Connect with us

رویداد های اخیر

برای نخستین بار از طریق دهلیز هوایی یک پرواز از امارات متحده عربی به بلخ انجام شد

منتشر شده

در

برای نخستین بار پس از روی کار آمدن امارت اسلامی، از طریق دهلیز هوایی یک پرواز از امارات متحده عربی به میدان‌ هوایی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی در ولایت بلخ انجام شد.

مسوولان این میدان هوایی گفته‌اند که در پرواز انجام شده شانزده تُن اموال تجارتی مشمول سامان آلات برقی مربوط شرکت «بیات‌ پاور» بوده که از دُبی به شهرمزارشریف انتقال یافته است.

عبدالله مطمئن، مدیر گمرک میدان هوایی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی در این زمینه گفته است: «این اولین بار است که از طریق دهلیز هوایی از دُبی به مزارشریف پرواز انجام شده؛ گفتگوها با تاجران جریان دارد و امیدواریم که در آینده نیز این دهلیز را فعال نگهداریم.»

در همین حال، مسوولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری بلخ بر گشایش دهلیز هوایی و آغاز روند عمومی انتقال اموال تجارتی از طریق خط هوایی تأکید می‌کنند.

اسدالله اسدی، رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری بلخ گفته است: «در بخش انتقالات اموال تجارتی کارگوی هوایی هم خیلی از موارد مهم می‌باشد.»

این در حالی است که پیش از این از طریق دهلیز هوایی میدان هوایی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی، جلغوزه و سایر اقلام تجارتی به کشورهای منطقه صادر شده بود.

رویداد های اخیر

وزیر آب و انرژی برای شرکت در مجمع جهانی انرژی به عربستان سعودی رفت

Published

on

محمد یونس آخندزاده، وزیر آب و انرژی امارت اسلامی، امروز شنبه به‌منظور شرکت در هفدهمین مجمع جهانی انرژی، عازم ریاض، پایتخت عربستان سعودی شد.

قرار است نمایندگان در سطح وزیران از حدود ۱۰۰ کشور جهان در این مجمع اشتراک کنند و درباره همکاری‌ها، فرصت‌ها و تبادل تجربیات در بخش انرژی بحث و تبادل نظر نمایند.

وزارت آب و انرژی گفته است که شرکت افغانستان در این نشست، فرصت مناسبی برای گسترش روابط با کشورهای جهان، تبادل تجربیات و جلب همکاری‌های بین‌المللی در بخش انرژی فراهم می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان در رده سوم گزارش قاچاق انسان وزارت خارجه امریکا قرار گرفت

Published

on

وزارت خارجه امریکا در گزارش سال ۲۰۲۶ خود درباره قاچاق انسان، افغانستان را در رده سوم کشورهای مورد بررسی قرار داده است. بر اساس این گزارش، افغانستان حداقل معیارهای مبارزه با قاچاق انسان را به‌طور کامل برآورده نکرده و تلاش‌های قابل‌توجهی نیز برای بهبود وضعیت در این زمینه انجام نداده است.

این گزارش به مواردی چون کار اجباری، سوءاستفاده جنسی از کودکان، استفاده از کودکان در نقش‌های جنگی و حمایتی و نبود حمایت کافی از قربانیان قاچاق انسان اشاره می‌کند.

فقر، مشکلات اقتصادی و بازگشت مهاجرین از کشورهای همسایه نیز از عواملی دانسته می‌شوند که آسیب‌پذیری خانواده‌ها، به‌ویژه کودکان، را در برابر قاچاق انسان و سوءاستفاده افزایش می‌دهند.

افغانستان در حالی با این چالش‌ها روبه‌رو است که مشکلات اقتصادی و نیازهای بشردوستانه همچنان ادامه دارد و شمار زیادی از مهاجرین از کشورهای همسایه به کشور بازگشته‌اند. آگاهان تأکید می‌کنند که افزایش آگاهی عامه، ایجاد فرصت‌های شغلی و حمایت از خانواده‌های نیازمند می‌تواند در جلوگیری از قاچاق انسان و سوءاستفاده از کودکان نقش مؤثری داشته باشد.

این در حالی است که امارت اسلامی پیش از این با صدور فرمانی، قاچاق انسان را عملی خلاف شریعت اسلامی دانسته و بر مبارزه با این پدیده تأکید کرده است. مقام‌های امارت اسلامی همچنان گفته‌اند که حقوق مردم افغانستان مطابق شریعت اسلامی و عنعنات افغانی تأمین شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مقام ایرانی از دوستی افغانستان ستایش کرد؛ رفتار پاکستان را «منافقانه» خواند

زنگنه ادعا کرده است که پیام منتشرشده به نام رئیس مجلس پاکستان در جریان مذاکرات ایران و امریکا، از سوی امریکایی‌ها نوشته شده بود. به گفته او، استیو ویتکاف، نماینده ویژه امریکا، این پیام را تهیه کرده بود.

Published

on

محسن زنگنه، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ایران، از آنچه دوستی و حمایت افغانستان از ایران در جریان جنگ میان ایران و امریکا خوانده، قدردانی کرده و از رفتار پاکستان در این دوره انتقاد کرده است.

زنگنه ادعا کرده است که پیام منتشرشده به نام رئیس مجلس پاکستان در جریان مذاکرات ایران و امریکا، از سوی امریکایی‌ها نوشته شده بود. به گفته او، استیو ویتکاف، نماینده ویژه امریکا، این پیام را تهیه کرده بود.

این مقام ایرانی رفتار پاکستان را «منافقانه» توصیف کرده و در مقابل، از دوستی مردم افغانستان و روابط میان کابل و تهران ستایش کرده است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که روابط منطقه‌ای و موضع‌گیری کشورهای همسایه در قبال تحولات ایران، به یکی از موضوعات مورد توجه مقام‌های سیاسی منطقه تبدیل شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!