Connect with us

رویداد های اخیر

بریتانیا ۵۰ میلیون پوند کمک بشردوستانه به افغانستان اعلام کرد

منتشر شده

در

بوریس جانسون، صدراعظم بریتانیا، اعلام کرده است که ۵۰ میلیون پوند در بخش کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان کمک میکند.

بریتانیا در یک اعلامیه گفته که این کمک‌ها توسط کمیته بین المللی صلیب سرخ و نهادهای سازمان ملل به افراد آسیب پذیر در افغانستان توزیع خواهند شد.

 بریتانیا افزوده که برای جلوگیری از یک فاجعه انسانی در افغانستان و حفظ دستاوردهای ۲۰ سال گذشته در افغانستان به تلاش‌های واقعا جهانی نیاز است.

بوریس جانسون، صدراعظم بریتانیا، در این باره گفت:”بریتانیا ۵۰ میلیون پوند معادل ۶۸ میلیون دلار کمک بشردوستانه برای زمستان افغانستان در نظر گرفته است. این ۵۰ میلیون برای حمایت از افراد آسیب ‌پذیر در زمستان از جمله غذا، مواد ضروری صحی، سرپناه و لباس گرم به قربانیان خشونت‌های جنسیتی و کودکان است.”

در کنار آن سران گروه جی ۲۰ در نشست شان در ایتالیا بر ارسال کمک‌ها به  ارزش ۱،۱۵ میلیارد دالر به افغانستان تاکید کردند.

رییس‌جمهور ایتالیا از رهبران کشورهای صنعتی خواسته تا از بروز فاجعه انسانی در افغانستان جلوگیری کنند.

سرجیو ماتارلا، رییس جمهوری ایتالیا، در این باره گفت:”وضعیت در افغانستان جدی است و از سران نشست گروه ۲۰ خواستم تا از خطر یک فاجعه انسانی در آن کشور جلوگیری کنند و گروه ۲۰ هم بر تعهد خود مبنی بر ارسال کمک‌های بشردوستانه به ارزش ۱.۱۵ میلیارد دلار به افغانستان تاکید کرده اند.”

ماریو دراگی، صدر اعظم ایتالیا، در این باره گفت:”کشورهای با درآمد بالاتر برای کشورهای فقیرتر تخصیص داده خواهد شد تا کمک شان کنند، ما همچنین توانسته ایم نقش رهبری را تا آنجا که به افغانستان مربوط می‌شود پس از فاجعه ای که شاهد آن بودیم ایفا کنیم و رییس جمهور فوندا لیون بلافاصله به این موضوع پرداخت و قول یک میلیارد یورو را داد.”

در این نشست وزیران خارجه چین و روسیه نیز در مورد افغانستان صحبت کردند، روسیه خواستار همکاری چین با پیمان امنیت دسته جمعی شده است.

کمپین چشم به راه کمک – برای ارسال کمک‌های نقدی با این ویبسایت مراجعه نمایید: http://www.helpafg.org

آریانانیوز و تلویزیون آریانا از ابتکار «بنیاد بیات» برای جمع آوری کمک برای تامین مواد غذایی به خانواده‌های نیازمند در افغانستان حمایت همه جانبه میکند.

ما به عنوان همکار رسمی رسانه ای از شما تقاضای کمک میکنیم تا بتوانیم در این شرایط دشوار برای خانواده‌های افغان مواد غذایی تهیه کنیم.

رویداد های اخیر

هشدار فائو؛ کمبود آب و گرمای بی‌سابقه فشار بر زراعت افغانستان را افزایش داده است

بر اساس این گزارش، ادامه قیمت‌های بلند کود کیمیاوی نیز توانایی دهاقین برای سرمایه‌گذاری در فصل آینده گندم زمستانی را تهدید می‌کند.

Published

on

سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (فائو) در تازه‌ترین چشم‌انداز زراعت افغانستان برای آگست ۲۰۲۶ می‌گوید کمبود آب و افزایش دما، فشار بر کشت‌های تابستانی و چراگاه‌ها را افزایش داده است.

فائو در این گزارش که وضعیت کنونی و چشم‌انداز زراعت افغانستان در فصل ۲۰۲۶–۲۰۲۷ را بررسی می‌کند، با استفاده از پیش‌بینی‌های اقلیمی، داده‌های سنجش از راه دور و مشورت با دهاقین در هر ۳۴ ولایت، وضعیت زراعت کشور را ارزیابی کرده است.

بر اساس این گزارش، ادامه قیمت‌های بلند کود کیمیاوی نیز توانایی دهاقین برای سرمایه‌گذاری در فصل آینده گندم زمستانی را تهدید می‌کند.

فائو پیش‌بینی کرده است که تقویت پدیده «ال‌نینو» و احتمال شکل‌گیری وضعیت مثبت «دوگانگی اقیانوس هند» می‌تواند در زمستان و بهار آینده باعث افزایش بارندگی شود؛ موضوعی که ممکن است دسترسی به آب و چشم‌انداز تولیدات زراعتی را بهبود بخشد.

