Connect with us

اخبار ساحوی

بسم الله محمدی: “ارتش افغانستان حالا بر خود باور دارند که تهدیدهای بیرونی را پاسخ گویند”

منتشر شده

در

مسوولان وزارت دفاع ملی و شماری از نماینده های مجلس دریک باز دید از تمرینات اردوی ملی پیشرفت های چشمگیر این نیروها ستایش کرده گفتند:”ارتش افغانستان حالا بر خود باور دارد که تهدیدهای بیرونی را پاسخ گوید و روند مبارزه با دهشت افگنی را به تنهایی به پیش برند”.

جنرال بسم الله محمدی وزیر دفاع ملی ضمن ستایش از دست آورد های اردوی ملی، داشتن قوای هوایی را نیاز جدی برای دست آورد های بیشتر این نیرو ها میداند.

به باور آقای محمدی نیروهای اردوی ملی آماده اند که مسوولیت های امنیتی افغانستان را پس از سال 2014 میلادی، بر دوش کشند.

وی همچنان بیان داشت که در دو سال آینده، تمرکز بیشتر بر این است که این نیروها از لحاظ کمی و کیفی نسبت به سطح کنونی، توانایی های بالاتر این را بدست آورند.

با وصف اینکه توانایی نیرو های اردول ملی نسبت به سالهای گذشته چندین برابر افزایش یافته اما نیازمندی به نیروی هوایی، هنوز هم بر سرجایش باقیست.

وزیر دفاع افغانستان امیدوار است که جامعه جهانی در بهار پیشرو، چند هواپیمای ترانسپورتی را در اختیار ارتش ملی قرار دهد و به ادامه آن، هواپیما های کشفی و جنگی را نیز کمک کنند.

شماری از اعضای مجلس نمایندگان و برخی از آگاهان نظامی که نیز برای دیدن تطبیقات و تمرینات  نظامی نیروهای ویژه ارتش ملی حضور داشتند گفتند: “این نیروها حالا آماده شده اند که به هرگونه تهدید بیرونی، پاسخگو باشند”.

بر اساس موافقت نامه لیزبن، نظامیان خارجی در پایان سال 2014 میلادی افغانستان را ترک میگویند و مسوولیت تامین امنیت سرتاسری این کشور، بر دوش نیروهای امنیتی افغان سپرده میشود.

Advertisement

اخبار ساحوی

حملات امریکا بر بندرعباس؛ مانع در مسیر مذاکرات صلح

این درگیری‌ها پس از آغاز آتش‌بس نیز چندین بار رخ داده و دونالد ترمپ پیش‌تر گفته بود که چنین رویدادهایی را نقض آتش‌بس نمی‌داند.

Published

on

ایالات متحده اعلام کرده است که حملات اخیر بر بندرعباس در چارچوب «دفاع از خود» و برای حفاظت از نیروهای امریکایی در برابر تهدیدات نیروهای ایرانی انجام شده است.

مقام‌های امریکایی گفته‌اند که در این عملیات، سایت‌های پرتاب راکت و برخی کشتی‌های ایرانی هدف قرار گرفته‌اند. واشنگتن تأکید کرده که با وجود حملات از سوی ایران، با «خویشتنداری» عمل کرده و هیچ نیروی امریکایی آسیب ندیده است.

به گزارش رسانه‌ها، این درگیری‌ها پس از آغاز آتش‌بس نیز چندین بار رخ داده و دونالد ترمپ پیش‌تر گفته بود که چنین رویدادهایی را نقض آتش‌بس نمی‌داند.

با آن‌که جزئیات زیادی از این عملیات منتشر نشده، اما تحلیلگران باور دارند که این رویداد تنها یک مانع کوچک در روند مذاکرات صلح است و احتمال نمی‌رود گفتگوها را متوقف سازد.

همچنین گزارش شده که ترمپ یک هفته پیش قصد انجام حمله گسترده‌تری را داشت، اما با میانجیگری کشورهای خلیج، تصمیم به تعویق آن گرفت.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: برای توافق با ایران عجله نداریم؛ محاصره تنگه هرمز ادامه می‌یابد

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، اعلام کرده است که برای رسیدن به توافق با ایران عجله ندارد و محاصره بحری امریکا علیه کشتی‌های ایرانی در تنگه هرمز تا زمان امضای نهایی توافق همچنان ادامه خواهد داشت. او گفته که هر دو طرف باید «با دقت و حوصله» روند مذاکرات را پیش ببرند.

