Connect with us

رویداد های اخیر

بنیاد بیات برای زلزله زدگان هرات هزاران بسته غذایی و پول نقد توزیع کرد

منتشر شده

در

بنیاد خیریه بیات برای زلزله زدگان در هرات هزاران بسته غذایی و پول نقد توزیع کرده است.

مسئولان این بنیاد می‌گویند که روند توزیع غذا همه روزه برای هزاران نفر در مناطق زلزله زده ادامه دارد، بناءً تلاش می‌کنند تا سطح همکاری‌ها را در این روزها بلند ببرند.

این بنیاد برای زخمیان زلزله امروز (چهارشنبه) نیز در شفاخانه حوزوی هرات پول نقد کمک کرد.

در زلزله که صبح امروز اتفاق افتاد بیش از ۱۴۰ تن زخم برداشتند که تمام آنها به شفاخانه حوزوی هرات منتقل شدند.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات گفت: «ما اینجا آمدیم. متاسفانه وضعیت بسیار ناگوار است. مردم بسیار پریشان اند. تلفات انسانی بسیار زیاد است. خرابی بسیار زیاد شده. بنیاد بیات همیشه در اینگونه حوادث زودتر خودرا می‌رساند. خوشبختانه دو سه روز است که مواد غذایی برای یک ونیم هزار نفر توزیع داریم. کمک‌های دیگر عنقریب می‌رسد.»

با این حال شماری از باشندگان مناطق زلزله زده از ارسال کمک‌های غذایی نهادهای خیریه ابرازی خرسندی کردند. آنها گفتند در حال حاضر هیچ امکاناتی ندارند تا بتوانند غذای خوردن خود را آماده کنند، بناءً کمک های غذایی را همه روزه و به گونه منظم دریافت می‌کنند.

تاجمیر، زلزله زده گفت: «غذا می‌رسد. زیاد هم است. هیچ کمبودی نیست.»

شاه میر، زلزله زده گفت: «مردم به ما خیلی کمک می‌کنند. از هر نگاه به ما کمک می‌کنند، از نان گرفته تا آب و چای وغیره.»

در همین حال شرکت مخابراتی افغان بیسیم یک پایه آنتن مخابراتی را در مناطق زلزله زده فعال ساخته است. مسئولان این شرکت گفتند بخاطر دسترسی آسان باشندگان این مناطق به خدمات تماس، این آنتن مخابراتی را فعال ساخته اند. حالا همه کسانی‌که در این مناطق مصروف رساندن کمک هستند و همچنان باشندگان محل به خدمات تماس از طریق شبکه افغان بیسیم دسترسی دارند.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات گفت: «خوشبختانه مسئولین افغان بیسیم و مسئولین هرات امروز خواستند که یک پایه آنتن در اینجا نصب کنند برای اینکه مشکلات مردم را رفع کند.»

نثار احمد رحیمی، رییس حوزوی شرکت مخابراتی افغان بیسیم در هرات گفت: «در این ساحه قبلاً هیچ کمپنی مخابراتی خدمات نداشت. افغان بیسیم خوشبختانه اولین شرکت مخابراتی است که به زودترین فرصت وسایل خودرا اینجا آماده کرد و برای مردم این قریه جات که مربوط ولسوالی زنده جان می‌شود، یک آنتن را نصب کرد.»

بنیاد بیات همواره در قسمت کمک رسانی در حالات اضطرار در کنار مردم کشور بوده است و توزیع مواد غذایی، پول نقد، پوشاک و سایر کمک‌ها را همواره برای مردم کشور داشته است.

رویداد های اخیر

ابراز همدردی امارت اسلامی با قطر و ترکیه در پی سقوط مرگبار هلیکوپتر

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان در پی سقوط مرگبار یک هلیکوپتر در قطر، با حکومت‌ها و مردمان قطر و ترکیه ابراز همدردی کرده است.

وزارت امور خارجه این حادثه را اندوه‌بار خوانده و مراتب تسلیت و همدردی عمیق خود را با خانواده‌های قربانیان ابراز داشته است.

گفتنی است که سقوط هلیکوپتر در آبهای قطر، منجر به کشته شدن هفت نفر شد. مقامات علت این حادثه را مشکل تخنیکی عنوان کرده اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان به دنبال میانجیگری روسیه برای حل تنش‌ها با افغانستان است

Published

on

فیصل نیاز ترمذی، سفیر پاکستان در روسیه، می‌گوید که اسلام‌آباد از مسکو خواسته است تا در درگیری جاری با افغانستان میانجیگری کند.

