر شهر غزه و خان‌یونس از صبح روز شنبه کشته شده‌اند.

این حملات یک روز پیش از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل قرار است روز یک‌شنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را دوباره بازگشایی کند؛ گذرگاهی که از ماه می ۲۰۲۴ تاکنون بسته بوده است.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرده است که از زمان اجرایی شدن آتش‌بس میانجی‌گری‌شده توسط ایالات متحده در دهم اکتوبر، بیش از ۵۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

بر اساس آمار مقام‌های صحی محلی، از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون، دست‌کم ۷۱ هزار و ۷۶۹ فلسطینی کشته و ۱۷۱ هزار و ۴۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند. در اسرائیل نیز در حملات به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، دست‌کم یک‌هزار و ۱۳۹ نفر کشته شدند و حدود ۲۵۰ نفر به اسارت گرفته شدند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!