Connect with us

رویداد های اخیر

امریکا: تجهیزات نظامی ما پس از خروج شاید در دسترس طالبان قرار گیرد

منتشر شده

در

مقام‌های نظامی امریکا میگویند که پس از خروج سربازان خارجی از افغانستان تجهیزات امریکایی شاید در دسترس طالبان و گروه‌های هراس افگن قرار گیرد.

برید جنرال ماتیو ترولینگر، معاون امور سیاسی و نظامی ستاد مشترک امریکا در یک نشست کانگرس امریکا گفته که هیچ تضمینی در این باره که تجهیزات امریکایی در دسترس طالبان قرار نگیری وجود ندارد.

این مقام امریکایی گفته که تا زمان خروج سربازان امریکایی از افغانستان آنها تلاش خواهند کرد تا این کار جلوگیری کند.

او در این باره افزود:”ما بعضی از تجهیزات نظامی و سایط به را به نیروهای افغان تسلیم میکنیم تا نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان از کشور خود مخافظت کند.”

جنرال ترولینگر میگوید که شماری از تجهیزات نظامی به امریکا و کشورهای منطقه منتقل خواهد شد.

این جنرال امریکایی در این باره گفت:” ما شماری از تجهیزات را که قابل انتقال است به قاره امریکا و دیگر جاها منتقل میکنیم و بعدا وسایل که استفاده شده و قانونا اجازه نداریم که به افغان‌ها انتقال کنیم از بین خواهیم برد.”

این درحالی است که روز گذشته فرماندهی ستاد مرکزی امریکا گفت که روند بازگشت نیروهای امریکای از افغانستان ۱۳ تا ۲۰ درصد تکمیل شده است.

ستاد مرکزی امریکا در یک اعلامیه گفته که امریکا ۱۱۵ محموله از تجهیزات نظامی را از افغانستان خارج کرده است.

در اعلامیه آمده است که بیشتر از ۵هزار بخش تجهیزات امریکا برای تخریب آماده شده است.

امریکا افزوده است که تاکنون پنج پایگاه نیروهای خارجی را به وزارت دفاع افغانستان تسلیم داده اند.

رویداد های اخیر

ملی‌پوشان پاورلیفتینگ افغانستان از بلاروس ۴ مدال گرفتند

ترکیب تیم افغانستان شامل شش ورزشکار و یک مربی بود که با تلاش و پشتکار توانستند افتخارات تازه‌ای برای ورزش کشور رقم بزنند.

Published

on

تیم ملی پاورلیفتینگ افغانستان در رقابت‌های جهانی بلاروس با درخشش عالی، چهار مدال طلا، یک نقره و یک برنز به دست آورد و نام کشور را در میان برترین‌ها ثبت کرد.

این مسابقات از ۶ جوزا تا جمعه، ۱۰ جوزا سال جاری خورشیدی در شهرهای میزبان بلاروس برگزار شد و ورزشکاران افغان در رده‌های سنی مختلف شامل نوجوانان، آزاد و ماسترها با حریفان بین‌المللی رویارویی کردند.

ترکیب تیم افغانستان شامل شش ورزشکار و یک مربی بود که با تلاش و پشتکار توانستند افتخارات تازه‌ای برای ورزش کشور رقم بزنند.

اداره ملی المپیک و تربیت بدنی اعلام کرده است که فواد شیرین‌سخن، جابر شیرین‌سخن، نور احمد سخیزاده و میرویس رفیع‌زاده موفق به کسب مدال‌های طلا شدند.

روح‌الله خیراندیش مدال نقره و حمیدالله حکیمی مدال برنز را به گردن آویختند.

فدراسیون پاورلیفتینگ کشور یادآور شده که سال گذشته به دلیل محدودیت‌ها، ملی‌پوشان از حضور در رقابت‌های جهانی محروم بودند؛ اما امسال شرایط فراهم شد تا بار دیگر افغانستان در صحنه بین‌المللی بدرخشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان و ازبکستان بر گسترش همکاری‌های تجارتی و اقتصادی تأکید کردند

این موضوع در دیدار نورالدین عزیزی، وزیر وزارت صنعت و تجارت افغانستان، با امانبای اورینبایف، رئیس شورای عالی منطقه قره‌قالپاقستان ازبکستان، در شهر مزارشریف مطرح شده است.

Published

on

افغانستان از ازبکستان خواسته است تا برای تقویت روابط تجارتی میان بخش خصوصی دو کشور، یک دفتر هماهنگی و ارتباطی در بازار مرزی ترمذ ایجاد کند.

این موضوع در دیدار نورالدین عزیزی، وزیر وزارت صنعت و تجارت افغانستان، با امانبای اورینبایف، رئیس شورای عالی منطقه قره‌قالپاقستان ازبکستان، در شهر مزارشریف مطرح شده است.

در این دیدار، دو طرف درباره گسترش همکاری‌ها در بخش صادرات پنبه، زغال‌سنگ، میوه‌های تازه و خشک افغانستان و همچنان پروژه‌های مشترک در بخش تولید مواد غذایی، مصالح ساختمانی، گردشگری، تولید دوا، پروسس مواد معدنی و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مهم اقتصادی گفتگو کردند.

مقام‌های ازبکستان همچنین از برنامه ایجاد اتاق‌های تجارت در روسیه، قزاقستان و قرغیزستان برای حمایت از صادرات و دسترسی بهتر به بازارهای منطقه خبر داده‌اند.

در همین حال، هیئت ازبکستانی در جریان سفر خود نمایشگاهی از تولیدات ملی این کشور را نیز در شهر مزارشریف افتتاح کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

جاپان بورسیه‌های جدید تحصیلی برای افغان‌ها اعلام کرد

Published

on

سفارت جاپان در کابل بورسیه‌های جدید تحصیلی برای سال ۲۰۲۷ اعلام کرده است. متقاضیان علاقه‌مند و واجد شرایط می‌توانند دستورالعمل‌ها و فورم‌های درخواست را از وب‌سایت رسمی «تحصیل در جاپان» دانلود کنند و باید درخواست‌های خود را تا ۲۵ می ۲۰۲۶ ارسال کنند.

امتحان کتبی در کابل در ۱۸ جون ۲۰۲۶ اخذ و پس از آن در ماه جولای مصاحبه انجام خواهد شد.

سفارت جاپان خاطرنشان کرده که بنیاد آقاخان در جمع‌آوری درخواست‌ها و تسهیل امتحانات کتبی کمک خواهد کرد، اما در روند انتخاب دخالتی نخواهد داشت.

این سفارت همچنین تأکید کرد که انتخاب به طور مستقل توسط سفارت و دولت جاپان، بر اساس شایستگی تحصیلی، کیفیت اسناد درخواست و عملکرد در امتحان کتبی و مصاحبه، بدون در نظر گرفتن پیشینه مذهبی، زبانی یا قومی انجام خواهد شد.

سفارت جاپان به متقاضیان هشدار داد که متوجه کلاهبرداری‌ها باشند و تأکید کرد که در هیچ مرحله‌ای از روند درخواست، نیازی به پرداخت پول نیست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!