Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: از اقداماتی که ثبات یمن و منطقه را تهدید می‌کند، خودداری شود

منتشر شده

در

در پی بروز تنش‌ها میان عربستان سعودی و امارات متحده عربی در یمن، امارت اسلامی افغانستان اعلام کرده است که تازه‌ترین تحولات در یمن را دنبال می‌کند و تلاش‌های طرف‌های ذیربط برای وحدت ملی، صلح و ثبات در این کشورا را ارج می‌نهد.

وزارت امور خارجه با نشر اعلامیه‎‌ای امروز (پنجشنبه) از همه طرف‌ها خواسته است تا از انجام اقداماتی که امنیت و ثبات یمن و منطقه را تهدید می‌کند، خودداری کنند.

این وزارت ابراز امیدواری کرده است که همه طرف‌های ذیربط، به ویژه طرف‌های یمنی، حل مسائل از طریق تفاهم و گفتگو را اولویت بدهند تا از بروز وضعیت بی‌ثباتی در این کشور جلوگیری شود.

اخیراً، نیروهای ائتلاف به رهبری عربستان سعودی به بندر مکلا در جنوب یمن حمله کرد. ریاض مدعی شد که در این حمله، یک محموله سلاح مرتبط با امارات متحده عربی که برای جدایی طلبان ارسال شده بود، هدف قرار گرفت.

در پی این حمله، امارات متحده عربی اعلام کرد که نیروهایش را از یمن خارج می‌کند.

رویداد های اخیر

متقی: نمایندگی از افغانستان در سازمان ملل مسئولیت امارت اسلامی و حق افغان‌ها است

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی در دیدار با جورجت گانیون، سرپرست هیأت معاونت ملل متحد در افغانستان (یوناما) درباره نشست آینده شورای امنیت این سازمان پیرامون افغانستان و سایر موضوعات مرتبط گفتگو کرد.

وزارت خارجه نوشته است که آقای متقی حضور نمایندگان افغانستان در سازمان ملل متحد و سایر نهادهای بین‌المللی را در راستای تقویت و گسترش تعامل میان دو طرف مؤثر دانست و افزود که نمایندگی از افغانستان مسئولیت امارت اسلامی و حق افغان‌ها است.

در این دیدار، خانم گانیون نیز بر تعامل بیشتر جامعه جهانی با افغانستان و همکاری در بخش‌های مختلف تأکید کرد.

وزارت خارجه افزوده است که هر دو طرف بر گسترش همکاری‌ها در بخش‌های بشردوستانه و تقویت بیشتر تعامل متقابل و هماهنگی کمیته‌های کاری مشترک تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نماینده ویژه بریتانیا: بهبود روابط افغانستان و پاکستان و حضور زنان در جامعه مهم است

لیندزی در پیامی گفته که این دیدار «مفید و ارزشمند» بوده و دو طرف روی اهمیت برداشتن گام‌ها برای تقویت روابط میان کابل و اسلام‌آباد بحث کرده‌اند.

Published

on

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، گفته است که در دیدار خود با سهیل شاهین در دوحه، درباره راه‌های بهبود روابط میان افغانستان و پاکستان گفتگو کرده است.

لیندزی در پیامی گفته که این دیدار «مفید و ارزشمند» بوده و دو طرف روی اهمیت برداشتن گام‌ها برای تقویت روابط میان کابل و اسلام‌آباد بحث کرده‌اند.

او همچنان بر اهمیت حضور و مشارکت زنان و دختران افغان در جامعه افغانستان تاکید کرده است.

این دیدار در حالی انجام شده که تلاش‌های دیپلماتیک منطقه‌ای و بین‌المللی درباره افغانستان همچنان ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نماینده ویژه چین در امور افغانستان با امیرخان متقی و انس حقانی دیدار کرد

وزارت خارجه چین افزوده که یو شیائویونگ در ادامه سفرش به قطر نیز با محمد بن عبدالعزیز الخلیفی، وزیر دولت در وزارت خارجه قطر، دیدار کرده و درباره موضوعات مورد علاقه مشترک گفتگو نموده است.

Published

on

وزارت خارجه چین اعلام کرده است که «یو شیائویونگ» نماینده ویژه این کشور در امور افغانستان، در جریان سفر منطقه‌ای خود به افغانستان و قطر، با مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی دیدار و گفتگو کرده است.

براساس اعلامیه وزارت خارجه چین، یو شیائویونگ از ۱۰ تا ۱۶ ماه می ۲۰۲۶ به افغانستان و قطر سفر کرده است.

در جریان این سفر، نماینده ویژه چین در کابل با امیرخان متقی، وزیر امور خارجه افغانستان و همچنین انس حقانی، مشاور ارشد وزارت داخله، دیدارهای جداگانه انجام داده است.

در اعلامیه آمده است که دو طرف درباره روابط چین و افغانستان، همکاری‌های دوجانبه و شماری از موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کرده‌اند.

چین پس از تحولات سال ۲۰۲۱، روابط دیپلوماتیک خود با افغانستان را حفظ کرده و در سال‌های اخیر بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، اتصال منطقه‌ای و ثبات افغانستان تأکید کرده است.

بیجنگ همچنان در بخش‌های تجارت، پروژه‌های زیربنایی و همکاری‌های منطقه‌ای با افغانستان گفتگوهای گسترده‌ای انجام داده است.

وزارت خارجه چین افزوده که یو شیائویونگ در ادامه سفرش به قطر نیز با محمد بن عبدالعزیز الخلیفی، وزیر دولت در وزارت خارجه قطر، دیدار کرده و درباره موضوعات مورد علاقه مشترک گفتگو نموده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!