Connect with us

رویداد های اخیر

بایسکل‌ران ایرانی با پیام صلح به ولایت ننگرهار رسیده است

منتشر شده

در

رحمت‌الله آزاد، یک شهروند ایرانی، که با بایسکل به ولایت ننگرهار سفر کرده می‌گوید هدف از سفرش رساندن پیام صلح میان کشورها است.

رحمت‌الله آزاد می‌گوید که مردم افغانستان بسیار مهمان‌نواز هستند و از رفتار افغان‌ها ابراز خرسندی می‌کند.

آزاد از جامعه بین‌المللی می‌خواهد که با مردم افغانستان کمک کنند و در این شرایط سخت، این کشور را تنها نگذارند.

در گذشته او از ولایت‌های مختلف افغانستان دیدن کرده است.

این بایسکل‌ران ایرانی گفته است: «افغانستان چهل سال جنگ و مشکلات را دیده و اکنون جامعه جهانی باید کمک‌اش کند. من آمده‌ام تا صدای مظلومیت مردم افغانستان را به گوش جهان برسانم.»

او نیز گفت: «مردم مهربان، خوب و مومن را دیدم که چهل سال جنگ را پشت سر گذشتانده‌اند و هنوز با امید زند‌گی می‌کنند و حالاً من در شرق افغانستان در خدمت شما هستم و امیدوارم که صدای مرا دنیا بشنود. من برای یک کشور یا یک دولت نیامده‌ام، برای کل دنیا آمده که بگویم این مردم چهل سال سختی را کشیده‌اند، دیگر بس شان است.»

در همین حال، مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ننگرهار می‌گویند که تا اکنون حدود ۷۰ تن از سیاحان خارجی به این ولایت سفر کرده و از ساحات مختلف تاریخی و تفریحی دیدار کرده‌اند.

قریشی بدلون، آمر نشراتی ریاست اطلاعات و فرهنگ ننگرهار گفت: «تا حالا نزدیک به هفتاد گردشگر خارجی به ولایت ننگرهار سفر و از اماکن تاریخی و تفریحی این ولایت دیدن کرده‌اند.»

این در حالی است که پس از حاکمیت امارت اسلامی تعداد بازدید کنند‌گان خارجی در افغانستان افزایش یافته است.

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: اگر دولتمردان خوب می‌بودند، مردم دو طرف خط دیورند آزادانه رفت‌وآمد می‌کردند

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر اپوزیسیون در مجلس ملی پاکستان و رئیس حزب عوامی ملی پشتونخوا، گفته است که اگر رهبران شایسته در قدرت می‌بودند، مردم در امتداد خط دیورند می‌توانستند آزادانه رفت‌وآمد کنند.

او در یک پادکست گفته است که کشورهای دیگر مانند روسیه، آلمان و بریتانیا با وجود جنگ‌های تاریخی، امروز مرزهای بسیار بازتری دارند و در میان آن‌ها تنها یک «خط کاغذی» باقی مانده است و بررسی‌های سخت‌گیرانه نیز وجود ندارد.

اچکزی افزود که در منطقه نیز می‌توانست وضعیت مشابهی وجود داشته باشد و تأکید کرد: «اینجا چه مشکل است؟ پنجابی در کندهار می‌رقصید و پشتون اینجا می‌آمد. با وجود این‌که ظاهراً یک کشور نیستیم، اما می‌توانستیم عملاً یک کشور باشیم.»

او همچنین با اشاره به تهاجم شوروی سابق و ایالات متحده به افغانستان گفت که افغانستان حق دارد از این کشورها برای خسارات جنگی و بازسازی مطالبه غرامت کند.

این سیاستمدار پاکستانی در ادامه از برخورد حکومت پاکستان با پشتون‌ها انتقاد کرده و مدعی شده است که در برخی شهرها مانند لاهور و کراچی، برخی از آنان بازداشت یا اخراج می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!