Connect with us

رویداد های اخیر

افزایش افراد معتاد به مواد مخدر در ولایت قندز

منتشر شده

در

در پی گسترش فقر، میزان افراد معتاد به مواد مخدر در ولایت قندز افزایش یافته است.

شهروندان قندز بیشتر شدن افراد مبتلا به مواد مخدر را نگران کننده می‌دانند و از امارت اسلامی می‌خواهند که مانع فروش وقاچاق مواد مخدر در داخل شهر شوند ودسترسی به انواع مواد مخدر را کاهش بدهند.

منطقه گورستان شهرک سردوره در شهر قندز، تنها جایکه افراد مبتلا به مواد مخدر با آرامش خاطر مواد مخدر استعمال می‌کنند. دراین میان دو برادر که از سال‌ها بدینسو به مواد مخدر معتاد شده اند؛ اما از سوی خانواده از خانه بیرون کشیده شده اند.

یکی از این افراد می‌گوید که:” به مثل یک حیوان با ما فکر نمی‌کنند. در خانه میرویم راه نمیدهند.”

معتاد دیگری می‌گوید که :”به صد رنج پیدا می‌کند و میخرد. مثل نان شده اگر نزنیم راه گشته که چی گپ زدن نمیتوانیم باید فروشنده را لت کوب کند اگر میخواهند که گم شود که اگر این بوته بد گم شود ما چرا بزنیم”.

مسوولان درشفاخانه هشتاد بستر معتادین مواد مخدر قندز نیز از افزایش مریضان مبتلا به مواد مخدر حکایت دارند. بگفته مسوولین شفاخانه، در سه ماه گذشته ۹۰ تن از این شفاخانه پس از صحت یابی مرخص شده اند.

داکتر تاج الدین، مسوول شفاخانه ۸۰ بستر معتادین مواد مخدرقندز می‌گوید که:”در سه ماه گذشته تقریبا ۹۱ نفر صحت یاب شده ما دیگر در این روزها در بازار کمپانی داریم تا بسترهای خالی است پر شود و بسترهای که خالی شده در چند روز تداوی و رخصت شده.”

باشندگان قندز از امارت اسلامی می‌خواهند که جلو فروش و قاچاق انواع مواد مخدر را بگیرند و نیز افراد مریض را از سطح شهر گردآوری کنند.

امیرشاه گفت:”در گذشته از دست افراد معتاد به عذاب بودیم تقاضا ما از امارت اسلامی این است که فروشنده‌های مواد مخدر را بازداشت کند و منبع را گم کند چون هنوزهم برخی‌ها مواد مخدر میفروشند”.

امان‌الله باشنده قندز گفت:”تقاضا ما از امارت اسلامی این است که فروشندگان را بازداشت کند پودری ها هم کم می‌شود”.

مولوی حبیب‌الله شاکر، قومندان امنیه قندز گفت:” آمرین حوزه معتادین را گرفته بودن من برشان گفتم عاملین اصلی را پیدا کنید از معتادان پرسان کردم آنها می‌گویند که فروشنده‌گان گاه گاهی پیدا می‌شوند ودر اوقات مختلف میاید دوسه نفر که بودن او نها بازداشت شدند.”

براساس ارقام ارایه شده مسوولان بخش تداوی معتادان، بیشتراز ۳۰ هزار نفر دراین ولایت به شمول زنان، جوانان وکودکان به مواد مخدر آغشته اند.

رویداد های اخیر

سقوط مرگبار موتر حامل مهاجرین بازگشته از پاکستان به دریا در لغمان

Published

on

قول اردوی خالد بن ولید می‌گوید درپی سقوط یک موتر حامل مهاجرین بازگشته از پاکستان به دریا در ولایت لغمان، چهار نفر جان باخته، هشت نفر زخمی و ۱۰ نفر دیگر ناپدید شده‌اند.

وحیدالله محمدی، سخنگوی این قول اردو، گفت این رویداد حوالی ساعت ۱۲ شب گذشته در منطقه خیروخیل ولسوالی سرخکان، در امتداد کابل–جلال‌آباد، رخ داده است.

محمدی افزود که نیروهای امدادی و پرسونل مسلکی با استفاده از تجهیزات و وسایط سنگین نظامی به محل اعزام شدند. آنان تاکنون چهار جسد و هشت زخمی را از دریا بیرون کشیده‌اند، اما ۱۰ نفر دیگر همچنان ناپدید هستند.

به گفته وی، موتر تیلر نیز از دریا بیرون کشیده شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان حمله مرگبار به یک کافه در دمشق را محکوم کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان حمله مرگبار به یک کافه در دمشق، پایتخت سوریه، را که دست‌کم ۹ کشته و ۲۰ زخمی بر جای گذاشت، محکوم کرد.

عبدالقاهر بلخی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در بیانیه‌ای گفت که امارت اسلامی حمله بر غیرنظامیان را مغایر با ارزش‌های اسلامی و انسانی می‌داند.

در این بیانیه آمده است: «وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان حمله به یک کافه در پایتخت جمهوری عربی سوریه، دمشق، را که در نتیجه آن شماری از غیرنظامیان شهید و زخمی شدند، به‌شدت محکوم می‌کند.»

وزارت امور خارجه همچنین افزود که چنین رویدادهایی چالش قابل نگرانی برای امنیت و ثبات سوریه به شمار می‌رود.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امیرخان متقی با همتای ایرانی‌اش در تهران دیدار کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی، در سفر به تهران با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود دیدار کرده است.

براساس رسانه‌های ایرانی، در این دیدار دو طرف درباره روابط دوجانبه، تحولات اخیر در منطقه و همچنین موضوعات مورد علاقه مشترک گفتگو کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117