Connect with us

رویداد های اخیر

بایدن: امارت اسلامی تا گروگان امریکایی را آزاد نکند نمی‌تواند به فکر کسب مشروعیت باشد

منتشر شده

در

رئیس جمهوری امریکا می‌گوید تا امارت اسلامی افغانستان یک شهروند امریکایی را آزاد نکند، مشروعیتی پیدا نمی‌کند.

آقای بایدن عصر یک‌شنبه (۱۰دلو) با صدور اعلامیه‌ای در آستانه دومین سالگرد به گروگان گرفته شدن یک کهنه سرباز امریکایی به نام مارک فرریکس در افغاستان، گفته است که :”طالبان (امارت اسلامی) قبل از این که انتظار داشته باشد به آرزوهای‌شان برای مشروعیت توجهی شود، باید فورا مارک را آزاد کند.”

رئیس جمهوری امریکا در این اعلامیه‌ گفته است که این موضوع قابل مذاکره نیست.

دراین اعلامیه آقای بایدن تهدید امنیت امریکایی‌ها یا غیرنظامیان بی‌گناه را غیرقابل قبول دانسته و گروگان‌گیری را عملی ظالمانه و بزدلانه خوانده است.

درهمین حال، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه امریکا، نیز در آستانه دومین سالگرد به اسارت در آمدن این سرباز، از امارت اسلامی خواست که فورأ او را آزاد کند.

آقای بلینکن در این اعلامیه که روز گذشته (یک شنبه ۱۰دلو) صادر کرد، نوشته است که:”فردا دو سال از گروگانگیری کهنه سرباز نیروی دریایی ایالات متحده، مارک فرریکس می‌گذرد. مارک یک انجنیر عمران است که در زمان اسارت در پروژه‌های ساختمانی به نفع مردم افغانستان کمک می‌کرد.”

آقای بلینکن نوشته است که با آن که این سرباز بی‌گناه است، همچنان امارت اسلامی و گروه‌های وابسته به آن او را گروگان گرفته‌اند.

وزیر خارجه امریکا می‌گوید که ایالات متحده در هر ملاقاتی با امارت اسلامی، پرونده این شهروند امریکایی را مطرح کرده است.

آنتونی بلینکن در این اعلامیه می‌گوید واشنگتن این را روشن کرده است که :”مشروعیتی که امارت اسلامی به دنبال آن هستند، در حالی که یک شهروند امریکایی را گروگان نگه می‌دارند، غیرممکن است.”

وزیر خارجه امریکا می‌گوید آزادی مارک فرریکس از اولویت‌های اصلی و غیرقابل مذاکره امریکا است.

او در پایان این بیانیه نوشته است که:”پیام روشن امریکا به رهبران طالبان (امارت اسلامی) این است:” فورا مارک را آزاد، و گروگان‌گیری را محکوم کنید.”

رویداد های اخیر

Drug cultivation in Afghanistan has ‘almost dropped to zero’: deputy interior minister

Published

on

Abdul Rahman Munir, the Deputy Minister for Counter-Narcotics at the Ministry of Interior, said on Saturday at the meeting of the Central Asian Regional Information and Coordination Centre for Combating Drugs (CARICC) in Uzbekistan that the cultivation, trafficking, and sale of narcotics in Afghanistan have “almost dropped to zero.”

Abdul Mateen Qani, spokesperson for the Ministry of Interior, said in a statement that Munir described the Islamic Emirate’s ongoing counter-narcotics campaign in Afghanistan as “a milestone of achievements.”

At the meeting, Munir emphasized cooperation among member countries and called on them to assist Afghan farmers in creating alternative livelihood opportunities so that the phenomenon of narcotics can be completely eradicated from Afghanistan.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!