اخبار ویژه

امارات متحده عربی کاوشگر «امید» را به مریخ فرستاد

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

امارات متحده عربی این هفته کاوشگر «امید» را موفقانه به سوی سیاره مریخ فرستاد.

این کاوشگر از مرکز فضایی تانیگاشیمای جاپان توسط راکت H-IIA صنایع سنگین میتسوبیشی در یکشنبه پرتاب شد.

یک ساعت بعد از پرتاب، سفینه فضایی امید از راکت حامل اش جدا شد و اینک به صورت تقریبی هفت ماه طول خواهد کشید تا این محموله به مریخ برسد.

یوسف العتیبه سفیر امارات در آمریکا در این مورد گفته است: “چندین سال تلاش، کار سخت و پشت کار به شکل عظیمی جواب داد. این یک دست آورد بزرگ است و فقط یک شروع است. توصیف اش برایم سخت است اما دیدن این پرتاب و دانستن اینکه چقدر این کار سخت است و دیدن موفقیت اش برایم حس افتخار زیادی میدهد. من فکر میکنم هر باشنده ی امارت در هر نقطه ی از جهان باید به این دستاورد کشورش افتخار کند.”

ماموریت ۲۰۰ میلیون دالری امید برای تجلیل از پنجاهمین سالگرد تاسیس امارات متحده عربی طراحی شده بود.

سایت انترنتی Space.com در گزارشی نگاشته است که طراحان این ماموریت دنبال پروژه ای بودند تا سکتورهای علمی و تکنالوژی امارت را به کار بیاندازند زیرا امارات به دنبال طرح اقتصادی میگردد تا فراتر از سرمایه نفتی بتواند امارات را از نگاه اقتصادی پایدار نگهدارد.

دانشمندان این ماموریت با دانشمندان مریخ از سراسر جهان مشورت كردند و نتیجه گرفتند كه یک روش ممكن برای دستیابی به هدف، طراحی یک كاوشگر است كه می تواند اطلاعات جامعی را در مورد جو مریخ جمع آوری كند.

دانشمندان امیدوارند که این فضاپیما داده های مورد نیاز مثل تغییرات آب و هوا در مریخ را در طی یک روز و یک سال در هر نقطه از کره زمین و چگونگی از دست رفتن جو کره زمین را به آنها بدهد.

مطابق اطلاعات space.com ، جو مریخ شکننده شده است و اکنون تحت تسلط کاربن دای اکساید است، اما زمانی بسیار غنی تر بوده و آب سیاره را در جای خود نگه می داشت، و دانشمندان می خواهند بدانند که چگونه این تغییر رخ داده است.

به منظور پاسخ به این سوالات ، مدارگرد امید به سه ابزار مختلف، تصویربرداری و دو طیف سنج مجهز شده است. در مرحله اول تصاویر مفصلی از سطح این سیاره ارایه می شود در حالی که هر سه اطلاعاتی را جمع آوری می کنند که به دانشمندان امکان می دهد ردیابی کنند که چه اجزای موجود در جو مریخ قرار دارد.

پس از رسیدن به مریخ ، امید تقریبا دو سال زمین را در مدار این سیاره و مطالعه جو آن می گذراند.

Trending

خروج از نسخه موبایل