ترمذ در مصاحبه با روزنامه روسی ایزوستیا گفت که پاکستان با روسیه در حال تعامل است و از «پیشنهاد فوق‌العاده» این کشور برای کمک به حل تنش‌ها قدردانی می‌کند. او خاطرنشان کرد که پیشنهادهای روسیه، چین، قطر، ترکیه و عربستان سعودی منجر به توافق بر سر آتش‌بس موقت شد.

ترمذ گفت: «ما به همه طرف‌های صحبت خود می‌گوییم: لطفاً به طالبان (امارت اسلامی) بگویید که از این فرصت صرفاً برای تجدید قوا، مسلح شدن مجدد و حمله مجدد استفاده نکنند. زیرا کشورهای بزرگی مانند روسیه یا پاکستان را نمی‌توان با اقدامات تروریستی بی‌ثبات کرد.»

این دیپلومات پاکستانی تأکید کرد که دهه‌ها جنگ در افغانستان نتنها کابل و اسلام‌آباد، بلکه کشورهای همسایه، از جمله ایران، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبیکستان و حتی روسیه را نیز تحت تأثیر قرار داده است. وی افزود: «بنابراین، همه ما باید با یکدیگر تجارت کنیم، آموزش، هنر و فرهنگ را توسعه دهیم. تروریزم راه اشتباهی است.»

درخواست میانجیگری همزمان با افزایش تنش‌ها و خشونت‌ها مطرح می‌شود که طی هفته‌های اخیر صدها کشته و هزاران آواره برجا گذاشته است.

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که حملات شبه‌نظامیان در این کشور در افغانستان سازماندهی می‌شود.

با این حال، امارت اسلامی این ادعا را رد می‌کند و می‌گوید که افغانستان مسئول «ناکامی امنیتی» پاکستان نیست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

فایننشل تایمز: جهان باید برای جلوگیری از جنگ تمام عیار افغانستان و پاکستان وارد عمل شود

Published

on

روزنامه فایننشل تایمز در مقاله‌ای که روز یکشنبه منتشر شد، هشدار داد که افزایش تنش‌ها بین افغانستان و پاکستان خطر تبدیل شدن به یک درگیری گسترده‌تر را به همراه دارد و جامعه بین‌المللی باید فوراً با این منطقه مجدداً وارد تعامل شود.

این نشریه خاطرنشان کرد که تقریباً پنج سال پس از بازگشت امارت اسلامی به قدرت، توجه جهانی به افغانستان تا حد زیادی کاهش یافته است. این نشریه محدودیت‌ها بر زنان و وخامت روابط بین کابل و اسلام‌آباد را برجسته کرد.

طبق این مقاله، روابط پاکستان با امارت اسلامی از سال ۲۰۲۱ به شدت رو به وخامت گذاشته است چنانچه اسلام‌آباد مقامات افغان را به پناه دادن به گروه‌های شبه‌نظامی مسئول حملات در داخل پاکستان متهم می‌کند – ادعایی که امارت اسلامی آن را رد می‌کند.

هفته‌های اخیر شاهد افزایش خشونت‌ها، از جمله حملات هوایی و درگیری‌هایی بوده است که طبق گزارش‌ها بیش از یک هزار نفر را کشته و بیش از صدهزار تن دیگر را آواره کرده است. یکی از مرگبارترین حوادث، حمله هوایی به یک مرکز ترک اعتیاد در کابل بود که به گفته مقامات افغان صدها نفر در آن جان باختند. این روزنامه هشدار داد که ادامه تشدید تنش‌ها می‌تواند آسیای جنوبی و مرکزی را بی‌ثبات کند و افغانستان را بار دیگر به مرکزی برای فعالیت‌های شبه‌نظامیان تبدیل کند.

این روزنامه همچنان از پالیسی نظامی پاکستان انتقاد کرد و گفت که حملات هوایی به تنهایی نمی‌تواند به فعالیت شبه‌نظامیان پایان دهد.

این روزنامه از قدرت‌های بزرگ، از جمله ایالات متحده و چین، خواست تا نقش دیپلوماتیک فعال‌تری ایفا کنند. همچنین به منافع استراتژیک چین در منطقه اشاره شده و پیشنهاد داده شده که بیجینگ می‌تواند به عنوان میانجی پا پیش بگذارد.

با وجود تلاش‌های ناموفق گذشته برای صلح، فایننشل تایمز تأکید کرد که بی‌تفاوتی جهان خطرات بسیار زیادی به همراه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!