رویداد های اخیر
امارات متحده عربی اعتبارنامه سفیر امارت اسلامی را پذیرفت
وزارت خارجه امارات متحده عربی اعلام کرده که اعتبارنامه سفیر امارت اسلامی افغانستان را پذیرفته است.
وزارت خارجه امارات متحده با نشر اعلامیهای گفته است که سيف عبدالله الشامسی، معاون پروتکل این وزارت اعتبارنامه بدرالدین مولانا را پذیرفته است.
بدرالدین مولانا پیش از این شارژدافیر امارت اسلامی در سفارت افغانستان در ابوظبی، پایتخت امارات متحده بود.
با این حال، امارت اسلامی تاهنوز در مورد معرفی بدرالدین مولانا به حیث سفیر در امارات متحده ابراز نظر نکرده است.
رویداد های اخیر
در پی اعتراضها علیه تخریب مزارع کوکنار در بدخشان دو تن کشته شدند
مسئولان محلی در ولایت بدخشان میگویند که در جریان اعتراضها علیه تخریب مزارع کوکنار در ولسوالی ارگوی این ولایت، دو تن کشته شدهاند.
به گفته این مسئولان، روز گذشته (جمعه) قطعه مبارزه با مواد مخدر برای تخریب مزارع خشخاش به ساحه آتنجلو در ولسوالی ارگو اعزام شد، اما شماری از دهقانان و باشندگان محل به تحریک قاچاقبران مواد مخدر و افراد «خلافکار»، تلاش کردند مانع اجرای این روند شوند.
مسئولان میافزایند که در پی تنشهای روز گذشته، یک کودک جان باخت و امروز نیز در ادامه اعتراضها و ناآرامیها در همان ساحه، یک تن دیگر کشته شده است.
به گفته آنان، معترضان برای مدتی شاهراه کشم–فیضآباد را نیز به روی رفتوآمد مسدود کردند، اما این مسیر پس از میانجیگری مسئولان امنیتی، علمای دینی و متنفذان قومی دوباره بازگشایی شد.
مسئولان محلی تأکید کردهاند که وضعیت اکنون تحت کنترول نیروهای امنیتی قرار دارد و اوضاع در منطقه عادی است.
رویداد های اخیر
هیأت عالیرتبه ازبکستان به هدف گسترش روابط تجارتی وارد کابل شد
هیأت عالیرتبه دولتی و سکتور خصوصی جمهوری خودمختار قرهقالپاقستان ازبکستان، به رهبری امانبای اورینبایوف، رئیس مجلس عالی قرهقالپاقستان، بعد از ظهر امروز (شنبه) وارد کابل شد.
براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت، قرار است این هیأت با نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت، به منظور گسترش روابط تجارتی و اقتصادی گفتگو کند.
در خبرنامه آمده است که این هیأت همچنان در نشست تواصل تجارتی و دیدارهای تجاری حضور خواهد یافت.
گفتنی است که هیأت ازبکستان به ولایت بلخ نیز سفر خواهد کرد و ضمن اشتراک در نشست تواصل تجارتی و دیدارهای تجاری، نمایشگاه تولیدات داخلی آن کشور را نیز افتتاح خواهد نمود.
رویداد های اخیر
حامد کرزی: پاکستان در تلاش رسمیتبخشی به خط فرضی دیورند است؛ مسئولان وضاحت دهند
حامد کرزی، رئیسجمهور پیشین افغانستان، در واکنش به تحولات اخیر در امتداد خط فرضی دیورند گفته است که پاکستان فشارهای نظامی و اقتصادی بر قریهجات و باشندگان مناطق نزدیک به این خط را افزایش داده است.
کرزی در بیانیهای گفته که هدف این فشارها ظاهراً آن است تا باشندگان مناطق مرزی برای حل مشکلات امنیتی و سایر چالشها به نهادهای مربوط پاکستانی مراجعه کنند.
او افزوده است که در نتیجه این وضعیت، اخیراً میان شماری از بزرگان قومی دو سوی خط دیورند اسنادی تحت عنوان «توافق صلح» امضا شده که از سوی وزارت خارجه پاکستان نیز مورد تأیید و استقبال قرار گرفته است.
به گفته رئیسجمهور پیشین افغانستان، این تحولات تلاشی از سوی پاکستان برای رسمیتبخشی به خط فرضی دیورند و اقدامی در مخالفت با حاکمیت ملی افغانستان به شمار میرود.
حامد کرزی همچنین از مقامهای مسئول خواسته است تا درباره این تحولات به مردم وضاحت روشن ارائه کنند.
-
اخبار ساحوی2 روز agoتنش تازه میان ایران و امریکا؛ امارات از حملات جدید ایران خبر داد
-
جهان4 روز agoترمپ: ایران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند
-
اخبار ساحوی4 روز agoگفتگوهای سطح بالا در بیجنگ؛ تمرکز بر تنشها در تنگه هرمز و روابط امریکا–ایران
-
رویداد های اخیر5 روز agoجنجالهای گسترده در آلمان؛ افزایش اخراج مهاجرین افغان و ادعای همکاری پنهان با امارت اسلامی
-
ورزش3 روز agoراشد خان جایگاه شماره ۱ را در رتبهبندی توپاندازان کریکت ۵۰ آوره و ۲۰ آوره حفظ کرد
-
اخبار ساحوی3 روز agoآکسیوس: امریکا و ایران در آستانه تفاهمنامه یکصفحهای برای پایان جنگ و آغاز مذاکرات هستهای
-
جهان5 روز agoدرگیری در نزدیکی قصر سفید؛ فرد مسلح زخمی و به شفاخانه منتقل شد
-
جهان20 ساعت agoامریکا اسناد دولتی درباره اشیای ناشناس پرنده را منتشر کرد
