Connect with us

رویداد های اخیر

بسته‌های کمکی قطر برای سیلاب زدگان وارد افغانستان شد

منتشر شده

در

بسته‌های کمکی قطر برای سیلاب زدگان ولایت بغلان به میدان هوایی مزار شریف رسیده و به مقام‌های امارت اسلامی تسلیم داده شد.

این کمک‌ها مشمول خیمه، مواد خوراکی، لوازم صحی و وسایل خانه می‌باشد.

نماینده‌ قطر در جریان تسلیم دهی این کمک‌ها بر گسترش کمک‌های این کشور تاکید کرده و گفت که قرار است چهار محموله دیگر کمکی نیز به سیلاب زد‌گان فرستاده شود.

فهد عبدالله الدوسری، نماینده قطر گفت: «این کمک‌های اولیه ما است. کمک‌های بعدی هم ادامه خواهد داشت. این کمک‌ها ۲۲ تُن بوده که شامل ادویه، خیمه و سایر مواد می‌باشد.»

در همین حال، مسوولان امارت اسلامی با ابراز قدردانی از کمک‌های قطر می‌گویند که با توجه به گستردگی تلفات و خسارات، به کمک‌های بین المللی بیشتری نیاز دارند.

هرچند سازمان‌های بین‌المللی نیز برای رسیدگی به سیلاب زدگان بغلان دست به کار شده اند، اما این نخستین بسته‌ کمکی از یک کشور خارجی است که برای آسیب دیدگان این رویداد فرستاده شده است.

ادامه عملیات جستجوی قربانیان سیلاب‌ها

با گذشت چهار روز از سرازیر شدن سیلاب‌های مرگ‌بار و ویران‌گر، هنوز برخی از باشندگان ولسوالی بورکه ولایت بغلان نتوانسته اند اجساد عزیزان شان را پیدا کنند.

سمیع الله، یکی از سیلاب زدگان در ولایت بغلان می‌گوید: «ما مصروف بیرون کشیدن شهدا از زیر آوار هستیم. تقریباً سه روز است که ما شهید بیرون می‌کشیم. یک تعداد شهدا هنوز ناپدید اند.»

باشندگان منطقه‌ فلول ولسوالی بورکه حکایت‌های دردناک از لحظه جاری شدن سیل و از دست دادن عزیزان و خانه و کاشانه‌ شان دارند.

جمیل، یکی از آسیب دیدگان می‌گوید: «سیلاب به هیچ کس وقت نداد. در اینجا یک قریه بود. تمام باشندگان آن شهید شدند.»

منطقه شیخ جلال در ولسوالی بغلان مرکزی، یکی دیگر از مناطقی است که سیلاب بیشترین خسارت مالی و جانی را به مردم آن وارد کرده است. در این منطقه، حدود پنجاه جسد در یک گورستان دفن شده اند.

تیم‌های کمک‌رسان هم در بخش‌های مختلف سرگرم کمک رسانی اند تا بتوانند مرهمی به زخم‌های مردم سیلاب زده باشند.

علم مجیدی، سخنگوی والی بغلان می‌گوید: «ادارات مختلف امارت اسلامی امکانات اولیه زندگی را فراهم کرده اند. خدمات صحی اولیه برای مردم رسیده است. همچنان مواد غذایی برای تمام آوارگان رسیده است.»

بر بنیاد آمارهای رسمی، بیش از ۳۰۰ نفر در نتیجه سیلاب‌ها در ولایت بغلان جان باخته و بیش از ۱ هزار و ۶۰۰ تن دیگر زخمی شده اند.

رویداد های اخیر

آصف درانی: در امور داخلی افغانستان مداخله ‌نکنید؛ راه خود را پیدا خواهند کرد

Published

on

آصف درانی، نماینده ویژه سابق پاکستان برای افغانستان، گفته است که هیچ کشوری نباید در امور داخلی افغانستان دخالت کند چون ایجاد هرگونه تغییر در این کشور به خود افغان‌ها بستگی دارد.

درانی در پستی در ایکس گفت که افغان‌ها باید «به حال خود رها شوند» و در نهایت «راه خروج» از مشکلات خود را پیدا خواهند کرد.

با این حال، او هشدار داد که بی‌ثباتی در داخل افغانستان می‌تواند پیامدهای منفی برای کشورهای همسایه داشته باشد و افزود که رهبران افغانستان و حامیان آنها باید مسئولیت رسیدگی به چنین خطراتی را بر عهده بگیرند.

درانی سخنان خود را نشانه حسن نیت و بهترین آرزوها برای مردم افغانستان و آینده آنان توصیف کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبکستان و جاپان درباره پروژه‌های مشترک برای توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان گفتگو کردند

Published

on

عصمت‌الله ایرگاشف، نماینده ویژه رئیس جمهور ازبکستان در امور افغانستان، با تتسویا یامادا، رئیس عمومی بخش آسیای جنوبی در اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان، دیدار و دو طرف درباره همکاری‌ در پروژه‌های توسعه‌ای مرتبط با افغانستان گفتگو کرده اند.

به گفته وزارت امور خارجه ازبکستان، هر دو طرف بر اجرای ابتکارات مشترک با هدف حمایت از توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان تمرکز کردند.

در این دیدار، طرف جاپانی از «رویکرد عمل‌گرایانه» ازبکستان نسبت به افغانستان و همچنین زیرساخت‌های توسعه‌یافته در شهر مرزی ترمذ تمجید کرد.

جاپان همچنین علاقه خود را برای استفاده از امکانات ترمذ برای پروژه‌های بشردوستانه و توسعه‌ای آینده در افغانستان، به ویژه در زمینه‌های آموزش، مراقبت‌های صحی، زراعت، توسعه بخش خصوصی و تلاش‌های مبارزه با مواد مخدر ابراز کرد.

هر دو طرف تأکید کردند که چنین همکاری‌هایی با هدف بهبود شرایط زندگی و رفاه عمومی مردم افغانستان انجام می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!