Connect with us

رویداد های اخیر

افغان بیسیم از بیست و پنجمین سالگرد تاسیس اش تجلیل کرد

منتشر شده

در

Last Updated on: اسد ۱۸, ۱۴۰۲

شرکت مخابراتی افغان بیسیم بیست‌وپنجمین سالگرد تاسیس اش را با حضور مقام‌های امارت اسلامی در کابل جشن گرفت. این شرکت مخابراتی ۲۵ سال پیش زیر نام «یک شرکت افغانی برای افغان‌ها» تاسیس شد.

رییس و بنیان‌گذار شبکه مخابراتی افغان بیسیم در این مراسم گفت این شبکه از زمان ایجاد اش تاکنون پیشتاز ترین شبکه در افغانستان است و همچون اولین شبکه مخابراتی از رهگذر ارایه خدمات مخابراتی است.

داکتر احسان الله بیات همچنان افزود روحیه پیشگامی بیش از پیش قوی‌تر شده است زیرا مشتریان با وفاداری شان به افغان بیسیم این شبکه را محبوب ترین و پیشتاز ترین شبکه در افغانستان تبدیل کرده اند.

داکتر احسان الله بیات، رئیس و بنیان‌گذار شبکه مخابراتی افغان بیسیم گفت: «روحیه پیشگامی ما نه تنها دوام آورده بلکه قوی‌تر هم شده است زیرا مشتریان ما این روحیه را تشخیص داده اند و با وفاداری شان به افغان بیسیم این شبکه را به محبوب ترین و پیشتاز ترین شبکه مخابراتی در افغانستان تبدیل کرده اند.»

او تاکید کرد که شرکت مخابراتی افغان بیسیم با همکاری حکومت توانسته است فعالیت خود را در افغانستان گسترش بدهد و همین گونه در کنار دوباره سازی سایت‌هایش خدمات اینترنتی سریع را نیز در دوردست ترین مناطق فعال بسازد.

آقای بیات گفت: «اجازه دهید از رهبری حکومت سپاسگزاری نمایم که با همکاری آنان توانستیم شبکه خودرا گسترش و شرکت را توسعه دهیم. از وزیر محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی یک جهان سپاس که در نتیجه همکاری نزدیک با ایشان توانستیم سایت‌های خودرا دوباره بسازیم و در کنار آن در ساحاتی که سایت‌ جدید نداریم، سایت داشته باشیم.»

مقام‌های وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در این مراسم از تلاش‌ها و دست آوردهای شرکت مخابراتی افغان بیسیم طی بیست‌وپنج سال گذشته قدردانی کردند. سرپرست این وزارت گفت امارت اسلامی بر گسترش و پیشرفت تکنالوژی در افغانستان متعهد است.

نجیب الله حقانی، سرپرست وزارت مخابرات تکنالوژی و معلوماتی گفت: «شرکت مخابراتی افغان بیسیم راه دراز را پیموده و دست آورد هایی هم دارد که ما از تلاش‌های رهبری این شرکت قدردانی می‌کنیم. تکنالوژی یک حقیقت است و یک ضرورت مبرم است، اما امارت اسلامی برای پوره کردن این ضرورت متعهد است و در انکشاف، گسترش و پیشرفت آن نیز متعهد بوده است و خواهد بود.»

مسئولان شرکت مخابراتی افغان بیسیم همچنان خود را به عرضه خدمات مخابراتی و اینترنتی در دور دست ترین مناطق افغانستان متعهد می‌دانند.

علی الله سروری، رییس اجرایی شرکت مخابراتی افغان بیسیم گفت: «ما بر انکشاف متوازن متعهد هستیم، بر کیفیت خوب هم متعهد هستیم و می‌خواهیم در مناطق دوردست خدمات عرضه کنیم.»

آقای سروری همچنان گفت وعده شرکت مخابراتی افغان بیسیم در راستای عرضه خدمات از طریق فایبر نوری به زودی تحقق خواهد یافت.

مسئولان این شرکت همچنان خود را متعهد می‌دانند که در آینده به کمک تکنالوژی جدید، خواست‌های کنونی جامعه را مرفوع سازند تا افغانستان از منطقه و فرامنطقه عقب نماند.

رویداد های اخیر

تنها یک افغان در فهرست تروریستی امریکا

این موضوع بار دیگر بحث‌ها را درباره روند بررسی و آزمایش افغان‌ها در جریان تخلیه شتاب‌زده سال ۲۰۲۱ دامن زده است؛ زمانی که بیش از ۱۰۰ هزار نفر از افغانستان به ایالات متحده منتقل شدند.

Published

on

مقام‌های امریکایی در حال بررسی یک فهرست محرمانه ضد تروریزم شامل حدود ۱۸ هزار نفر اند، پس از آن‌که گزارش‌ها نشان داد تنها یکی از سه شهروند افغان که اخیراً در پرونده‌های پرسر و صدا بازداشت شده‌اند، در این فهرست قرار داشته است.

به گزارش روزنامه نیویارک پُست به نقل از یک منبع استخباراتی، این موضوع نگرانی‌ها را افزایش داده که ممکن است برخی از مظنونان پس از ورود به ایالات متحده دچار افراط‌گرایی شده باشند. این بحث بار دیگر پس از تیراندازی ماه گذشته بر اعضای گارد ملی امریکا در واشنگتن دی‌سی برجسته شد.

جو کِنت، رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریزم امریکا، در جلسه استماعیه ۱۱ دسمبر به قانون‌گذاران گفته است که در جریان چهار سال حکومت پیشین، حدود ۱۸ هزار فرد شناخته‌شده یا مظنون به تروریزم وارد ایالات متحده شده‌اند. به گفته او، مقام‌ها در حال بررسی ‌اند تا تهدیدهای احتمالی را ارزیابی کرده و روشن سازند که این افراد چگونه اجازه ورود به کشور را به‌دست آورده‌اند.