با این حال، فائو هشدار داده است که افزایش بارندگی می‌تواند خطر سیلاب‌ها، لغزش زمین، آسیب به محصولات زراعتی و تلفات مواشی را نیز افزایش دهد.

این نهاد بر نظارت نزدیک، اقدامات پیشگیرانه و ارائه به‌موقع توصیه‌های عملی اقلیمی و زراعتی به کشاورزان تأکید کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بازگشت اجباری افغان‌ها از ایران؛ زنان و کودکان در معرض خطر

به گفته این سازمان، زنان و دختران نیز به دلیل محدودیت‌های آموزشی، کاری و رفت‌وآمد و همچنین نبود شبکه‌های حمایتی کافی، با آسیب‌پذیری بیشتری مواجه‌اند.

Published

on

سازمان حقوق بشری «هانا» هشدار داده است که ادامه اخراج افغان‌های فاقد اسناد از ایران، زنان و کودکان را پس از بازگشت به افغانستان با خطرهای جدی حفاظتی روبه‌رو می‌کند.

این سازمان در گزارشی که روز ۱۰ آگست منتشر کرده، گفته است کودکان اخراج‌شده ممکن است با جدایی از خانواده، توقف آموزش، نداشتن اسناد هویتی، بهره‌کشی و زندگی در شرایط ناامن روبه‌رو شوند.

به گفته این سازمان، زنان و دختران نیز به دلیل محدودیت‌های آموزشی، کاری و رفت‌وآمد و همچنین نبود شبکه‌های حمایتی کافی، با آسیب‌پذیری بیشتری مواجه‌اند.

هانا تأکید کرده است که صرفاً «فاقد اسناد» دانستن افغان‌ها نباید جای ارزیابی جداگانه نیازهای حفاظتی آنان را بگیرد و پیش از بازگشت، باید تضمین‌های قانونی و حمایت‌های بشردوستانه فراهم شود.

وزارت داخله ایران روز ۹ آگست اعلام کرد که از آغاز سال ۱۴۰۴ خورشیدی، حدود ۲ میلیون افغان فاقد اسناد یا ثبت‌نشده از این کشور اخراج شده‌اند و روند اخراج‌ها همچنان ادامه دارد.

بر اساس آمار کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان، تا ۱۱ جولای سال ۲۰۲۶، حدود ۳۱۵ هزار و ۸۰۰ افغان از ایران اخراج شده‌اند؛ رقمی که بیش از ۸۳ درصد مجموع اخراج‌های ثبت‌شده افغان‌ها از کشورهای همسایه در این دوره را تشکیل می‌دهد.

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد پیشتر از کشورها خواسته است در مواردی که افراد با خطرهای حفاظتی روبه‌رو هستند، از بازگشت اجباری آنان جلوگیری کنند و زنان و دختران را از آسیب‌پذیرترین گروه‌ها دانسته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

درگیری بر سر آب در بغلان؛ چهار تن کشته شدند

Published

on

مقام‌های امنیتی در ولایت بغلان می‌گویند که درگیری مسلحانه میان اعضای دو خانواده بر سر اختلافات شخصی و استفاده از آب برای زراعت در ولسوالی تاله‌وبرفک، چهار کشته و یک زخمی برجا گذاشته است.

اسماعیل ایوبی، قوماندان امنیه ولسوالی تاله‌وبرفک، گفته است که این رویداد در ساحه «دیوالک» از مربوطات برفک این ولسوالی، در یک منطقه دوردست، رخ داده است.

به گفته او، اختلاف بر سر استفاده از آب زراعت میان دو خانواده، عامل اصلی این درگیری بوده است.

قوماندانی امنیه بغلان افزوده است که به دلیل نبود آنتن شبکه‌های مخابراتی در این منطقه، یکی از باشندگان محل برای اطلاع‌رسانی درباره این رویداد به منطقه دارای پوشش مخابراتی رفته و نیروهای امنیتی را در جریان گذاشته است.

پس از دریافت گزارش، نیروهای امنیتی اقدامات لازم را برای رسیدگی به این رویداد روی دست گرفته‌اند. مقام‌های امنیتی می‌گویند افراد دخیل در درگیری پس از وقوع رویداد از محل فرار کرده‌اند و تاکنون کسی در پیوند به این قضیه بازداشت نشده است.

قوماندان امنیه تاله‌وبرفک تأکید کرده است که تلاش‌ها برای شناسایی و بازداشت عاملان این رویداد ادامه دارد و نیروهای امنیتی برای تأمین امنیت مردم و جلوگیری از ناامنی در این ولسوالی تلاش می‌کنند.

تحقیقات درباره چگونگی وقوع این درگیری و شناسایی افراد دخیل در آن نیز ادامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117