Connect with us

رویداد های اخیر

افغانستان دوباره عضویت سازمان بین‌المللی ابتکار شفافیت صنایع استخراجی را کسب کرد

منتشر شده

در

وزارت معادن و پترولیم کشور روزگذشته (پنج‌شنبه ۸عقرب) اعلام کرده است که افغانستان مجددآ عضویت سازمان بین‌المللی ابتکار شفافیت صنایع استخراجی یا (EITI) را به‌دست آورده است.

در یک خبرنامه این وزارت آمده است که افغانستان در سال ۲۰۱۰ میلادی عضویت سازمان بین‌المللی ابتکار شفافیت صنابع استخراجی را کسب کرده بود، اما این عضویت براساس اجراآت سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۷ میلادی به حالت تعلیق درآورده شده بود.

به نقل از این خبرنامه، پیشرف‌های چشم‌گیر وزارت معادن و پترولیم در راستای اصلاحات در تصدی‌ها و تأمین شفافیت در روند اعطای قراردادها و جوازها سبب شده است که افغانستان مجددا عضویت سازمان بین‌المللی ابتکار شفافیت صنایع استخراجی را کسب کند.

همچنان گفته شده است که برگزار کردن جلسات منظم گروه چندجانبه یا (MSG) متشکل از مسئولان حکومت، جامعه مدنی و سکتور خصوصی نیز در تکمیل کردن معیارهای روند دوم اعتباردهی نقش داشته است.

وزارت معادن و پترولیم افزوده است که بورد سازمان بین‌المللی ابتکار شفافیت صنایع استخراجی روز گذشته عضویت مجدد افغانستان در این سازمان را تأیید کرده است که براساس آن، سفارش شماره ۱۲.۵ تعهدات جینیوا نیز تکمیل شده است.

در همین حال، سازمان بین‌المللی ابتکار شفافیت صنایع استخراجی در اعلامیه‌ای گفته است که پس از اعتبارسنجی دور دوم، افغانستان در اجرای معیارهای این سازمان پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته است.

در این اعلامیه آمده است که افغانستان توانسته است شفافیت را در زمینه‌های مجوزدهی و قرارداد پروژه‌ها تأمین کند که سبب شد تعلیق موقت عضویت افغانستان در سازمان یادشده نیز برداشته شود.

دراعلامیه این سازمان در مورد کسب عضویت مجدد افغانستان در سازمان بین‌المللی ابتکار شفافیت صنایع استخراجی (EITI) آمده است که افغانستان از سال ۲۰۱۰ بدینسو عضویت سازمان بین‌المللی ابتکار شفافیت را دارا می‌باشد که به اساس اجراآت سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۷، عضویت آن در سازمان متذکره به تعلیق درآورده شده بود.

وزارت معادن و پترولیم، ضمن اصلاحات در تصدی‌ها و تامین شفافیت در پروسه اعطای قراردادها و جوازها، جلسات منظم گروپ چندجانبه (MSG) متشکل از مسئولین حکومت، جامعه‌مدنی و سکتور خصوصی را انجام داد و در تکمیل نمودن معیارهای پروسه دوم اعتباردهی، پیشرفت‌های چشمگیر داشت.

وزارت معادن گفته است که افغانستان به اساس تصمیم امروز بورد سازمان متذکره، عضویت خویش را دوباره کسب نمود، که بر اساس آن سفارش شماره ۱۲.۵ تعهدات جینیوا نیز تکمیل گردید.

در خبرنامه این وزارت آمده است که رهبری این وزرات تعهدات خود را برای تطبیق سفارشات سازمان ابتکار شفافیت صنایع استخراجی تجدید می‌نماید.

ابتکار شفافیت صنایع استخراجی یک سازمان بین‌المللی است که از شفافیت در معادن، گازات و نفت کشور اطمینان می دهد.

International Sports

مسی در گولزنی جام جهانی ریکاد ثبت کرد؛ ارجنتاین به مرحله حذفی رسید

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

Published

on

لیونل مسی روز دوشنبه با پیروزی ۲ بر صفر ارجنتاین در برابر اتریش، صفحه دیگری به کارنامه درخشان خود افزود و به بازیکنی تبدیل شد که بیشترین گول را در تاریخ جام جهانی به ثمر رسانده است.

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

مسی که تنها چند روز تا ۳۹ سالگی‌اش باقی مانده، با وجود از دست دادن یک پنالتی در دقایق ابتدایی، در لحظات مهم بازی درخشید. عملکرد او باعث شد ارجنتاین، مدافع عنوان قهرمانی، شروع قدرتمند خود در جام جهانی را حفظ کند و به مرحله ۳۲ تیم برتر صعود نماید.

مسی هشت بار توپ طلا را برنده شده است، در شش بازی پیاپی جام جهانی گولزنی کرده و با پنج گول این فصل جام جهانی در جمع پیشتازان رقابت برای کسب توپ طلا قرار دارد.

علاقه‌مندان فوتبال در افغانستان می‌توانند جام جهانی را به صورت زنده از شبکه رادیو تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان در پی انفجار مرگبار تأسیسات گاز رأس لفان با قطر ابراز همدردی کرد

گفتنی است که در نتیجه انفجار روز یکشنبه در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در رأس لفان قطر، دست‌کم ۱۳ نفر جان باخته و ۶۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان در پی انفجار در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در شهر صنعتی رأس لفان قطر، که منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها تن شد، مراتب تأسف عمیق و همدردی خود را ابراز کرد.

این وزارت در اعلامیه‌ای ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت قطر، با خانواده‌های قربانیان این حادثه نیز ابراز غم‌شریکی کرد.

در این اعلامیه آمده است: «وزارت امور خارجه برای مجروحین آرزوی صحت عاجل و کامل می‌نماید، برای قربانیان از درگاه الله متعال طلب مغفرت و رحمت می‌کند و برای خانواده‌های آنان صبر جمیل استدعا می‌نماید.»

گفتنی است که در نتیجه انفجار روز یکشنبه در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در رأس لفان قطر، دست‌کم ۱۳ نفر جان باخته و ۶۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفارت قطر در کابل نشست میزگردی درباره روابط افغانستان با جامعه جهانی برگزار کرد

Published

on

سفارت قطر در کابل نشست میزگردی را درباره روابط افغانستان با جامعه جهانی برگزار کرد که در آن نمایندگان سازمان ملل متحد و وزارت امور خارجه افغانستان حضور داشتند.

در این نشست، جورجت گانیون، سرپرست هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) و معاون نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد در امور سیاسی، و همچنین اسکات اسمیت، رئیس بخش امور سیاسی یوناما، شرکت کردند.

از جانب افغانستان نیز ذاکر جلالی، رئیس دوم سیاسی وزارت امور خارجه، و عبدالحی قانت، رئیس مرکز مطالعات استراتژیک این وزارت، حضور داشتند.

براساس اعلامیه سفارت قطر، گفتگوها بر آینده روابط افغانستان با جامعه جهانی و راه‌های حمایت و تقویت این روابط متمرکز بوده است.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!