Connect with us

رویداد های اخیر

برگزاری رقابت دوچرخه‌سواری به مناسبت روز جهانی زن در کابل

منتشر شده

در

رقابت های دوچرخه‌سواری برای گرامی‌داشت از هشتم مارچ روز همبستگی زنان جهان در کابل راه اندازی شد.

در این دور رقابت ها، ۲۰ دختر دوچرخه‌سوار از ولایت های کابل، بامیان، غزنی، بلخ و فاریاب، فاصله‌ی بیش از ۳۰ کیلومتری از ریاست کمیته‌ی ملی المپیک تا قصر ولسوالی پغمان را رکاب زدند.

یلدز هاشمی  عضو تیم ملی دوچرخه سواری میگوید: “امروز ما در اینجا برای اشتراک در مسابقه جام گوهرشاد بیگم به مناسبت هشتم مارچ آمده ایم.”

در همین حال فضلی احمد فضلی رییس فدراسیون دوچرخه سواری میگویند که هدف از برگزاری این پیکارها افزایش شمار رکاب‌زنان بانو در کشور است.

این رقابت‌ها، با قهرمانی یلدز هاشمی پایان یافت.

فریبا مقام دوم و نیز افسانه نوروزی مقام سوم را به‌دست آوردند.

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: امریکا از مبارزه امارت اسلامی علیه تروریزم «بسیار راضی» است

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای صلح افغانستان، می‌گوید واشنگتن از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان علیه تروریزم «بسیار راضی» است، اگرچه پیشرفت در روابط همچنان به دلیل مسئله زندانیان با مشکل مواجه است.

خلیل‌زاد در مصاحبه با شبکه هندی NDTV گفت که ایالات متحده بازداشت حداقل دو شهروند امریکایی در افغانستان را مانع اصلی بهبود روابط می‌داند.

خلیل‌زاد گفت که امارت اسلامی همچنان به مبارزه با داعش ادامه می‌دهد و امریکا از این تلاش‌ها تا حد زیادی راضی است. او افزود که در نتیجه این تلاش‎ها، بسیاری از اعضای داعش از افغانستان بیرون رانده شده‌اند و اکنون در پاکستان هستند.

خلیل‌زاد همچنان خاطرنشان کرد که نگرانی‌ها در مورد حقوق بشر و نقش سیاسی افغان‌های که عضو امارت اسلامی نیستند، همچنان پابرجاست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!