Connect with us

رویداد های اخیر

بایدن وضعیت اضطراری امریکا در رابطه به بحران بشری افغانستان را تمدید کرد

منتشر شده

در

جو بایدن، رییس جمهور ایالات متحده امریکا، وضعیت اضطراری ملی اعلام شده در فرمان اجرایی خود را با توجه به بحران گسترده بشری در افغانستان و احتمال «تعمیق فروپاشی اقتصادی» در این کشور برای یک سال دیگر تمدید کرد.

در یازدهم فبروری سال ۲۰۲۲، بایدن طی یک فرمان اجرایی برای مقابله با «تهدید غیرمعمول و فوق‌العاده به امنیت ملی و سیاست خارجی ایالات متحده» که ناشی از بحران گسترده بشری در افغانستان و احتمال تعمیق فروپاشی اقتصادی است، وضعیت اضطراری ملی اعلام کرده بود.

قصر سفید در اطلاعیه‌ای که سوم فبروری منتشر شده گفته است که بحران بشری گسترده در افغانستان، از جمله نیازهای فوری مردم افغانستان به امنیت غذایی، حمایت معیشتی، آب، خدمات صحی، سرپناه و کمک‌های مرتبط با کووید-۱۹ و احتمال تعمیق فروپاشی اقتصادی در افغانستان هم‌چنان یک تهدید غیرمعمول و فوق‌العاده برای امنیت ملی و سیاست خارجی ایالات متحده محسوب می‌شود.

در اطلاعیه آمده است: «علاوه بر این، حفظ بخشی از دارایی‌های د افغانستان بانک که در ایالات متحده توسط مؤسسات مالی ایالات متحده نگهداری می شود، برای رسیدگی به این وضعیت اضطراری ملی و برای رفاه مردم افغانستان از اهمیت بالایی برخوردار است.»

قصر سفید خاطر نشان کرده است که وکلای قربانیان تروریزم، دعاوی حقوقی را برای بخشی از دارایی‌های د افغانستان بانک مطرح کرده اند یا در قضیه‌های محاکماتی قصد اقامه دعوا را مطرح کرده اند، اما این دارایی‌ها تحت فرمان اجرایی مسدود شده است.

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان یک زندانی امریکایی را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان از آزادی دنیس کویل، شهروند امریکایی، از زندان خبر داده است.

طبق خبرنامه این وزارت، مادر کویل در نامه‌ای به رهبر امارت اسلامی خواستار عفو و آزادی پسرش به مناسبت عید شده بود و ستره محکمه نیز حبس او را کافی دانسته و تصمیم به آزادی‌اش گرفت.

وزارت خارجه امارت اسلامی گفته است که این اقدام را بر پایه بشردوستی و حسن نیت انجام می‌دهد و معتقد است که چنین گام‌هایی می‌تواند فضای اعتماد میان کشورها را تقویت کند.

این وزارت همچنین ابراز امیدواری کرده است که هر دو کشور در آینده از طریق تفاهم و گفتگوهای سازنده بتوانند راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده پیدا کنند.

امارت اسلامی از همکاری امارات متحده عربی در این زمینه نیز قدردانی کرده است.

از سویی هم، برای رهایی کویل، یک هیأت امریکایی که در آن زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، نیز حضور داشت با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی امروز (سه‌شنبه) دیدار کرد.

در این دیدار، سیف محمد الکتبی، سفیر امارات متحده عربی در کابل و یک عضو این خانواده زندانی نیز حضور داشتند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، آقای متقی در این نشست افزود که امارت اسلامی هیچ‌یک از شهروندان هیچ کشوری را به منظور دستیابی به اهداف سیاسی بازداشت نکرده است، بلکه بازداشت‌ها نتیجه نقض قوانین بوده و افراد پس از طی مراحل قضایی آزاد شده‌اند.

در این نشست، زلمی خلیلزاد نیز از اقدام امارت اسلامی ستایش کرد و ادامه گفتگوها در مورد همه مسائل میان دو کشور را مهم دانست و امید خود را برای پیشرفت‌های بیشتر در آینده ابراز داشت.

متقی همچنان تأکید کرد که کابل و امارات باید خدمات قنسولی معیاری را به شهروندان خود ارائه کنند و حکومت افغانستان در این زمینه آمادگی کامل دارد.

او از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای نقش سازنده‌شان در تسهیل آزادی زندانی قدردانی کرد و امارات را دوست نزدیک افغانستان خواند.

همچنین آقای متقی پیش‌تر از نقش دولت قطر در زمینه تبادل اطلاعات بین امارت اسلامی و خانواده زندانی تقدیر کرده بود.

علاوه بر این، سفیر امارات آمادگی کشورش برای نقش‌آفرینی در نهادهای بشردوستانه را نشان داد و چنین پیشرفت‌هایی را به نفع همه دانست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

غفران: در روزهای عید حدود ۲.۳ میلیون سیاح از مناطق تفریحی کشور بازدید کردند

Published

on

خبیب غفران، سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، اعلام کرده است که در روزهای عید فطر، حدود ۲.۳ میلیون سیاح داخلی و خارجی از مناطق تفریحی و جاذبه‌های طبیعی کشور بازدید کردند.

آقای غفران افزوده که این میزان از حضور سیاحین در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش قابل ملاحظه‌یی را نشان می‌دهد و بیانگر رشد و تقویت سیاحت است.

در همین حال، مسئولان ریاست‌های این وزارت در کنار تأکید بر همکاری مردم در زمینه حفظ محیط زیست، پاکیزگی مکان‌های عمومی و نگهداری از جاذبه‌های سیاحتی، افزوده‌اند که با همکاری و تلاش‌های گسترده نهادهای امنیتی، سیاحین در روزهای عید با اطمینان کامل به نقاط مختلف کشور سفر کردند.

به گفته غفران، وزارت اطلاعات و فرهنگ تلاش می‌کند تا در سطح کشور بخش سیاحت را توسعه داده، آن را تقویت کند و امکانات و سهولت‌های بیشتری برای سیاحان فراهم سازد.

با این حال، برخی از سیاحین که به ولایات مختلف کشور سفر کرده‌اند، با ابراز خرسندی از سفرشان از نظم، امنیت و مهمان‌نوازی مردم تمجید نموده و می‌گویند که تمام ولایات افغانستان همیشه زیبا بوده، اما امسال با این سطح از امنیت و امکانات سکتور سیاحتی، سفر آنان بسیار خاطره‌انگیزتر شده ‌است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!