Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی به مناسبت سومین سالروز پیروزی: تعهد می کنیم که نظام اسلامی را قویاً حفاظت کنیم و به هر قیمتی از آن دفاع نماییم.

امارت اسلامی این روز را برای مردم و مجاهدین تبریک گفته و افزوده است که «به قربانی‌های جهاد و مبارزه در این راه ارج می‌گذاریم.»

منتشر شده

در

امارت اسلامی افغانستان روز چهارشنبه (۲۴اسد) به مناسبت سومین سالروز پیروزی در یک اعلامیه این روز در تاریخ افغانستان یک روز مهم و پرافتخار دانسته و گفته است که این روز به عنوان روز فتح به ثبت رسید و در اثر آن افغانستان از اشغال و تجاوز بیست ساله نجات یافت.

دراین اعلامیه آمده است که: «برای فرارسیدن این روز، مجاهدین و مردم ما مشقت‌ها و سختی‌های فراوان را متقبل شدند و در اثر جهاد، مبارزه، صبر و استقامت ما افغان‌ها، قوای بزرگ متجاوز وقت شکست خورد و مبارزۀ جهادی ما به پیروزی رسید.»

امارت اسلامی این روز را برای مردم و مجاهدین تبریک گفته و افزوده است که «به قربانی‌های جهاد و مبارزه در این راه ارج می‌گذاریم.»

اعلامیه نگاشته است که اشغال کفری بیست ساله و شهادت و قربانی‌های مردم ما در برابر آن، برای نسل‌های آینده درس بزرگی را بجا گذاشت که باید هرگز فراموش نشود.

امارت اسلامی می‌گوید که:«تعهد می‌کنیم نظام اسلامی را که در اثر زحمات فراوان افغان‌ها بدست آمده و در سایه آن دین الله حاکم و شریعت تطبیق شده است، صلح و امنیت آمده، مردم ما آرام شده اند و فرصت بخاطر آبادی مادی و معنوی کشور ما مهیا شده، آن را قویاً حفاظت کنیم و به هر قیمتی از آن دفاع نماییم.»

امارت اسلامی از تمام افغان‌ها خواسته است تا باید شکرانۀ این نعمت بزرگ یعنی نظام اسلامی را ادا کنند و این نعمت را یک غنیمت بدانند و برای حراست و حمایت از آن، همیشه آماده باشند.

اعلامیه تاکید نموده است که: «هدف اصلی جهاد، اعلاء کلمة الله و حاکمیت دین الله در زمین الله متعال بود، امارت اسلامی بالاتر از همه حاکمیت دین الله تعالی و شریعت را مسوولیت و اولویت اصلی خود می‌داند و در این زمینه توفیق و نصرت الله تعالی و کمک و همکاری دوامدار مردم خود را می‌خواهد.»

در این پیام همچنان از مسوولان امارت اسلامی خواسته شده است که بر تطبیق شریعت پا بند باشند.

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117