Connect with us

رویداد های اخیر

بسته ماندن نهادهای کشور مردم را با مشکلات مواجه کرده است

منتشر شده

در

شماری از باشندگان کابل می‌گویند که ادامه بسته بودن وزارتخانه‌ها و اداره‌های دیگر کشور مردم را با دشواری‌های زیادی مواجه کرده است.

پایتخت نشینان می‌گویند که طالبان باید هرچه زودتر در باره بسته بودن وزارت‌ها تصمیم بگیرند، زیرا بسیاری از کارهای اداری مردم متوقف شده است.

محمد رضا نواندیش، باشنده کابل، در این باره گفت:” من چند روز می‌شود که برای گرفتن یک سند خود به وزارت تحصیلات عالی مراجعه می‌کنم ، اما کسی نیست که کار را ما انجام دهند و سندهای ما را به ما تسلیم دهند.”

شیرعلی، باشنده دیگری کابل، در این باره گفت:” وزارت‌ها بسته است و مردم با مشکل مواجه استند و خواست ما این است تا وزارت‌ها باز شود، مردم مشکلات شان را حل کنند و حال وضعیت هم خوب است.”

حسین صادیقی، یک باشنده کابل، در این مورد گفت:” وزارت‌ها باید باز شود و مردم با مشکلات مواجه اند و حالی که امنیت آمده ارائه خدمات بسته شده است و این مشکل باید حل شود.”

درهمین حال طالبان می‌گویند که هیچ مانعی در برابر کار کارمندان وزارت‌ها و اداره‌های افغانستان وجود ندارد و باید به کار‌های شان برگردند.

مولوی بلال نظری، یک عضو طالبان، در این باره گفت:” امارت اسلامی اعلام کرده که همه به کار شان بیایند و هیچ مانعی وجود ندارد که کارمندان حاضر به کار نمی‌شوند و تلاش امارت این است تا هر چه زودتر وزارت‌ها به کار شان آغاز کند و از کارمندان می‌خواهیم که بی هیچ هراسی به کار شان برگردند.”

از سوی هم آگاهان تاکید می‌ورزند که نیاز است تا طالبان سهولت‌ها را در بخش حکومت داری برای کارمندان و مردم فراهم بسازد.

حکمت‌الله عدالت‌یار، آگاه روابط جهانی، در این مورد گفت:” طالبان باید هرچه زودتر روی حکومت‌داری تصمیم بگیرند تا مردم سرنوشت شان را بدانند و اداره‌های افغانستان باید فعال شود و مردم بتوانند به زنده‌گی روزمره شان به شکل عادی ادامه دهند و طالبان در یک شرایطی قرار دارند که باید به مردم ثابت بسازند که چه برنامه‌ها برای مردم دارند.”

با آنکه طالبان اعلام کرده اند که همه کارمندان دولتی به کارهای شان حاضر شوند، اما تاکنون شهرداری کابل، وزارت صحت عامه و ترافیک شهری کارهای شان را آغاز کرده اند.

درهمین حال، ذبیح الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان در صفحه تویترش نگاشته‌است که حاجی محمد ادریس به حیث رییس عمومی “د افغانستان بانک” تعیین شده‌است. آقای مجاهد گفته‌است که هدف از این گزینش رسیده‌گی و تنظیم امور در ادارات دولتی و مسایل بانکی است.

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۲۸۱ افغان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی داده اند

Published

on

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده است که ۲۸۱ شهروند افغانستان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند.

طبق گزارش، افغانستان در جایگاه سوم از لحاظ تعداد درخواست‌های پناهندگی قرار دارد. سوریه با ۳۱۹۶ درخواست در رتبه دوم قرار دارد.

خبرگزارش تاس نوشته است که بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی را در سال گذشته شهروندان اوکراین (۳۳۳۲) ارائه داده اند.

ازبیکستان (۱۷۶ متقاضی) و آلمان (۱۲۹) نیز در سال گذشته در میان پنج ملیت برتر متقاضی پناهندگی در روسیه بوده اند. در مجموع، ۸۲۲۰ شهروند خارجی در سال ۲۰۲۵ درخواست پناهندگی موقت داده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۱۳۴۱ مورد افزایش داشته است.

پناهندگی موقت در روسیه، اقامت قانونی، زمینه کار بدون مجوز، دسترسی به مراقبت‌های صحی تحت پوشش بیمه اجباری، اسناد مسافرتی، فرصت‌های تحصیلی و کمک مالی را فراهم می‌کند. همچنین این اولین قدم برای اخذ اجازه اقامت موقت و در نهایت شهروندی روسیه محسوب می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلال کریمی با رئیس بخش آسیایی وزارت خارجه چین دیدار کرد

Published

on

بلال کریمی، سفیر امارت اسلامی در بی‌جینگ با لیو جین‌سونگ، رئیس بخش آسیایی وزارت امور خارجه چین و یوشیاویونگ، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان، دیدار کرده و آنان درباره روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور، فعال‌سازی دهلیز واخان، امور قنسولی و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در چین، آقای کریمی در این دیدار از موضع مثبت چین ستایش کرده و همکاری میان دو کشور را ضروری دانسته است.

خبرنامه افزوده است که جین‌سونگ و یوشیاویونگ همچنان ضمن احترام به استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت افغانستان، بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!