Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: گزارش سازمان ملل در مورد خشونت علیه کودکان نادرست و پروپاگند علیه نظام و مردم است

منتشر شده

در

امارت اسلامی افغانستان در واکنش به گزارش سازمان ملل مبنی بر ادعای ثبت ۴ هزار و ۵۱۹ مورد خشونت علیه کودکان در افغانستان، این گزارش را نادرست و پروپاگند علیه نظام و مردم خواند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی در گفتگو با رادیو تلویزیون ملی گفته است گزارش‌های که از بیرون نشر می‌شوند درست نیست. چون به گفته وی با نشر این گزارش‌ها می‌خواهند علیه نظام و مردم افغانستان پروپاگند بکنند و دوم این که هدف شان همکاری با کودکان نیست.

آقای مجاهد گفت: «اگر واقعاً موضوع کودکان می‌بود در فلسطین در نتیجه پالیسی‌های نادرست غرب و کشورهای که این نهادها را تمویل می‌کنند روزانه هزاران کودک کشته می‌شوند، معیوب می‌شوند، بی‌سرپناه می‌شوند و با مشکلات زیاد مواجه هستند که این نهادها حتی از آنها یادآوری هم نمی‌کنند بلکه دشمنان کودکان را حمایت می‌کنند، پس نباید ما شعار آنها را در نظر بگیریم.»

ذبیح‌الله مجاهد می‌گوید، در حال حاضر وضعیت کودکان در افغانستان بیش‌تر از هر زمان دیگر بهتر شده است.

مجاهد افزوده: «در بیست سال گذشته کودکان با آسیب مواجه بودند، کشته می‌شدند، یتیم می‌شدند و خانواده‌های شان را از دست می‌دادند و در ترس و هراس زندگی می‌کردند و قربانی ماین‌ها و انفجارها می‌شدند ولی حالا این نگرانی از بین رفته و کودکان مصوون شده اند.»

آقای مجاهد همچنان پذیرفته است که به دلیل فقر و مشکلات اقتصادی موجود در کشور به همه کودکان قسمی که خدمات لازم است فراهم نشده است ولی دراین راستا تلاش‌ها جریان دارد.

مجاهد گفت: «کودکانی که دست به تگدی (گدائی) میزدند نجات پیدا کردند، کودکانی که قبلاً در صفوف امنیتی کار می‌کردند حالا کار نمی‌کنند و کودکان که مصروف کارهای شاقه هستند تلاش می‌کنیم تا آنها به مراکز تعلیمی رجوع کنند و از کارهای شاقه جلوگیری شود.»

درهمین حال، آقای مجاهد در نشر گزارش مبنی بر تجاوز به کودکان را رد نموده و گفت که: «حرف تجاوز بر کودکان در نظام امارت اسلامی اصلاً متصور نیست و این مسله چیزی بیش از پروپاگند علیه امارت اسلامی نیست .»

رویداد های اخیر

Qatar embassy holds roundtable on Afghanistan’s relations with international community

Published

on

The Embassy of the State of Qatar in Kabul held a roundtable discussion on Afghanistan’s relations with the international community, bringing together representatives from the United Nations and Afghanistan’s Ministry of Foreign Affairs.

The meeting was attended by Georgette Gagnon, Acting Head of the United Nations Assistance Mission in Afghanistan (UNAMA) and Deputy Special Representative of the UN Secretary-General for Political Affairs, as well as Scott Smith, Head of UNAMA’s Political Affairs Division.

The Afghan side was represented by Zakir Jalaly, Head of the Second Political Division at the Ministry of Foreign Affairs, and Abdul Hai Qanit, Director of the Strategic Studies Center at the ministry.

According to a statement issued by the Qatari Embassy, discussions focused on the future of Afghanistan’s relations with the international community and explored ways to support and strengthen those ties.

