Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: امریکا در تصمیم خود برای محدودیت ویزه تجدید نظر کند

منتشر شده

در

وزارت امورخارجه افغانستان در واکنش به وضع محدودیت های تازه امریکا بر صدور ویزه، این اقدام را مانعی در برابر پیشرفت روابط دو‌ کشور خوانده است.

عبدالقهار بلخی سخنگوی وزارت خارجه‌، به روز چهارشنبه (۲۰ میزان) درتوییتی گفته است، این اعلامیه در حالی صادر می‌شود که مقامات بلندپایهٔ دو طرف در هفتهٔ جاری در نشست‌هایی متعدد در دوحه پیرامون بسیاری از مسائل مورد نظر صحبت نموده اند.

بلخی در ادامه نوشته است که امریکا باید با درنظرداشت گفتگوهای اخیر در دوحه، گام‌های مثبتی بردارد و در عمل نشان دهد که در پی تعامل سازنده با امارت اسلامی است.

بلخی می‌گوید:«چنین تصمیم‌ها روی روابط دوجانبه تأثیر منفی می‌گذارد.»

سحنگوی وزارت خارجه همچنان گفته است که موضوعات مورد اختلاف باید از مجاری دیپلوماتیک حل شوند و روی چنین تصامیمی که به نفع دوطرف نباشد باید دوباره غور صورت گیرد.

این درحالی است که دولت امریکا برای مقامات فعلی و پیشین حکومت امارت اسلامی و سایر افرادی که به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم در اعمال محدویت و خشونت بر زنان و دختران در افغانستان نقش داشته باشند، محدویت صدور ویزه امریکا را وضع کرده است.

وزارت خارجه امریکا ناوقت سه‌شنبه‌شب (۱۹ میزان) با نشر اعلامیه‌ای به نقل از انتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور گفته است که واشنگتن گمان می‌کند این افراد با اعمال پالیسی‌ها و محدودیت‌ها، مانع کار زنان و توانایی آنان در انتخاب شغل شده و آزادی عمل، بیان و حریم خصوصی آنان را محدود کرده‌اند.

در این اعلامیه آمده است که افرادیکه مانع رفتن و یا وضع محدودیت دختران به مکاتب متوسطه و بالاتر از آن می‌شوند، مانع مشارکت کامل زنان در محل کار و یا انتخاب شغل آنان می‌شوند، مانع جنبش زنان می‌شوند و یا مانع آزادی بیان و حریم خصوصی آنان می‌شوند، شامل وضع این محدودیت می‌شوند.

رویداد های اخیر

ازبیکستان و پاکستان از افغانستان خواستند تا علیه گروه‌های شبه‌نظامی اقدام کند

Published

on

ازبیکستان و پاکستان به طور مشترک از افغانستان خواستند تا اقدامات مشخصی علیه گروه‌های شبه‌نظامی انجام دهد. دو کشور تأکید کردند که ثبات در منطقه و پروژه‌های بزرگ اتصال به بهبود شرایط امنیتی در افغانستان بستگی دارد.

این درخواست در بیانیه مشترکی که در پایان سفر رسمی رئیس جمهور ازبیکستان به پاکستان صادر شد، مطرح شده است. دو طرف تأکید کردند که صلح و ثبات در افغانستان برای صلح درازمدت در منطقه، رشد اقتصادی و اجرای موفقیت‌آمیز پروژه خط ‌آهن ازبیکستان-افغانستان-پاکستان ضروری است.

طبق این بیانیه، رهبران هر دو کشور تأکید کردند که چندین سازمان تروریستی همچنان از داخل افغانستان فعالیت می‌کنند و تهدیدات جدی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد می‌کنند. آنها از کابل خواستند که «اقدامات فوری و مشخصی» برای برچیدن و از بین بردن همه این گروه‌ها انجام دهد.

امارت اسلامی پیش از این ادعای حضور گروه‌های شبه‌نظامی در افغانستان را رد کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: کشورهای آسیای مرکزی خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، می‌گوید که سران کشورهای آسیای مرکزی در سفر شان به اسلام‌آباد احتمالاً خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند.

خلیل‌زاد در پستی در ایکس تأکید کرد که کشورهای آسیای مرکزی برای حمایت از پروژه‌های تجارتی و اتصالی خود، منافع استراتژیکی در دسترسی به پاکستان و فراتر از آن، از جمله بحر، دارند. او خاطرنشان کرد که این کشورها به ویژه بر توسعه راه‌آهن، لوله گاز، مخابرات و شبکه‌های برق که آسیای مرکزی و پاکستان را به هم متصل می‌کنند، متمرکز هستند – اقدامی که به گفته او منافع پاکستان را نیز تأمین خواهد کرد.

خلیل‌زاد گفت: «البته نقش افغانستان برای برآورده شدن هدف اتصال و توسعه منطقه‌ای حیاتی است. ثبات در افغانستان و روابط خوب پاکستان و افغانستان پیش‌نیاز مطلق اند.»

او ابراز امیدواری کرد که مقامات پاکستانی به توصیه سران کشورهای آسیای مرکزی مبنی بر بهبود سیاست‌های آسلام آباد در قبال افغانستان گوش دهند.

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر را در پاکستان انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد کرده و گفته است که نمی‌تواند مسئول امنیت داخل پاکستان باشد.

تجارت بین دو کشور پس از درگیری مرگبار در نزدیکی خط دیورند در ماه اکتوبر همچنان متوقف است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!