بر بنیاد این گزارش، جان‌شاه صافی تنها یکی از سه شهروند افغان بازداشت‌شده است که نام او در «محیط اطلاعات هویت‌های تروریستی» (TIDE)، پایگاه مرکزی اطلاعات ضد تروریزم دولت امریکا، ثبت بوده است. صافی که در سال ۲۰۲۱ در چارچوب عملیات «استقبال از متحدان» وارد امریکا شد، به فراهم‌کردن اسلحه و حمایت‌های دیگر از شاخه خراسان گروه داعش متهم است و به گفته مقام‌های امریکایی، تا تکمیل روند اخراج در بازداشت اداره مهاجرت (ICE) به‌سر می‌برد.

دو مظنون دیگر، شامل رحمان‌الله لکنوال که به قتل یک عضو گارد ملی در واشنگتن متهم است و محمد داوود الکوزی از ایالت تگزاس که به تهدید حمله انتحاری متهم شده، در فهرست تروریستی ثبت نبوده‌اند. مقام‌های استخباراتی گفته‌اند که این امر می‌تواند نشان‌دهنده رادیکال‌شدن آنان پس از ورود به ایالات متحده باشد.

به گزارش نیویارک پُست، دفتر مدیر اطلاعات ملی امریکا نزدیک به دو هزار شهروند افغان با ارتباطات مشکوک تروریستی را شناسایی کرده و همچنان اطلاعات مرتبط را با نهادهای تطبیق قانون شریک می‌سازد.

این موضوع بار دیگر بحث‌ها را درباره روند بررسی و آزمایش افغان‌ها در جریان تخلیه شتاب‌زده سال ۲۰۲۱ دامن زده است؛ زمانی که بیش از ۱۰۰ هزار نفر از افغانستان به ایالات متحده منتقل شدند.

قانون‌گذاران و مقام‌هایی که با نیویارک پُست گفت‌وگو کرده‌اند، خواستار نظارت دقیق‌تر بر افرادی شده‌اند که در آن دوره وارد امریکا شده‌اند؛ در حالی که نگرانی‌های سیاسی و عمومی در مورد امنیت ملی و سیاست‌های مهاجرتی امریکا رو به افزایش است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قرارداد ۳۰ ساله استخراج سنگ مرمر دایکندی امضا شد

Published

on

وزارت معادن و پترولیم افغانستان قرارداد استخراج سنگ مرمر ولایت دایکندی را برای مدت ۳۰ سال با یک شرکت خصوصی امضا کرده است.

بر بنیاد این قرارداد، شرکت یادشده ۲۸۳ میلیون افغانی در بخش اکتشاف و استخراج سنگ مرمر معدن «مش‌علیا» در مساحت ۱۶٫۷۴ کیلومتر مربع، واقع در مرکز ولایت دایکندی، سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، گفته است که سنگ مرمر استخراج‌شده پس از پروسس در داخل افغانستان، به بازارهای خارجی صادر می‌شود. به گفته او، استخراج معدن «مش‌علیا» زمینه ایجاد حدود ۲۰۰ فرصت شغلی را فراهم می‌سازد و شرکت قراردادی متعهد است در بخش خدمات اجتماعی با مردم محل همکاری کند.

در همین حال، آگاهان اقتصادی تأکید می‌کنند که سرمایه‌گذاری در بخش معادن، به‌ویژه با تمرکز بر پروسس داخلی، نقش مهمی در اشتغال‌زایی، افزایش صادرات و تقویت اقتصاد ملی دارد. به باور شماری از کارشناسان، این پروژه نه‌تنها به رشد اقتصادی کشور کمک می‌کند، بلکه با ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، تقویت زیربنا‌های محلی و توسعه خدمات اجتماعی، تأثیر مثبتی بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی مردم دایکندی نیز خواهد داشت.

پس از بازگشت امارت اسلامی به قدرت، تلاش‌ها برای توسعه استخراج معادن به‌منظور استفاده بهتر از منابع طبیعی و تقویت اقتصاد کشور افزایش یافته و در این مدت قراردادهای متعددی در بخش‌های مختلف، از جمله سمنت، مس، آهن و لاجورد، با شرکت‌های داخلی و خارجی به امضا رسیده است.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

جلوگیری از گسترش آتش‌سوزی در مندوی کابل

دکانداران محل گفته اند که، این آتش‌سوزی حوالی ساعت ۴ صبح رخ داده است.

Published

on

وزارت امور داخله می‌گوید که، منسوبین ریاست عمومی اطفاییه و رسیدگی به حوادث صبح امروز موفق شدند از گسترش بیشتر آتش‌سوزی در یک مارکیت بوت واقع در مندوی کابل جلوگیری کنند.

به گفته عبدالمتین قانع، سخنگوی این وزارت، در این آتش سوزی ۱۰  گدام و ۸ دکان حریق شده‌اند. خسارت ابتدایی این حادثه حدود ۷۰۰ هزار دالر برآورد شده، اما تلاش‌های به‌موقع پولیس اطفاییه مانع از سوختن اموالی به ارزش تقریبی ۱۵۰ میلیون افغانی شد.

سخنگوی وزارت داخله، علت این آتش‌سوزی را ناشی از شارتی برق عنوان کرده است و افزوده است که عملیات مهار آتش به سرعت و به‌طور موفقانه انجام شد تا از خسارات گسترده‌تر جلوگیری گردد.

دکانداران محل گفته اند که، این آتش‌سوزی حوالی ساعت ۴ صبح رخ داده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!