The roundtable reflects ongoing diplomatic efforts to encourage dialogue and engagement on Afghanistan’s international relations amid evolving regional and global dynamics.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلجیم برای اشتراک هیأت امارت اسلامی در نشست اتحادیه اروپا ویزه صادر کرد

Published

on

حکومت بلجیم روز دوشنبه اعلام کرد که برای یک هیأت پنج‌نفری امارت اسلامی ویزه صادر کرده است تا در نشست اتحادیه اروپا درباره مهاجرت در بروکسل شرکت کنند. این نخستین بار از زمان بازگشت امارت اسلامی به قدرت است که اتحادیه اروپا از نمایندگان آن میزبانی می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه بلجیم گفته است که ویزه تنها برای سفر به بلجیم و به مدت یک روز اعتبار دارد. وی افزود که به دلایل امنیتی، تاریخ دقیق این سفر اعلام نخواهد شد.

خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام اروپایی گزارش داده است که ویزه این هیأت فقط برای روز سه‌شنبه، ۲۳ جون، اعتبار دارد.

گفتنی است که کمیسیون اروپا ماه گذشته از مقام‌های امارت اسلامی دعوت کرده بود تا برای گفتگو درباره بازگرداندن مهاجرین افغان به بروکسل سفر کنند.

کمیسیون اروپا تأکید کرده که این نشست صرفاً تخنیکی بوده و به معنای به رسمیت شناختن امارت اسلامی نیست.

مارکوس لامرت، سخنگوی کمیسیون اروپا، گفت کشورهای عضو در حال بررسی راه‌هایی برای بازگرداندن افرادی هستند که مرتکب جرایم جدی شده یا تهدیدی برای امنیت به شمار می‌روند و این نشست در همین چارچوب برگزار می‌شود.

بر اساس نامه‌ای که رویترز مشاهده کرده و خطاب به عبدالقاهر بلخی، سخنگوی وزارت خارجه امارت اسلامی، نوشته شده است، محور اصلی گفتگوها «بازگشت و پذیرش مجدد آنعده شهروندان افغان است که حق اقامت در اتحادیه اروپا را ندارند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

پیشرفت امیدوارکننده در مذاکرات ایران و امریکا؛ نقشه راه توافق نهایی طی ۶۰ روز ترسیم شد

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور امریکا، روند مذاکرات را مثبت ارزیابی کرده و گفت که «پایه‌ای بسیار خوب» برای دستیابی به توافق نهایی با ایران ایجاد شده است.

Published

on

هیأت عالی‌رتبه مذاکره‌کننده ایران پس از حدود ۱۸ ساعت گفتگوهای فشرده با مقام‌های امریکایی در سوئیس، این کشور را به مقصد تهران ترک کرد؛ در حالی که تیم‌های فنی برای ادامه مذاکرات درباره تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در محل گفتگوها باقی مانده‌اند.

پاکستان و قطر، میانجی‌های این مذاکرات، اعلام کردند که تهران و واشنگتن در نخستین روز گفتگوهای سطح بالا به «پیشرفت‌های امیدوارکننده» دست یافته‌اند و بر سر یک نقشه راه برای دستیابی به توافق نهایی ظرف ۶۰ روز آینده توافق کرده‌اند.

در همین حال، دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، بار دیگر هشدار داد که در صورت ادامه حمایت ایران از حزب‌الله، گزینه حمله نظامی را منتفی نمی‌داند. در مقابل، محمدباقر قالیباف، رئیس هیأت مذاکره‌کننده ایران، از واشنگتن خواست در اظهارات خود محتاط باشد.

همزمان، اسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، اعلام کرد که نیروهای این کشور تا هر زمان که لازم باشد در جنوب لبنان باقی خواهند ماند؛ موضوعی که با واکنش حزب‌الله همراه شد و این گروه بر مقابله با هرگونه نقض آتش‌بس تأکید کرد.

از سوی دیگر، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور امریکا، روند مذاکرات را مثبت ارزیابی کرده و گفت که «پایه‌ای بسیار خوب» برای دستیابی به توافق نهایی با ایران ایجاد شده است.

ونس همچنین افزود که مذاکره‌کنندگان در این دور از گفتگوها «پیشرفت‌های قابل توجهی» داشته‌اند و فضای مذاکرات را «بسیار سازنده» توصیف کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!