ترمپ روز یک‌شنبه در شبکه اجتماعی «تروث سوشیل» نوشت که به نمایندگان امریکایی دستور داده است تا بدون شتاب‌زدگی گفتگوها را دنبال کنند. او تأکید کرد که محاصره کشتی‌های ایرانی در تنگه هرمز تا زمانی که توافق «تأیید و امضا» نشود، پابرجا خواهد ماند.

در حالی‌که روز گذشته ترمپ گفته بود واشنگتن و تهران تا حد زیادی بر سر یک تفاهم‌نامه صلح به توافق رسیده‌اند، مقام‌های دولت امریکا اکنون احتمال دستیابی فوری به توافق نهایی را کم‌رنگ جلوه می‌دهند. این مذاکرات حدود سه ماه پس از آغاز جنگ میان امریکا، اسرائیل و ایران ادامه دارد.

خبرگزاری تسنیم، نزدیک به سپاه پاسداران ایران، گزارش داده است که امریکا هنوز بر سر برخی موضوعات کلیدی بهانه‌تراشی می‌کند؛ از جمله درخواست تهران برای آزادسازی دارایی‌های مسدودشده ایران در بانک‌های خارجی.

یک مقام ارشد دولت ترمپ گفته است که ایران «در اصل» با بازگشایی تنگه هرمز موافقت کرده و در مقابل، امریکا نیز محاصره بحری خود را لغو خواهد کرد. به گفته این مقام، تهران همچنان آماده است ذخایر یورانیم با غنای بالا را کنار بگذارد، هرچند جزئیات اجرای این اقدام هنوز نهایی نشده است.

همچنین مقام‌های امریکایی ادعا کرده‌اند که مجتبی خامنه‌ای، رهبر ایران، چارچوب کلی توافق را تأیید کرده است. با این حال، تهران تاکنون این ادعا را تأیید نکرده و روشن نیست منظور از توافق «در اصل» دقیقاً چیست.

به گفته یک مقام دیگر امریکایی، طرح پیشنهادی به مذاکره‌کنندگان ۶۰ روز فرصت خواهد داد تا روی جزئیات توافق نهایی کار کنند. منابع ایرانی نیز به رویترز گفته‌اند که ممکن است راه‌حل‌هایی مانند رقیق‌سازی اورانیوم غنی‌شده تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای حل اختلافات در نظر گرفته شود.

ایران همواره اتهام‌های امریکا و اسرائیل درباره تلاش برای ساخت سلاح هسته‌ای را رد کرده و می‌گوید غنی‌سازی یورانیم برای اهداف غیرنظامی حق قانونی این کشور است. با این حال، کشورهای غربی می‌گویند سطح غنی‌سازی ایران بسیار فراتر از نیازهای عادی تولید انرژی است.

در امریکا، این مذاکرات با انتقاد شماری از سیاست‌مداران جمهوری‌خواه و دموکرات روبه‌رو شده است. مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین امریکا، و برخی سناتورهای دموکرات گفته‌اند که توافق احتمالی تفاوت چندانی با توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ ندارد؛ توافقی که ترمپ در دوره نخست ریاست‌جمهوری خود از آن خارج شده بود.

در همین حال، قیمت جهانی نفت به‌دنبال انتشار خبرهای مربوط به احتمال توافق کاهش یافته است. با وجود آتش‌بس شکننده میان طرف‌ها، کارشناسان هشدار داده‌اند که بحران انرژی جهانی به‌سرعت پایان نخواهد یافت و بازگشت کامل رفت‌وآمد کشتی‌ها از تنگه هرمز ممکن است تا سال ۲۰۲۷ زمان ببرد. جنگ و حملات متقابل در ایران، اسرائیل و لبنان تاکنون هزاران کشته و صدها هزار آواره برجا گذاشته است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

انفجار قدرتمند در کویته ۲۴ کشته برجا گذاشت

Published

on

شبکه خبری العربیه به نقل از مقامات پاکستانی گزارش داده است که انفجار روز یکشنبه در مسیر خط آهن در شهر کویته حداقل ۲۴ کشته برجا گذاشته است.

الجزیره نیز گزارش داده است که در این انفجار که منجر به خروج قطار باربری از خط آهن شد، بیش از ۵۰ نفر زخمی شدند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!